- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
- #1.181
Bana göre geçti yumurylamaya göre degidik karisti bu ay işler :) ama adet olucam gibide agrim var hayirlisibat geçtimi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana göre geçti yumurylamaya göre degidik karisti bu ay işler :) ama adet olucam gibide agrim var hayirlisibat geçtimi canım
hayırlısı olsun kuzum bnde dediğim gibi bu ay korunuyorum kısmet ağustosaBana göre geçti yumurylamaya göre degidik karisti bu ay işler :) ama adet olucam gibide agrim var hayirlisi
Hayirlisi belki korunurken kalcan belli mi olurhayırlısı olsun kuzum bnde dediğim gibi bu ay korunuyorum kısmet ağustosa![]()
bebikolarım nerdesiniz kimsenin sesi çıkmıo son durumlar nedir :)
noram @perikanadi
minnos26
True white S siirkiz
Bifincankahve @semiks @can09e @Selinselinselin30
Aleynanur41 unuttuklarım varsa sizlerde :) hepinizzz kızlar nasılsınız
Ben de yeni adetim bitti canim verimli günler basliyor değerlendireceğim inşallah bu ay olur :) sen bu ay neden korunuyorsun ?bebikolarım nerdesiniz kimsenin sesi çıkmıo son durumlar nedir :)
noram @perikanadi
minnos26
True white S siirkiz
Ne bileyim 2 kmyasal snrası vucut bi kendine gelsin diyorum allah hepimize hayrlısını nasip etsinBen de yeni adetim bitti canim verimli günler basliyor değerlendireceğim inşallah bu ay olur :) sen bu ay neden korunuyorsun ?
ooo antlyayamıydı noram :) geçti bişi kalmadı bugun bitti say bi yarın işte :)Merhabalar canlar, nasılsınız?
Bende durum leyla. Pazar tatile gidicem inşallah, günler geçmek bilmiyor. Denize girmek istiyorum![]()
Çok sağol kuzum.Amin,inşallah. Evet antalyaydı kısmetse. Yani pek bilemedim canım ya. Güzel yönlendirmiyor sanki. Hani şey bekliyor insan. Şu haftalarda şunları şunları yapıcaz, süreç şu şu şekilde ilerleyecek. İşte 3 haftada bir kontrole gelmen lazım gibi açıklayıcı şeyler söylemiyor. Ben kendim bunları biliyorum ama doktordan da dinlemek istiyor insan. Yoksa allaha şükür şu an sağlıklı bir süreç var, ultrasona girip çıkıyorum şimdilik. Kararsızım değiştirsem mi diye bilemedim.ooo antlyayamıydı noram :) geçti bişi kalmadı bugun bitti say bi yarın işte :)
bebişin kalp atışınıda duymuşsun geçen bi yerde rastgeldim mesajına :))
cok sevindim inşallah sağ salim al kucagına doktorla nası gidio memnunmusun
hım en sinir oldugum doktor tipi. insan açıklama bekliyor doktorlar arasnda o kdr fark varkiiiiÇok sağol kuzum.Amin,inşallah. Evet antalyaydı kısmetse. Yani pek bilemedim canım ya. Güzel yönlendirmiyor sanki. Hani şey bekliyor insan. Şu haftalarda şunları şunları yapıcaz, süreç şu şu şekilde ilerleyecek. İşte 3 haftada bir kontrole gelmen lazım gibi açıklayıcı şeyler söylemiyor. Ben kendim bunları biliyorum ama doktordan da dinlemek istiyor insan. Yoksa allaha şükür şu an sağlıklı bir süreç var, ultrasona girip çıkıyorum şimdilik. Kararsızım değiştirsem mi diye bilemedim.
İyiyiz kuzum allaha sükür yazlıktayım deniz kum güneş iyi geliyor tatil yapıyoz bebişle sen nasılsın iyimisinn :))bebikolarım nerdesiniz kimsenin sesi çıkmıo son durumlar nedir :)
noram @perikanadi
minnos26
True white S siirkiz
iyiyim bnde ne olsun herkes tatilde ohhh ::) iyi eğenceler canımİyiyiz kuzum allaha sükür yazlıktayım deniz kum güneş iyi geliyor tatil yapıyoz bebişle sen nasılsın iyimisinn :))
Sağolasın canım benimiyiyim bnde ne olsun herkes tatilde ohhh ::) iyi eğenceler canım
aynen canım bakalım belki değiştiririm.hım en sinir oldugum doktor tipi. insan açıklama bekliyor doktorlar arasnda o kdr fark varkiiii
Ne bileyim 2 kmyasal snrası vucut bi kendine gelsin diyorum allah hepimize hayrlısını nasip etsin
yok canm ama o kdr pozitif testten snr adet olunca baska secenek kalıomuki geriye2incinin kimyasal oldugunu doktor mu söyledi ?
Ama benim kanamam başladığında beta 8idi. Nasıl oluyor anlamadım kafam karıştı?Doktora gittim bugun. Betanin sifirlandigi zamani adet gunu kabul edecekmisim. Bu aralar adet olurmusum bekleyecekmisim.yani doktorun hesaba gore benim 2 gun gecikti.. iyi bari 15 gun gecikmesinden iyidir
![]()
Vallahi bilmiyorum. Kisiye gore degisir elbet bana da oyle bir aciklama yapti. Ama dedigi gibi de biraz once peceteye kan geldi. Pedimi taktim yatiyorum ben hadi hayirlisi bakalim insallah gelecek sabaha kadarAma benim kanamam başladığında beta 8idi. Nasıl oluyor anlamadım kafam karıştı?