- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Hadi ozaman bu bekleyiş inşallah güzel sonuçlanır güzel haberlerle gelirizBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
Bı belirtin varmı canımBenim bat 4 Mayıs pek umudum yok ama şurda bekliyim bende
Bende aynı. Belirti paylaşıyoruz Test atıyoruz heyecanlı oluyoBenim bat 4 Mayıs pek umudum yok ama şurda bekliyim bende
Femara kullandım bu ay aslında adetin 21. Günü progestoron testimde çok iyi çıktı ama normal adet belirtilerim var hamileliğe dair tek bir iz bile yokBı belirtin varmı canım
Ben çok belirti aradım kendimde aylardır hepsi boş çıktı testte yapmıyorum hiç öylece bekliyorumBende aynı. Belirti paylaşıyoruz Test atıyoruz heyecanlı oluyo
1-2 MayısBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
X ximix 4 Mayıs Mylv48 6 Mayıs MoonfacedMom 6 Mayıs
Ah be canm benimde 2 seneyi geçti heyecan meyecan kalmadı sizin heyecanlarınıza ortak olmak için açtımBen çok belirti aradım kendimde aylardır hepsi boş çıktı testte yapmıyorum hiç öylece bekliyorumama sizin heyecanınıza ortak olurum test paylaşırsanız
Kahverengi akıntım ve kasık ağrım çok fazlaFemara kullandım bu ay aslında adetin 21. Günü progestoron testimde çok iyi çıktı ama normal adet belirtilerim var hamileliğe dair tek bir iz bile yoksizin var mı belirtiniz
Ben bu ay bayağı saldım. Ne ovulasyon testi ne gebelik testi aldım. Pazartesi ye randevumu aldım. Eğer mens olursam tedavi için gideceğim, olmazsam beta hcg içinAh be canm benimde 2 seneyi geçti heyecan meyecan kalmadı sizin heyecanlarınıza ortak olmak için açtım
Canımm hayırlı olsun inşallah bize uğur getirir benide eklermisin 6 mayıs test tarihimBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
X ximix 4 Mayıs Mylv48 6 Mayıs MoonfacedMom 6 Mayıs gokkusaginadusenbukalemun 1-2mayıs
Bende aynı günüm geçmeden test yapmıyorumBen bu ay bayağı saldım. Ne ovulasyon testi ne gebelik testi aldım. Pazartesi ye randevumu aldım. Eğer mens olursam tedavi için gideceğim, olmazsam beta hcg için
Sağol canm hadi inşallahCanımm hayırlı olsun inşallah bize uğur getirir benide eklermisin 6 mayıs test tarihim
Ayyy inşallah canım valla çok dua ediyoruz sırf bebiş için çoğu zaman inşallah hayırlsı ile kabul olurSağol canm hadi inşallahbu arada batlar aynı. Duaların etkisini görürüz inşallah
Benimkide 2 seneyi geçti canım baktık normal yollardan biz bu işi beceremiyoruz tedavi gördük en son bakalım hayırlısıAh be canm benimde 2 seneyi geçti heyecan meyecan kalmadı sizin heyecanlarınıza ortak olmak için açtım
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay hayaline kavuşursunBenimkide 2 seneyi geçti canım baktık normal yollardan biz bu işi beceremiyoruz tedavi gördük en son bakalım hayırlısı
Birlikten kuvvet doğar dualarda buluşalım inşallahAyyy inşallah canım valla çok dua ediyoruz sırf bebiş için çoğu zaman inşallah hayırlsı ile kabul olur
Aminnn kuzum sana ve tüm isteyenlere de nasip etsinHayırlısı olsun canım inşallah bu ay hayaline kavuşursun
Aynen Aminn canım bu ay zaten o dualar zikirler sayesinde böyle bi değişik huzur var içimde Allah buna vesile olan arkadaşlarımızdan razı olsunBirlikten kuvvet doğar dualarda buluşalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?