Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beni aşırı sevindirdiniz ya testi gördükten sonra çok umutsuzluğa kapılmıştım Allah hepimize bu ay gebelik haberlerimizi almayı nasip etsin sağlıklı güzel hayırlı bir şekilde

Bata 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı bakabilir misin canım sen de görebiliyor musun
Evet canim hayalet cizgiyi gorebiliyorum ama buberken gebelik testlerinin duyarliligi cok yuksek yaniltici olabiliyor yumurtlamanin uzerinden kac gün gecti normal.kaset test yapmismiydin

Evet canim hayalet cizgiyi gorebiliyorum ama buberken gebelik testlerinin duyarliligi cok yuksek yaniltici olabiliyor yumurtlamanin uzerinden kac gün gecti normal.kaset test yapmismiydin
Yapmadım kaset test biraz bekleyip yapacağım bayramın 1.günü yapmıştım kaset test o da böyle çıkmıştı 4 Mayıs yumurtlama 5 Mayıs çatlama oldu

Eklentiler

• F727BCCF-FE40-44A0-8607-1FFCC1437A9F.jpeg
    133,1 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar ovülasyon tarihlerinden sonra bebeğin rahme tutunması için neler öneriliyor duyduğunuz bildiğiniz şeyler var mı, doktorum avokado yemeye çalış günde 1 tane demişti mesela.

Merhaba kızlar Öğlenden beri yazışmalarınızı okuyordum daha yeni bitirebildim umarım bekleyen herkes müjdesine kavuşur Hamile arkadaşları da tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi bende aranıza katılmak istedim benim de beklenen adet tarihim 23 Mayıs. Ovulasyon testi ile takip yapıyorum normalde 11 Mayıs gibi adet olmam gerekiyordu ama mevsim değişikliğinden belki de yumurtlamayı çok geç gördüm 23 mayısa attı bat. 10 aydır deniyoruz pko var bende inşallah bu ay pozitif sonuç alırım

Biraz önce tuvalete girdiğimde sümüksü kahverengi bi akıntı gelmiş adet kanı gibi değil. Yerleşme kanamasıdır diye umuyorum. İlk gebeliğimde hiç böyle bişey başıma gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…