Bata 6 gün kala negatif pozitife dönermi

Xxxbbxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
17
15
38
23
Merhaba kızlar ovulasyon takibi yaparak o günleri değerlendirdik pik gününü değil ondan önceki 2 günü ve çatlama gördüğüm günü bugün çatlamadan 8 gün geçti ve nerdeyse 2 gündür göğüslerim şiş ve ağrılı yumurtlamadan beri sağ kasığımda da batma hissi vardı ara sıra da bel ağrım oluyor göğüslerimin hassaslaşması biraz umutlandırdı o yüzden test yaptım negatif acaba pozitife dönermi 21i bat

Eklentiler

• IMG_3050.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_3047.jpeg
    324,5 KB · Görüntüleme: 39
Erken olabilir birde days doktor ve artimed almayın bu ikisi yanıltıyor başka marka ile bir kaç gün sonra veya adet zamanı deneyin

Erken olabilir birde days doktor ve artimed almayın bu ikisi yanıltıyor başka marka ile bir kaç gün sonra veya adet zamanı deneyin
Eşim almış pek bilmiyorum markaları teşekkür ederim bata kadar gün gün denemeyi düşünüyorum hislerim yanıltmaz umarım

Biraz erken olabilir beta henüz idrara işlememiş olabilir ama lütfen belirtilerinize güvenip inanıp umutlanmayın ben bir ay burada okuduğum tümmm belirtileri inanılmaz yaşadım sonu çok büyük bir hüsranla bitti ama sonraki ay hamileliğimi sadece adetim gecikince farkettim hiçbir belirtim olmadı lütfen kendinizi üzmeyin rahat olun Allah kucağınızı boş bırakmasın

Haklısınız normalde erken test yapmazdım ama içimden bi ses öyle hissettirdi yapmak istedim umarım pozitifi yakalarım teşekkür ederim

Kızlar bugün tekrar test yaptım 5 gün kaldı ve 5 dk da ikinci çizgiyi gördüm

Eklentiler

• IMG_3070.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar bugün tekrar test yaptım 5 gün kaldı ve 5 dk da ikinci çizgiyi gördüm
Canım umutlandırmak istemem ama ben de bata 6 gün kala erken gebelik yapmıştım negatifti. Sonra 5 gün gecikince kaset test yaptım direkt pozitif çıktım kan verdim kanda da pozitif senin de şimdi silik çizgi çıkmış umarım vardır yarın sabah bi kan ver istersen

Değere göre yorum yapmak pek doğru değil bence, 5 üzeri hamilelik sayılır belki geç döllenme olmuştur, inşallah güzel artışınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…