Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar yarin tekrar femaraya basliyorum. Sanirim ovitrelle verecek daha sonra. Catlayip catlamadigini ovu testleriyle ogrenebilirmiyim

Bende sen gibi düşünmüştüm biliyo musun. Kist mi oldu acaba dedm
Ahh inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım
Canım acile ya da yakında özel hastane varsa oraya git dış laboratuvar olarak test vermek istiyorum de. Yaparlar kan testi. En fazla 20-30Tl alırlar. Ptsi bekleyemeyeceksen bence hemen bugün git.
Gitmek istiyorum da araba bulamadk canm komşudan alacaktık oda daha gelmedi bugün gitmek istiyorum

Vücut sıcaklığıyla daha net görürsün. Ovu test yalnızca LH gösteriyor her LH piki ardından çatlama olmuyor canım. Bol şans Sağlıcakla
Tsk ederim hic ovu zamani vucut sicakligimi takip etmediydim bi denim malum igneden sonra testler hep pozitif gosterir. Insallah hepimiz icin hayirli bi ay olur

Tsk ederim hic ovu zamani vucut sicakligimi takip etmediydim bi denim malum igneden sonra testler hep pozitif gosterir. Insallah hepimiz icin hayirli bi ay olur
Amin inşallah, şimdiden başlarsan ölçmeye standartını anlarsın. Çünkü dalgalı oluyor. En son yükselmeye başlayıp düşmediği yerde çatlamış oluyor yumurta.

Merhaba Hanımlar, benim bugün hasta olmam lazım.dunden beri hafif sancım var.sabah b l ve kaşık krampı ile uyandım.suan özür dileyerek yazıyorum tırtılı akıntı var. Yani olmazdı pek.yebi hamile arkadaşlarda böyle belirtiler olmuş muydu acaba?

Hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah
Canım akıntını anlamadm ama bende akıntı öyle çok yok çamaşırım ıslanıyor sadece az bi şekilde

Yaa gerçekten gördün mü çok mutlu oldum şu anda
Evet canim simdiden boyleuse bata az kala dahada netlesir diye dusunuyirm erkenden test yapmayi pek desteklemesemde... umarim olumcu sonuc alirsin mutlaka haber ver banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…