Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ilk hamilelik olucak rabbim nasib ederse negatif görmekten sıkıldığım icin beklemek istiyorum ama bende kasık agrisi flan yok hic bi belirti yok bu ayda olmadi demekki ☹
Kişiden kişiye belirtiler değişir. Kimisinde hiç bir belirti olmuyor. Benim yumurtlama dönemi de çok ağrılı geçiyo mesela. Yani hemen umudunuzu yitirmeyin

Tiroid ilacı kullanıyorum 2 aydır değişkenlik gösteriyor 22 Mayıs veya 30 Mayıs regl olmam gerekli. Ovulasyon takip edilerek gebelik denendi bekliyoruz

18 Mayıs BAT günüm. Fakat bugün , 3 gün varken , sabah kahverengi akıntım oldu . Bir iki damla . Akşama kadar da sildikçe geldi. Şuan hiç lekelenme yok . Hiç erkenden adet olmazdım . Bu adet habercisi mi yoksa gebelikle bağlantısı var mıdır ? Test de yapmadım henüz

Canim yerlesme kanamasi olabilir yumurtlamanin kacinci gunu bugun

Umarım öyledir , sabahtan geldi daha da yok . 12 günüm bugün yumurtladıktan sonra
Benimde ilk gebeligimde 4gü kala kahverengi akintim geldi hatta dedim bu ay erken adet oldum ama aksamina kesildi sonra test yaptim pozitifti bence elinde test warsa yap warsa zaten cikar

Benimde ilk gebeligimde 4gü kala kahverengi akintim geldi hatta dedim bu ay erken adet oldum ama aksamina kesildi sonra test yaptim pozitifti bence elinde test warsa yap warsa zaten cikar
Evde maalesef test yok . Evin yakınında da eczane yok . Kısıtlamalar varken gidemiyorum almaya Pazartesi ya da yarın gidip alırım

Evde maalesef test yok . Evin yakınında da eczane yok . Kısıtlamalar varken gidemiyorum almaya Pazartesi ya da yarın gidip alırım
Ben netten getirtiyorum hemende geliyor ama suan kisitlama bayram falan nezaman gelir bilemiyorum az kalmis zaten kafani dagit baska seylerle.mesgul ol gününj bekle bakalim canim banada haber ver mutlaka merak ettim bende

Bilidiğim kadarıyla yerleşme kanaması da bat tan önce ve az miktarda oluyor. Bir arkadasımın 2 hafta boyunca kanaması oldu. Ona ragmen cok saglıklı bi gebeliği oldu. Bence bi test yapın

Yani canım yerleşme kanaması olma ihtimali var gibi. Daha önce regliden bir kaç gün öncesinde lekelenmelerin olur muydu?

Yani canım yerleşme kanaması olma ihtimali var gibi. Daha önce regliden bir kaç gün öncesinde lekelenmelerin olur muydu?
Kaşıklarımda bir doluluk hissediyorum ama adet yok . Sabahtan çamaşırıma bir iki damla geldi sonra yok . Peçeteye silince geliyor anca çok açık kahverengi bir leke . Hayır hi böyle bir şey yaşamadığım için paniğe kapıldım . Evde de test yok . Malum yasaklar , çıkamıyoruz. Offf

Hayra yoralım o zaman. İnşallah bebiş habercisidir bir gün daha sabret pazartesi test yaparsın inşallah. Gönlüne göre olsun canım

Canim merhana ben ikimci cizgiyi gordum bata 2gün kala en kotü testi tekrarla bence koyulasma olacakmi bakalim
Bata 3 gün var bugün erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı bakabilir misin canım sen de görebiliyor musun

Eklentiler

• E584C493-57E2-4B0E-9CB4-1BD94843A61C.jpeg
    50,4 KB · Görüntüleme: 104
Adetime 2 gün kaldı , dün lekelenme yaşadım . Bugün de aşırı sıcak basıyor , oturduğum yerde terliyorum. Sıcacık hissediyorum kendimi . Bu normal midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…