• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 7 gün kala çamaşırı kirleten sarı akıntı?

Hatirlamiyorum ki benim adetlerim cok duzensizdir pek gununu bilmem ama muhtemelen dollenmeden hemen sonra baslamistir cunku 10-15 gune yakin surdugunu hatirliyorum brn ogrendigimde tam dollenmeden 15 gun gecmisti
Tamam canim cok tesrkkur ediyorum ben de beklemedeyim iste İNSAALLAH bu ay mucizem gelir ya :)

Şu gunum gelse dr belli olsa inan ben de cok merak ediyorum
Kac gun kaldi kuzum sana:) adetn gecer ve ckmazsa hic morlni bozma beni ornek al bak 11gun oldu olmadm cnm: D

Hadi ya hayirlisi olsun canim benim üzülme ama bence hemen bi doktora git neden adet olamiyosun bi onu ogren öncellikle
Sinirden dr da gorunmedim zaten hafta ic gdcm devlete randevu alcm cnm artk yorldm hep negatf gormekten cook yorldm ya artk zaten dusunmyrm diger aya da bir sure ara vercm cok yorldm anlcn cnm

Kızlar iyi geceler benim bat 4 gün geçti ve 2 gündür sarı akıntı var acaba hamile miyim :))

Kızlar iyi geceler benim bat 4 gün geçti ve 2 gündür sarı akıntı var acaba hamile miyim :))
Sari leke filan hikaye canm belirti aramiyorum artikin sonra beklentiye griiyo insan. Ama hayirlisi herseyin. Ben adet olmustum

Back