Bata 7 gün kala çamaşırı kirleten sarı akıntı?

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
11.820
19.082
298
34
Arkadaslar bata tam bi hafta var. Bi kac gündür özellikle cok da yürüdüğüm zamanlar akintim oluyor tuvalette baktigimda ic camasirimi baya kirletmis oluyor sarimsi renkte. Hic boyle bukadar olmazdi. Rahim ici film cektirdim bu ay.acaba enfeksiyon belirtisi mi yoksa gebelik belirtisi mi cok merak ettim. Boyle sari akintisi olup da hamile olan var mi merak ediyorum

Cnm benim 8.gun gecti adetim ve benimde ole akntm var ayni bende senn gbi gbi yumurtlamadan snra bitmedi akıntm anlcn pazartesi kan vercm iste bende:) herkes hamilesn dyr ams sende bekle afetn gecerse iki uc gun bekle ondn snra kan ver cnm:)

Cnm benim 8.gun gecti adetim ve benimde ole akntm var ayni bende senn gbi gbi yumurtlamadan snra bitmedi akıntm anlcn pazartesi kan vercm iste bende:) herkes hamilesn dyr ams sende bekle afetn gecerse iki uc gun bekle ondn snra kan ver cnm:)
Canim senin adete kac gun kala basladi akintin? Benim suan daha 7 gunum var bu kadar erken baslar mi ki hamilelik belirtisi olsa :/ Allahim insaALLAH bu ay olsun hayirlisiyla nolurrr İNSAALLAH hamissindir sen de canimsin

Canim senin adete kac gun kala basladi akintin? Benim suan daha 7 gunum var bu kadar erken baslar mi ki hamilelik belirtisi olsa :/ Allahim insaALLAH bu ay olsun hayirlisiyla nolurrr İNSAALLAH hamissindir sen de canimsin
Cnm benimde senn gbiydi ole baslamsti hatta bu ay suphelendm ondn birde bnim hic belrtm yoktu gogslerm agrmyr kask agrm yok halen gogs agrm yok ama hatta adetime vardi4gunherlde gttm kan gelmstr dye bir baktm aknti cnm benm normlde adetim bu kadr gecikmez o yuzdn suphelenyrm anlcn hamilelikten pazrtesyi beklyrm bende ins sendede vardr

Benm sari akntim oldu hala daha var. Bazen beyaz bazen sari. 10haftalik olduk cnim

Ah canim benim insaALLAH hamissindir insaALLAH hamisizdir bana umut olursun lutfen pazartesi sonuc alinca mutlaka yaz buraya. Ya boyle surekli gelen bi akinti degil de mesela cok hareket ettigimde aksama dogru o islakligi hissediyorum camasirima bakinca sari sari akinti leke olmus goruyorum. Diyorum enfeksiyon mu acaba ama bi yandan umutlaniyorum hamislik mi diye bilemedim iste

Benm sari akntim oldu hala daha var. Bazen beyaz bazen sari. 10haftalik olduk cnim
Canim adete kac gun kala basladi sari akintin peki? Oy sagsalim kucağına al insaALLAH bebisini dua et ben d eisteyen herkes tatsin bu duyguyu ya

Canim adete kac gun kala basladi sari akintin peki? Oy sagsalim kucağına al insaALLAH bebisini dua et ben d eisteyen herkes tatsin bu duyguyu ya
6 gun fln vardi akintidan suphelendim bende normalde kuru olurdum. 4 gun kala ogrendim kanda

Canm aynı benimde ole yogn islaklk var kan geldi sanyrm yok sarı akntı tabiki yazarm cnm ins hamisimdir ins sizde cnm vardr sizdede geblik stres yapma bakslm adetn geccekmi cnm cnku benm gbisin suan birde benm ne gogus agrm be kasklarm agryrdu cnm normlde bir hafta kala baslardi cnm benim belrtlerm bu sefer olmadı senn nasl gogslern agryrmu

Ya benim normade de pek agrimaz göğüslerim adet zamani. Cok hafif olur o da dokunursam anlarim. Suan da dokununca cok cok hafif varla yok arasi agrim var. Akintim da cok yogun degil aslinda. Gun icinde cok hareket edince lavaboya girdigimde goruyorum ic cmaasirimda ama bariz sari sari leke olmus oluyor. Bata daha 7 gün var iste. Cok umutlanasim gelmiyor adetimin gecmesini bekleyecegim artik..

Ya benimde oluyo böyle akıntı ama benim bat a 12 gün var hatta yumurtlarkenki gibi geliyo aynı, u ay soğan kürü falanda yapmıştım, bi kaç gündürde karnıma arada ağrı giriyo, acep neyin belirtisi

Ya benimde oluyo böyle akıntı ama benim bat a 12 gün var hatta yumurtlarkenki gibi geliyo aynı, u ay soğan kürü falanda yapmıştım, bi kaç gündürde karnıma arada ağrı giriyo, acep neyin belirtisi
Ah bu belirti arayislarimiz bizi öldürecek tovbe ya Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…