- 26 Aralık 2015
- 11.820
- 19.081
- 298
- 34
Ben de cok merak ediyorumm haberini bekliyorum :)Canm sagl yok oglen gtcm kan vermeye bakalm ne ckcak cok merk edyrm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de cok merak ediyorumm haberini bekliyorum :)Canm sagl yok oglen gtcm kan vermeye bakalm ne ckcak cok merk edyrm:)
Canm yoksada dua ette adet oliyom ya cok gecti gunum ya anlcn:)Ben de cok merak ediyorumm haberini bekliyorum :)
Tamam canim cok tesrkkur ediyorum ben de beklemedeyim iste İNSAALLAH bu ay mucizem gelir ya :)Hatirlamiyorum ki benim adetlerim cok duzensizdir pek gununu bilmem ama muhtemelen dollenmeden hemen sonra baslamistir cunku 10-15 gune yakin surdugunu hatirliyorum brn ogrendigimde tam dollenmeden 15 gun gecmisti
Tamam csnim benim duam seninle İNSAALLAH hayirli bi durum olur sonucunda aminnnCanm yoksada dua ette adet oliyom ya cok gecti gunum ya anlcn:)
Cok sagol kuzum senden hayrli haberleei beklyrm cnm:)Tamam canim benim du
Tamam csnim benim duam seninle İNSAALLAH hayirli bi durum olur sonucunda aminnn
Şu gunum gelse dr belli olsa inan ben de cok merak ediyorumCok sagol kuzum senden hayrli haberleei beklyrm cnm:)
Kac gun kaldi kuzum sana:) adetn gecer ve ckmazsa hic morlni bozma beni ornek al bak 11gun oldu olmadm cnm: DŞu gunum gelse dr belli olsa inan ben de cok merak ediyorum
Canim cuma gunu adet olmam gerek yani 4 gün kaldi tamam canim İNSAALLAH sabirla beklicem valla :)Kac gun kaldi kuzum sana:) adetn gecer ve ckmazsa hic morlni bozma beni ornek al bak 11gun oldu olmadm cnm: D
Kuzm negatf hamile deglm: (Canim cuma gunu adet olmam gerek yani 4 gün kaldi tamam canim İNSAALLAH sabirla beklicem valla :)
Hadi ya hayirlisi olsun canim benim üzülme ama bence hemen bi doktora git neden adet olamiyosun bi onu ogren öncellikleKuzm negatf hamile deglm: (
Sinirden dr da gorunmedim zaten hafta ic gdcm devlete randevu alcm cnm artk yorldm hep negatf gormekten cook yorldm ya artk zaten dusunmyrm diger aya da bir sure ara vercm cok yorldm anlcn cnmHadi ya hayirlisi olsun canim benim üzülme ama bence hemen bi doktora git neden adet olamiyosun bi onu ogren öncellikle
Sari leke filan hikaye canm belirti aramiyorum artikin sonra beklentiye griiyo insan. Ama hayirlisi herseyin. Ben adet olmustumKızlar iyi geceler benim bat 4 gün geçti ve 2 gündür sarı akıntı var acaba hamile miyim :))
Aynen aynen ben de adetim şuan :) belirti avından vazgeçtim artikkSari leke filan hikaye canm belirti aramiyorum artikin sonra beklentiye griiyo insan. Ama hayirlisi herseyin. Ben adet olmustum
Aynen canim birakiyorum artik yumurtlama takibi vs kafamiza gore takilcaz artik:)Aynen aynen ben de adetim şuan :) belirti avından vazgeçtim artikk