- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
- #1.101
Aaa sağol canm yapaym 9 gün olacak artk olayımda bitsin biran önceYouTube da var canım Ebru Ceylan yaz adet söktürücü masaj diye yazarsan çıkar baya işe yarıyor
Bir de bak şimdi atacağım hareketi dene canım bn denedim işe yaradı bayaAaa sağol canm yapaym 9 gün olacak artk olayımda bitsin biran önce
Hayırlısı canım. Kafan rahatlamıştır en azından tam hazır olduğun güzel günlerde pozitifi gör inşallahKan testiim negatif çıktı adetimi bekliyorum kızlar bende elendim
Benim adetim bugün itibariyle 2 gün gecikti bakalım şuan için akıntım var adet öncesi belirtileri yaşıyorum aslında tek fark mide yanmam var bu aralar test için erken diye düşünüyorum sizce yapsam çıkar mı@BESD @Kelebek-bekMylv48 @cherryqueen(bat günü)
@Hulahula
@Yi serumu
BankacI26
@cido09
@akrepprof
@aynurrrr
@Asyaa561
@karaca3443 (bat günü )
@bebikoms
@Brs1691
@Tubiss321
C Ckale
teacherirem
Kızlar ne durumdasınız adet olanlar yeni bat tarihlerini yazabilir mi
Hayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahBen hamileyim
Allah razı olsun canımHayırlısı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bu hareketi yapabilir miyim bilmiyorum ama denerimBaya etkili
Baya rahatladm aslında çıkacak sonuçtan emindim hiç üzülmedim gibi şaşırtmadı sonuc beniHayırlısı canım. Kafan rahatlamıştır en azından tam hazır olduğun güzel günlerde pozitifi gör inşallah
Bnde çok zor yaptımBu hareketi yapabilir miyim bilmiyorum ama denerim
Özel hastaneler yapıyo canımMerhaba kızlar bir şey soracağım sağlık ocakları kapalı siz kan testini bu yasakta nerede yaptırdınız?
Pazartesi gününü bekliyordum ama heyecandan beklemek zor geldi.Özel hastaneler yapıyo canım
Bidahaki bat nezaman bizim aynı oluyor gakiba inşallah Haziran uğur getirir bizeBaya rahatladm aslında çıkacak sonuçtan emindim hiç üzülmedim gibi şaşırtmadı sonuc beni
Beklemek sanırım en büyük rakibimiz bu yoldaki bnce özel de vereblrsn testiPazartesi gününü bekliyordum ama heyecandan beklemek zor geldi.
Aynen gidiyorum şimdi vermeye :)Beklemek sanırım en büyük rakibimiz bu yoldaki bnce özel de vereblrsn testi
Hadi inşallah güzel haberler verirsin bizlereAynen gidiyorum şimdi vermeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?