- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.121
14 haziran canmBidahaki bat nezaman bizim aynı oluyor gakiba inşallah Haziran uğur getirir bize
İnsan kendini biliyor aslında ama işte beklenti de olunca altta bi düşünce hep “acaba?” diyor. O bile hormonları etkiliyor. O yüzden ben de bir an evvel netleştirme taraftarıyım. Önümüzdeki ay deneyecek misiniz?Baya rahatladm aslında çıkacak sonuçtan emindim hiç üzülmedim gibi şaşırtmadı sonuc beni
Hayırlı olsun gözün aydın. Çok sevindim. Sağlıcakla tamamına erdirsin Allah. Ovulasyon tarihine bağlı. Önceki adet tarihin ve ovulasyon tarihini biliyorsan çok yüksek mi değil mi ona göre söyleyebilirim.Şimdi kan sonucum çıktı beta hcg 693 batın ilk günüydü bugün normal midir yüksek gibi geldi bana
Teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına sağlıklaHayırlı olsun gözün aydın. Çok sevindim. Sağlıcakla tamamına erdirsin Allah. Ovulasyon tarihine bağlı. Önceki adet tarihin ve ovulasyon tarihini biliyorsan çok yüksek mi değil mi ona göre söyleyebilirim.
28 nisan gibi yumurtladıysan bu sonuç normal. 1 mayısa uygulama takviminden mi baktın? Onlar pek tutturamıyor. Ama regl dönemine göre 28 i normal. Takibini yap bakalım. İnşallah herşey yolunda gider. Kür mür yapıyorsan da bırak artık.Teşekkür ederim darısı isteyenlerin başına sağlıklaovulasyon testi yapmadım uygulama kullandım son adet tarihim 17 Nisan yumurtlama 1 Mayıs görünüyordu ama ben çörekotu bal kürü ve yumurtlama masaji yaptim acaba erken mi yumurtlatti
Evet uygulamada 1 Mayıs yazıyor. Demek ki erken oldu yumurtlama. Teşekkürler zaten kürü adetliyken yaptım o da birkaç gün sadece28 nisan gibi yumurtladıysan bu sonuç normal. 1 mayısa uygulama takviminden mi baktın? Onlar pek tutturamıyor. Ama regl dönemine göre 28 i normal. Takibini yap bakalım. İnşallah herşey yolunda gider. Kür mür yapıyorsan da bırak artık.
Kesinlikle takmıyorum derken bile takıyoruz. Sonucu görene kadar gelmedi sonucu gördm rahatladm geldi mesela sorsan takmıyorum derim. Denicem ama umutlanmıcam bu seferİnsan kendini biliyor aslında ama işte beklenti de olunca altta bi düşünce hep “acaba?” diyor. O bile hormonları etkiliyor. O yüzden ben de bir an evvel netleştirme taraftarıyım. Önümüzdeki ay deneyecek misiniz?
Daha varmış bata ama Ben siilik çizgiyi görüyorum bir test daha mı deneseniz inşallah hamilesinizdirMerhaba hanımlar. Ben 2. ye hamile kalmak istiyorum bat 20 mayıs bugün dayanamayıp bi test yaptım bakar mısınız? İlk gebeliğimde de battan 6 gün önce test yapmıstım böyle silik çıkmıştı
Cevapladığınız için teşekkür ederim silik çizgileri göreceğiz diye şaşı olacağız. Kasıklarımda sürekli agrı var ben hissediyorum hamile olduğumu ama beynim bana oyun oynuyorsa diye de korkuyorumDaha varmış bata ama Ben siilik çizgiyi görüyorum bir test daha mı deneseniz inşallah hamilesinizdir
Bnce hamilesiniz olmasa çıkmazdı çizgiCevapladığınız için teşekkür ederim silik çizgileri göreceğiz diye şaşı olacağız. Kasıklarımda sürekli agrı var ben hissediyorum hamile olduğumu ama beynim bana oyun oynuyorsa diye de korkuyorum
Canim 2.Cizgi belirmis dahada 6g2un warmis bikac gun sabret tekrarla koyulasma olur diyie düsünüyrm bizleride haberdar etMerhaba hanımlar. Ben 2. ye hamile kalmak istiyorum bat 20 mayıs bugün dayanamayıp bi test yaptım bakar mısınız? İlk gebeliğimde de battan 6 gün önce test yapmıstım böyle silik çıkmıştı
Bende görüyorum canım silik bi cizgi var insallah hayirlisi olsunMerhaba hanımlar. Ben 2. ye hamile kalmak istiyorum bat 20 mayıs bugün dayanamayıp bi test yaptım bakar mısınız? İlk gebeliğimde de battan 6 gün önce test yapmıstım böyle silik çıkmıştı
Yumurtlamanin kacinci günü cikti silik cizgi acabaa benimde 19 mayis da test yapmaya korkuyorumMerhaba hanımlar. Ben 2. ye hamile kalmak istiyorum bat 20 mayıs bugün dayanamayıp bi test yaptım bakar mısınız? İlk gebeliğimde de battan 6 gün önce test yapmıstım böyle silik çıkmıştı
Silik çizgi yumurtlamanın 10cu günü çıkarYumurtlamanin kacinci günü cikti silik cizgi acabaa benimde 19 mayis da test yapmaya korkuyorum
6 mayıs yumurtlama diye tahmin ediyorum bugün 9gün geçmiş. Ben çok sabırsızım yapmadan duramadım. 2 gün öncesi erken gebelik testi yaptım onlarda hiç bir şey çıkmadı. Onlar negatif çıktığında bile neredeyse emindim hamile olduğuma. Çünkü kasıklarımda çok ağrı ve şişkinlik car. İlk gebeliğimde de böyle olmuştu.Yumurtlamanin kacinci günü cikti silik cizgi acabaa benimde 19 mayis da test yapmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?