Bata 7 gün kala çamaşırı kirleten sarı akıntı?

5 ay klomen hsg falan hepsini denedik ettik bi sonuç çıkmadı, doktor 10 kadından ikisi böyle nedensiz kalamaz dedi, bu ay kist olunca ilaç kullanamadım, benim iş stresim çok fazla ben ona baglıyorum tabi bi de nasip meselesi var illaki bi zamanı, valla bu ay belirti bilmem ne ilgilenmicektim ama ne yazıkki insan bi umut arıyo bi belirti bilmem ne, poff ne bilim ben hayırlısı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aynen o is stresini hic deme. Heryer stres dolu. Benim de esimin de turlu testleri yapildi bu ay da hsg cekildim iste ayni bi umut bekliyorum insaALLAH yuzumuz guler arkadaism

Aynen o is stresini hic deme. Heryer stres dolu. Benim de esimin de turlu testleri yapildi bu ay da hsg cekildim iste ayni bi umut bekliyorum insaALLAH yuzumuz guler arkadaism
İnşaAllah arkadaşım Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Yani cnm bak bana benimde ummazdm senn gbiydim bir hafta gecti resmen olmadm her zaman unut vardr sen bekle adetn gecn bence ckcak bebek:)

Canim benim bata 5 gün kaldi cumaya filan olmam lazim. Beklemedeyim ben de. InsaALLAH ikimizde de bebisimiz vardir ya
İns cnm ya gdyrm var mı diye yok gelmemi$ baya oldu olmamam senn daha vsr benim gecti yarn gtcm hsstaneye iste ins hamileyzdr cnm teet ysptn mi?

İns cnm ya gdyrm var mı diye yok gelmemi$ baya oldu olmamam senn daha vsr benim gecti yarn gtcm hsstaneye iste ins hamileyzdr cnm teet ysptn mi?
InsaALLAH canim ya haber et beni de mutlaka. Ben gunum gelmeden test yapmayi düşünmüyorum canim ya sonra hayal kirikligi oluyo

InsaALLAH canim ya haber et beni de mutlaka. Ben gunum gelmeden test yapmayi düşünmüyorum canim ya sonra hayal kirikligi oluyo
Sen blrsn cnm haklsn evet hayal krklgi zor benim 4.gun negatf ckmsti bakalm yarn ne ckcak yoksada adet soktrucu kullncm cnm ya napim

Sen blrsn cnm haklsn evet hayal krklgi zor benim 4.gun negatf ckmsti bakalm yarn ne ckcak yoksada adet soktrucu kullncm cnm ya napim
Aynrn iste bi de ben yapsam.cikmaz simdi daha cunku daha 5 6 gun var en iyisi beklemek. InsaALLAH yarin guzel haberler alirsin canimm

Aynrn iste bi de ben yapsam.cikmaz simdi daha cunku daha 5 6 gun var en iyisi beklemek. InsaALLAH yarin guzel haberler alirsin canimm
Cnm pek sanmyrm gebelgn ckcagni ama bakalm ne dck dr cnm yoksa adet sokturucu kullancm cnm artk gücüm kalmadı cnm yoksads sra vercm dusnmyrm bir sure cnm

Cnm pek sanmyrm gebelgn ckcagni ama bakalm ne dck dr cnm yoksa adet sokturucu kullancm cnm artk gücüm kalmadı cnm yoksads sra vercm dusnmyrm bir sure cnm
Canim benim günaydın insaALLAH hakkinda hayirlisi olur. Naptin kan verdin mi

Bende enfeksiyon kaptim sanmistim ki bebekmis:) hala devam ediyor:) bazen artiyor bazen azaliyor:) 15. Haftadayiz
Peki adetten kac gun once olmustu akintiniz :) cok merak icerisindeyim bana umut oldunuz ben de beklemedeyin

Hatirlamiyorum ki benim adetlerim cok duzensizdir pek gununu bilmem ama muhtemelen dollenmeden hemen sonra baslamistir cunku 10-15 gune yakin surdugunu hatirliyorum brn ogrendigimde tam dollenmeden 15 gun gecmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…