Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de adet olmati bekliyorum canim. O kimyasaldan sonra adet olmadim. Ara bir kanamam olmustu ama o sayilir mi onu da bilmiyorum. Bakalim yarin bir mani olmazsa ankara dayim burada arastirma hastanesine bi gideyim diyorum.
Eger gidecek olursam sonuclardan haberdar ederim

Merhabalar canlar, nasılsınız?

Bende durum leyla. Pazar tatile gidicem inşallah, günler geçmek bilmiyor. Denize girmek istiyorum:dondurma::süslü:

Merhabalar canlar, nasılsınız?

Bende durum leyla. Pazar tatile gidicem inşallah, günler geçmek bilmiyor. Denize girmek istiyorum:dondurma::süslü:
ooo antlyayamıydı noram :) geçti bişi kalmadı bugun bitti say bi yarın işte :)
bebişin kalp atışınıda duymuşsun geçen bi yerde rastgeldim mesajına :))
cok sevindim inşallah sağ salim al kucagına doktorla nası gidio memnunmusun

ooo antlyayamıydı noram :) geçti bişi kalmadı bugun bitti say bi yarın işte :)
bebişin kalp atışınıda duymuşsun geçen bi yerde rastgeldim mesajına :))
cok sevindim inşallah sağ salim al kucagına doktorla nası gidio memnunmusun
Çok sağol kuzum.Amin,inşallah. Evet antalyaydı kısmetse. Yani pek bilemedim canım ya. Güzel yönlendirmiyor sanki. Hani şey bekliyor insan. Şu haftalarda şunları şunları yapıcaz, süreç şu şu şekilde ilerleyecek. İşte 3 haftada bir kontrole gelmen lazım gibi açıklayıcı şeyler söylemiyor. Ben kendim bunları biliyorum ama doktordan da dinlemek istiyor insan. Yoksa allaha şükür şu an sağlıklı bir süreç var, ultrasona girip çıkıyorum şimdilik. Kararsızım değiştirsem mi diye bilemedim.

Çok sağol kuzum.Amin,inşallah. Evet antalyaydı kısmetse. Yani pek bilemedim canım ya. Güzel yönlendirmiyor sanki. Hani şey bekliyor insan. Şu haftalarda şunları şunları yapıcaz, süreç şu şu şekilde ilerleyecek. İşte 3 haftada bir kontrole gelmen lazım gibi açıklayıcı şeyler söylemiyor. Ben kendim bunları biliyorum ama doktordan da dinlemek istiyor insan. Yoksa allaha şükür şu an sağlıklı bir süreç var, ultrasona girip çıkıyorum şimdilik. Kararsızım değiştirsem mi diye bilemedim.
hım en sinir oldugum doktor tipi. insan açıklama bekliyor doktorlar arasnda o kdr fark varkiiii

Doktora gittim bugun. Betanin sifirlandigi zamani adet gunu kabul edecekmisim. Bu aralar adet olurmusum bekleyecekmisim. :halay: yani doktorun hesaba gore benim 2 gun gecikti.. iyi bari 15 gun gecikmesinden iyidir :dondurma:

Back