- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Benim bugün çok hassas göğüs ağrım off beklemek ne zorŞeffaf akıntı oluyomş ama bende sarı akıntı olmuştu gebeliklerimde ama belkide enfeksiyon vardı ondan sarıydı kasık ağrısı oluyo ama şiddetli değil hafif hafif ara ara olur. Bide meme uçlarımda sızı oluyodu. Ne zaman başladı meme hassasiyeti onu hatırlamıyorm
Tam zamanı aslında 13.günüm dedin yaBenim bugün çok hassas göğüs ağrım off beklemek ne zor
Bugün 11.gunum pazartesi 13Tam zamanı aslında 13.günüm dedin yaadet olacağın zaman böyle bişey olmuyosa büyük ihtimalle bebiş var
Yarın yap varsa silikte olsa çıkar canm. Umudun varsa kendine eziyet etmene gerek yok. Ona göre hayal kırıklığı yaşamazsın bekledikçe insan umutlanıyo yıkımı ağır oluyoBugün 11.gunum pazartesi 13acaba biraz daha beklemelimiyim yoksa pazartesi zamanimi
Göğüslerin nasıl ağrıyo? Böyle yanlardan basınca acı hissediyo musun? Benm öylede şuan bugün bat gelen yok daha. Ama belim çok ağrıyor. Birde dolgun mu göğüslerin?Göğüslerim çok agriyo bide benim
Tüm belirtiler var canım. Silik çizgi, adet gecikmesi bunlar yeterli.Merhaba dün yaptığım gebelik testi nde silik bir çizgi vardı ve bugünde batma lekelenme oldu bi kaç kez ve yüzüm yanaklarım sivilce dolu göğüslerim ağrıyor adetim çok gecikti sizce gebelik varmı
Nerden basarsan basiyim ağrı var yanlardan daha çok çok dolgunlasti bugün işteGöğüslerin nasıl ağrıyo? Böyle yanlardan basınca acı hissediyo musun? Benm öylede şuan bugün bat gelen yok daha. Ama belim çok ağrıyor. Birde dolgun mu göğüslerin?
Umudum çok yok kendimi negatife ayarladım zaten ama pazartesiyi bekleyip kan vermek olacak sanırsam bakalım bu mübarek günde inşallah duamız kabul olmuşturYarın yap varsa silikte olsa çıkar canm. Umudun varsa kendine eziyet etmene gerek yok. Ona göre hayal kırıklığı yaşamazsın bekledikçe insan umutlanıyo yıkımı ağır oluyo
Kaç gün gecikti adetin?Nerden basarsan basiyim ağrı var yanlardan daha çok çok dolgunlasti bugün işte
Bugün 3.gunKaç gün gecikti adetin?
3 gün gecikti yaniBugün 3.gun
Neden test yapmıyosun canımBugün 3.gun
Canim bence sen de testini tekrar et bugün,hadi hayirli,güzel haberler vekliyorum hepinizden.Kalkın ya canlanınCanim dedigini yaptim iki su damlattim cizgi biraz belli de resimde pek belli okmayabilir
Üzerimize ölü toprağı serpilmiş kimse de heves kalmamışCanim bence sen de testini tekrar et bugün,hadi hayirli,güzel haberler vekliyorum hepinizden.Kalkın ya canlanın
Sorma,ben daha gunume dunyalar varken basliyorum testlere siz maşAllah 3 gun geçmis belirti bekliyorsunuz.En güvenilir belirti adet gecikmesidir,memeler falan degil yaniÜzerimize ölü toprağı serpilmiş kimse de heves kalmamış
Adet tarihinden bir gün önce kan verdim negatif çıktı canım pek umudum yokNeden test yapmıyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?