Merhaba kızlar ovulasyon takibi yaparak o günleri değerlendirdik pik gününü değil ondan önceki 2 günü ve çatlama gördüğüm günü bugün çatlamadan 8 gün geçti ve nerdeyse 2 gündür göğüslerim şiş ve ağrılı yumurtlamadan beri sağ kasığımda da batma hissi vardı ara sıra da bel ağrım oluyor göğüslerimin hassaslaşması biraz umutlandırdı o yüzden test yaptım negatif acaba pozitife dönermi 21i bat
Merhaba kızlar ovulasyon takibi yaparak o günleri değerlendirdik pik gününü değil ondan önceki 2 günü ve çatlama gördüğüm günü bugün çatlamadan 8 gün geçti ve nerdeyse 2 gündür göğüslerim şiş ve ağrılı yumurtlamadan beri sağ kasığımda da batma hissi vardı ara sıra da bel ağrım oluyor göğüslerimin hassaslaşması biraz umutlandırdı o yüzden test yaptım negatif acaba pozitife dönermi 21i bat
Biraz erken olabilir beta henüz idrara işlememiş olabilir ama lütfen belirtilerinize güvenip inanıp umutlanmayın ben bir ay burada okuduğum tümmm belirtileri inanılmaz yaşadım sonu çok büyük bir hüsranla bitti ama sonraki ay hamileliğimi sadece adetim gecikince farkettim hiçbir belirtim olmadı lütfen kendinizi üzmeyin rahat olun Allah kucağınızı boş bırakmasın
Canım umutlandırmak istemem ama ben de bata 6 gün kala erken gebelik yapmıştım negatifti. Sonra 5 gün gecikince kaset test yaptım direkt pozitif çıktım kan verdim kanda da pozitif senin de şimdi silik çizgi çıkmış umarım vardır yarın sabah bi kan ver istersen