Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugün çok hassas göğüs ağrım off beklemek ne zor

Bugün 11.gunum pazartesi 13 acaba biraz daha beklemelimiyim yoksa pazartesi zamanimi
Yarın yap varsa silikte olsa çıkar canm. Umudun varsa kendine eziyet etmene gerek yok. Ona göre hayal kırıklığı yaşamazsın bekledikçe insan umutlanıyo yıkımı ağır oluyo

Merhaba dün yaptığım gebelik testi nde silik bir çizgi vardı ve bugünde batma lekelenme oldu bi kaç kez ve yüzüm yanaklarım sivilce dolu göğüslerim ağrıyor adetim çok gecikti sizce gebelik varmı

Merhaba dün yaptığım gebelik testi nde silik bir çizgi vardı ve bugünde batma lekelenme oldu bi kaç kez ve yüzüm yanaklarım sivilce dolu göğüslerim ağrıyor adetim çok gecikti sizce gebelik varmı
Tüm belirtiler var canım. Silik çizgi, adet gecikmesi bunlar yeterli. hamilesin Kan ver yarın bence.

Göğüslerin nasıl ağrıyo? Böyle yanlardan basınca acı hissediyo musun? Benm öylede şuan bugün bat gelen yok daha. Ama belim çok ağrıyor. Birde dolgun mu göğüslerin?
Nerden basarsan basiyim ağrı var yanlardan daha çok çok dolgunlasti bugün işte

Yarın yap varsa silikte olsa çıkar canm. Umudun varsa kendine eziyet etmene gerek yok. Ona göre hayal kırıklığı yaşamazsın bekledikçe insan umutlanıyo yıkımı ağır oluyo
Umudum çok yok kendimi negatife ayarladım zaten ama pazartesiyi bekleyip kan vermek olacak sanırsam bakalım bu mübarek günde inşallah duamız kabul olmuştur

hayirli sahurlar arkadaslar az cok bilginiz vardir sizin subyanli bi kisi hamile kalamazmi? kaynanasi zamanjnda baktirmis senin demis rahmin subyanli hamile kaldimi bebeklerini dusurursun demis ne kadar dogruluk payi var bilen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…