- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
- #1.201
yok canm ama o kdr pozitif testten snr adet olunca baska secenek kalıomuki geriye
ama arkadaslarnda burda ddediği gibi öyle olsa bata 6 kala yaptgm erken gebelk testide pozitif çıkardı dimi :) bastan bdne öyle düşündüm ama arkdslarn dediği mantklı geldiHani kanında ki hcg değeri tam sıfırlanmamıştı ya, aceba diyorum o mu testleri oyle silik gösterdi. Yani bir önceki kimyasalın izleridir diye
ama arkadaslarnda burda ddediği gibi öyle olsa bata 6 kala yaptgm erken gebelk testide pozitif çıkardı dimi :) bastan bdne öyle düşündüm ama arkdslarn dediği mantklı geldi
Vallahi benim bulantılar başladı ya dünyaya bakamıyorum hastanelik oluyorum sürekli serumlar ilaçlarbebikolarım nerdesiniz kimsenin sesi çıkmıo son durumlar nedir :)
@noramperikanadi @minnos26 @True white @siirkiz Bifincankahve @semiks can09e @Selinselinselin30 @Aleynanur41 unuttuklarım varsa sizlerde :) hepinizzz kızlar nasılsınız
tatlım günaydınbebikolarım nerdesiniz kimsenin sesi çıkmıo son durumlar nedir :)
@noramperikanadi @minnos26 @True white @siirkiz Bifincankahve @semiks can09e @Selinselinselin30 @Aleynanur41 unuttuklarım varsa sizlerde :) hepinizzz kızlar nasılsınız
valla bnde bişi oldugu yok çalşmalara ara verdm kilo vermeye yogunlaştmtatlım günaydın
ben 2. adetimi bekliyorum 6 gün var.
tatil yaptım geldim bugün iş başı
Sizler nasılsınız ne var ne yok?
yok 2 3 adet beklemedeyim ben canım..valla bnde bişi oldugu yok çalşmalara ara verdm kilo vermeye yogunlaştme sende olduumu bu ay bebiş çalşması
aynen vermeye uğrasıom :) hayrlısı hepimiz içinyok 2 3 adet beklemedeyim ben canım..
Rabbim hayırlısını versin.
fazlan varsa vermen yararına olur tabi senin de..
Valla yazdım ama sanırım gözden kaçtı canım..perikanadi tatlım nası gidiyor gebelik :)
Aaaaaaa bn şuan şokkkk inanmıyorum yaaaa ay o kdr mutlu oldumki bide konuşuyoduk ikizse falan diyeValla yazdım ama sanırım gözden kaçtı canım..
2 haftadır mide bulantılarım o kadar şiddetli ki..
7 24 bulanıyor..
Serumlar felan..
Çok kötüydüm.
İlaç verdi doktor eh biraz biraz yemeye çabalıyorum.
Dün en son kontrolde bu kadar kötü olmanın sebebini de öğrenmiş olduk.
Bugüne kadar alttan üstten hep tek görünen kese dün iki taneydi :)
İki pıt pıt gördük :)
Geçen hafta raporluydum evdeydim canım ama şükür toparladım bu hafta ama bulantılar geçmiyor zaten.Aaaaaaa bn şuan şokkkk inanmıyorum yaaaa ay o kdr mutlu oldumki bide konuşuyoduk ikizse falan diye
ee çalışabiliyomsun bu durumda evdemsin yoksa ?
cok sevindim senin adına :)
oh olsun sana kilo almamak için bulantım olsun diyodun :)
ne kdrlık oldu şimdi aldınmı kilo
dikkat et kendine canm artk 3 bebiş annesisin :)))Geçen hafta raporluydum evdeydim canım ama şükür toparladım bu hafta ama bulantılar geçmiyor zaten.
Evimden tiksinir oldum eve girmesem yine bi derece iyiyim.
Kendimi zorluyorum ki hastaneye yatmim oğluma bakacak kimsem yok.
İdare ediyorum.
Aynen ya aklım olsa der miydim berbat bi duygu 7 24 mide bulantısı.
3 kilo gitti şimdiden :)
Dünkü kontrolde işte biri 6+6 diğeri 7+1 idi :)
Gel sen ne çektiğimi bir de bana soooorrrr sana armağan ediyorumdikkat et kendine canm artk 3 bebiş annesisin :)))
aman bi yönden iyi çok kg almıcan boşver
bn iyiyim kuzum sıkı bi spor ve rejim içindeyimGel sen ne çektiğimi bir de bana soooorrrr sana armağan ediyorum
Sen nasılsınn bakalım?
Dönüşte müthiş bir performans var desenebn iyiyim kuzum sıkı bi spor ve rejim içindeyim
kurbanda karadeniz turu yapcazya zayıflamaya çalışıom
dönüşte bebiş işlerine girişcem
nerelisinki sen karadenizmi :)Dönüşte müthiş bir performans var desene
Oh mis..
Ben de tur olmasa da 3 hafta sonra gidiyorum memlekete şükür :)
Giresunluyum evet:))nerelisinki sen karadenizmi :)
canım tebrik ederim ikizmişş.. Allah kolaylık versin şimdiden, ikiz var mıydı tedavi mi canım normal mi oldu?Giresunluyum evet:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?