Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım tebrik ederim ikizmişş.. Allah kolaylık versin şimdiden, ikiz var mıydı tedavi mi canım normal mi oldu?
Ben de istiyoruumm ikiizz:)
Teşekkür ederiimmm..
Benim ailemde hiç yok eşimin ailesinde var o da amca çocukları felan..
İlk defa klomen kullandım canım bana göre onun etkisi.
Tabi her şeyden önce nasip :)
İnşallah Rabbim nasip etsin sana da..

Teşekkür ederiimmm..

Ben o ilaçları bilmiyorum, onun etkisi olabilir öyleyse
Hayırlısı tabi ki Rabbim verirse ikizi, olur:)

Teşekkür ederiimmm..
senin değer de yüksek çıkmıştı değil mi? öyle hatırlıyorum, sende tuttu hcg yüksekse ikiz ihtimali..

senin değer de yüksek çıkmıştı değil mi? öyle hatırlıyorum, sende tuttu hcg yüksekse ikiz ihtimali..
Canım genel olarak hcg yüksekliğinin yanında artış miktarı önemli oluyor.
Benim 4 er kat artıyordu hcg değerim.
Hatta ilk kese için gittiğimde doktor dış gebelik diye düşündü sanırım ama şükür rahim içi gebelik buna şükür demişti :)

Teşekkür ederiimmm..
Canım senin değer dört katı kadar artmıştı demi?? Benimde geçen yıl klomenin ikinci ayında ikiz oldu. Tek küçük bir yumurtam vardı doktor umutlanma dedi Allah ne derse o oluyor ikiz olmuştu hemde çift yumurta. Diğer yumurta neredeydi nasıl görmedik bilmiyorum. Benim ilk değer 200 idi iki gün sonra 550 olmuştu. Keseyi gormeye gittiğimizde keseye benzeyen bişi var olmayabilir demisti. 7.haftada net gördük. Ah canım kızım ve oğlum maalesef 22.haftada kaybettim. İkiz gebelik riskli çok dikkat et. Sağlıcakla kavusursun inşallah.

Canım senin değer dört katı kadar artmıştı demi?? Benimde geçen yıl klomenin ikinci ayında ikiz oldu. Tek küçük bir yumurtam vardı doktor umutlanma dedi Allah ne derse o oluyor ikiz olmuştu hemde çift yumurta. Diğer yumurta neredeydi nasıl görmedik bilmiyorum. Benim ilk değer 200 idi iki gün sonra 550 olmuştu. Keseyi gormeye gittiğimizde keseye benzeyen bişi var olmayabilir demisti. 7.haftada net gördük. Ah canım kızım ve oğlum maalesef 22.haftada kaybettim. İkiz gebelik riskli çok dikkat et. Sağlıcakla kavusursun inşallah.
Çok geçmiş olsun canım ya..
Çok korkuyorum zaten.
Neler bekliyor beni hiç bilmiyorum.
Hiç beslenemiyorum su bile içemiyorum sürekli şiddetli mide bulantısı.
Ne olacak halim bilmiyorum.
Çok bunalımdayım aslında.
İnşallah madem beni seçmişler umarım sağlıkla onlara baka bilirim Allah sağlıkla olmalarını nasip eder.
Çok teşekkür ederim.

Çok korkuyorum zaten.
Çok korkuyorum zaten.
İnşallah madem beni seçmişler umarım sağlıkla onlara baka bilirim Allah sağlıkla olmalarını nasip eder.
Çok teşekkür ederim.

İcini ferah tut. En küçük bir anormallikte hemen doktora görün canım. Aman geçer deyip geçiştirme. Benim hiç ağır mide bulantısı olmadı hiç kusmadim. 5.aydan itibaren bebekler ağırlaşınca hamile olduğumu farkettim inan çoğu zaman unutuyordum . Burada bir abla var ikizleri 39 haftaya kadar beklemiş masallah. Allah'ım kimseye evlat acısı yasatmasin dualarimdasin inşallah sağlıcakla kavusursun bebeklerine. Bol dua ediver seninki kabul olur

geçmiş olsun canım sana da neden kaybettin sebep belli mi?

