- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.161
İnşallah kan değerinde çok güzel çıkarBen de belli belirsiz gördüm eşime gösterdim o da görünüyor dedi ama fotoğrafta tam çıkmayınca tereddüt etmiştim çok sevindim senin de görmene canım
İnşallahİnşallah kan değerinde çok güzel çıkar
Regl olacağını sanmam bn olsam sabredemezdimİnşallahOnun için 24 ünü falan beklemeye çalışacağım sabredebilirsem ve regl olmazsam
Aynısı bende de var. Seni de takibe alayım. Bakalım pozitif miBata 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı bakabilir misin canım sen de görebiliyor musun
Canım bende görüyorum silik cizgi insallah hayirlisi olsunBata 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı bakabilir misin canım sen de görebiliyor musun
Evet canim hayalet cizgiyi gorebiliyorum ama buberken gebelik testlerinin duyarliligi cok yuksek yaniltici olabiliyor yumurtlamanin uzerinden kac gün gecti normal.kaset test yapmismiydinBata 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı bakabilir misin canım sen de görebiliyor musun
Yaaaaaa çok güzel cok sevindim bata kac gün war canimBen bugün kan testi yaptırdım Bhcg 64 çıktı demek ki idrar testi doğruymuş
4gün kaldıYaaaaaa çok güzel cok sevindim bata kac gün war canim
Yapmadım kaset test biraz bekleyip yapacağım bayramın 1.günü yapmıştım kaset test o da böyle çıkmıştı 4 Mayıs yumurtlama 5 Mayıs çatlama olduEvet canim hayalet cizgiyi gorebiliyorum ama buberken gebelik testlerinin duyarliligi cok yuksek yaniltici olabiliyor yumurtlamanin uzerinden kac gün gecti normal.kaset test yapmismiydin
Evet kaset testtede var cizgi canim simdiden cikmis hayirlisiYapmadım kaset test biraz bekleyip yapacağım bayramın 1.günü yapmıştım kaset test o da böyle çıkmıştı 4 Mayıs yumurtlama 5 Mayıs çatlama oldu
Cok güzel bence dgerin giderek artsin insallah4gün kaldı
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başınaCok güzel bence dgerin giderek artsin insallah
Bol bol su tüketeblrsnKızlar ovülasyon tarihlerinden sonra bebeğin rahme tutunması için neler öneriliyor duyduğunuz bildiğiniz şeyler var mı, doktorum avokado yemeye çalış günde 1 tane demişti mesela.
Hayırlı olsunBen bugün kan testi yaptırdım Bhcg 64 çıktı demek ki idrar testi doğruymuş
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunnBen bugün kan testi yaptırdım Bhcg 64 çıktı demek ki idrar testi doğruymuş
İnşallah yanıltmaz bizi nasıl geçecek bir haftaEvet kaset testtede var cizgi canim simdiden cikmis hayirlisi
26 Mayıs@BESD @Kelebek-bek @Mylv48 @cherryqueen(bat günü)
@Hulahula
@Yi serumu
@BankacI26
@cido09
@akrepprof
@aynurrrr
@Asyaa561
@karaca3443 (bat günü )
@bebikoms
@Brs1691
@Tubiss321
@Ckale
@teacherirem
Kızlar ne durumdasınız adet olanlar yeni bat tarihlerini yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?