Enfeksiyon canım. Dirençli bir yapidaydi rahim açılıp doğum başlayana kadar testlerde filan görünmedi.
tüh ya üzüldümm büyüklermiş de baya..
hamile kalmak yetmiyor işte her bişeyi var her şeye dikkat etmek lazım..
İnşallah bundan sonra güzel olur iyi olur her şey senin için de.

tüh ya üzüldümm büyüklermiş de baya..
hamile kalmak yetmiyor işte her bişeyi var her şeye dikkat etmek lazım..
İnşallah bundan sonra güzel olur iyi olur her şey senin için de.
İnan sabah idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon sıfırdi. Akşam sancim başladı ertesi gün crp 80 idi. Sağ ol canım. Kaybetmesi hiç olmamasından daha ağır ve ben her ikisini de yaşıyorum su anda

İnan sabah idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon sıfırdi. Akşam sancim başladı ertesi gün crp 80 idi. Sağ ol canım. Kaybetmesi hiç olmamasından daha ağır ve ben her ikisini de yaşıyorum su anda
Acaba daha once kalpleri durdu da zehirlemeye mi basladilardi. Basin sagolsun tabi ki unutulmaz lakin hafifletecek bebeklerin gelsin hayirlisiyla insallah.

Acaba daha once kalpleri durdu da zehirlemeye mi basladilardi. Basin sagolsun tabi ki unutulmaz lakin hafifletecek bebeklerin gelsin hayirlisiyla insallah.
Yok canım bir hafta hastanede yattım hergun günde iki defa nst bağlıyorlar di kalp atışlarını hep duydum. Crp yükseldikçe annenin hayatı tehlikede dedi doktor eşim bebekleri alın dedi. Doktor kalpleri atıyor sagliklilar nasıl alayım dedi. Dogum erteledik ama engellenemedi. Ayın 25 i gelse tam 11 ay dolacak ama ağrı yine ilk günkü gibi. Tek ilacı yeni bebek ama o da gelmiyor

Yok canım bir hafta hastanede yattım hergun günde iki defa nst bağlıyorlar di kalp atışlarını hep duydum. Crp yükseldikçe annenin hayatı tehlikede dedi doktor eşim bebekleri alın dedi. Doktor kalpleri atıyor sagliklilar nasıl alayım dedi. Dogum erteledik ama engellenemedi. Ayın 25 i gelse tam 11 ay dolacak ama ağrı yine ilk günkü gibi. Tek ilacı yeni bebek ama o da gelmiyor
Tuh cok cok uzuldum ya esine de ayri uzuldum. E tabi bir daha bebek yapar ama seni bulamaz.
O anda baska yapilacak bir sey yok muydu yahu. Gerci direncli dedin. Sagliklilar dedin ya ondan dedim dursalardi enfeksiyonu dusurselerdi. Bu ay umut var mi bat ne zamandi?

Tuh cok cok uzuldum ya esine de ayri uzuldum. E tabi bir daha bebek yapar ama seni bulamaz.
O anda baska yapilacak bir sey yok muydu yahu. Gerci direncli dedin. Sagliklilar dedin ya ondan dedim dursalardi enfeksiyonu dusurselerdi. Bu ay umut var mi bat ne zamandi?
En üst düzey antibiyotikleri kullandilar canım.hamilelikte kullanılabilecek en yüksek dozlu ilaçları kullandik enfeksiyon yükseliyordu 180 lere çıktı ki artık gerçekten ben ölecek noktaya geldim. Ama almayın dedim hep itiraz ettim agrimi sizimi kimseye söylemedim. 6 gün doğum sancısı çektim hiç belli etmedim baktı bebeklerim anneleri ondan vazgeçmiyor ölecek onlar bıraktı gitti. Üç aydır klomen kullandım vücudum cevap vermedi yumurta oluşmadı yada geç oluştu kalitesizdi. Şimdi klomen + menogon iğne kullanıyorum bakalım yumurta oluştu mu. Bekliyoruz bakalim

Kizlar bi bakarmısınız ma şimdiden soyliyim test bozuk değil suzuldugu için böyle oldu Screenshot_20180718-184940.png
Screenshot_20180718-184940.png
üstteki bugün diğeri pazartesi

En üst düzey antibiyotikleri kullandilar canım.hamilelikte kullanılabilecek en yüksek dozlu ilaçları kullandik enfeksiyon yükseliyordu 180 lere çıktı ki artık gerçekten ben ölecek noktaya geldim. Ama almayın dedim hep itiraz ettim agrimi sizimi kimseye söylemedim. 6 gün doğum sancısı çektim hiç belli etmedim baktı bebeklerim anneleri ondan vazgeçmiyor ölecek onlar bıraktı gitti. Üç aydır klomen kullandım vücudum cevap vermedi yumurta oluşmadı yada geç oluştu kalitesizdi. Şimdi klomen + menogon iğne kullanıyorum bakalım yumurta oluştu mu. Bekliyoruz bakalim
Insallah canim Allah gonlune gore versin. Guzel haberler verirsin.

Back