• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Yildiz__Tozu

👩‍👧‍👧 Altın kızlar 👩‍👧‍👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
2.931
2.567
133
30
Selam arkadaşlar benim bata 4 gün kaldı çok heycanliyim bu ay hic belirtim yoktu benim bata 1hafta kala başladı belirtilerim hele su son iki gündür çok fazla akintim oluyor sanki adet olmusum sanıyorum su gibi bazen beyaz bazen şeffaf kokusuz kasık bel ağrılarım var göğüs uclarim da son bi kaç gündür acımaya başladı hayırlısı bakalım bekliyorum gecen ay bütün belirtiler en başından beri vardı çok emindim hamileyim diyidum ama psikolojik mis maalesef negatifi gördüm bu ay nolcak bakalım sabırla bekliyorum Rabbim hayirlisini versin hepimize insallahinsallah katılımlarınızı bekliyorum :KK200::KK36:

Benimde 5 gün kaldı. Karında ağrı alt kasıklarda ağrı mevcut oluyor ara ara batma şeklinde. Akıntım her zaman olduğu için onun hakkında bişey diyemeyeceğim ama ara ara geceleri kusma hissi oluyor kusacak kadar olmasa da bir miğde bulantısı mevcut. Birde yaklaşık 5-6 gün önce kahverengi lekelenme yaşadım. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı umarım şimdi tekrardan hamile kalabilirim

Benimde 5 gün kaldı. Karında ağrı alt kasıklarda ağrı mevcut oluyor ara ara batma şeklinde. Akıntım her zaman olduğu için onun hakkında bişey diyemeyeceğim ama ara ara geceleri kusma hissi oluyor kusacak kadar olmasa da bir miğde bulantısı mevcut. Birde yaklaşık 5-6 gün önce kahverengi lekelenme yaşadım. İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı umarım şimdi tekrardan hamile kalabilirim

Sakin yerleşme kanaması olmasın o kız ay hadi hayırlısı cnm ya hasyirli haberlerle gelirsin inşallah :21::KK36:

Amin canım ya isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah Bir kaç gün içinde zaten sonucu yazarım burdan da umarım hamile kalabilmişimdir :halay:
Merakla bekliyorum inşallah kuzum bende yazarım muhakkak ben beklicem genelde 26.gün kırmızılar geliyo :KK49:

Kimsecikler yok mu kızlar nerdesiniz hic Sesiniz cikmiyo

Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. Silik bile çizgi çıkmadı adetime daha 4 gün var yanılma payı olabilir mi bunun ya. Gebelik testleri hemen kesin sonuç veriyor mu adet öncesinde :KK43:

İnşalla
Adete 5gun var bat 30u☺️insallah bakalim hamiş kaliriz kizlar
İnşallah cnm amin bugun benim 26.günüm genelde 26.günde geliyo kırmızılar ama hala gelen giden yok aynı şekilde akıntım devam ediyo ikilemde kaldım ya üşüttüm yada hamileyim

İnşalla
Adete 5gun var bat 30u☺️insallah bakalim hamiş kaliriz kizlar
İnşallah cnm amin bugun benim 26.günüm genelde 26.günde geliyo kırmızılar ama hala gelen giden yok aynı şekilde akıntım devam ediyo ikilemde kaldım ya üşüttüm yada hamileyim

Bugün dayanamayıp idrar testi yaptım. Silik bile çizgi çıkmadı adetime daha 4 gün var yanılma payı olabilir mi bunun ya. Gebelik testleri hemen kesin sonuç veriyor mu adet öncesinde :KK43:
Daha 4gün varmış cnm moralini bozma cok düşük çıkma ihtimali zaten

Daha 4gün varmış cnm moralini bozma cok düşük çıkma ihtimali zaten

İnşalla

Valla canim en son 26siydi stres yaptim 29unda adet oldum bu ay bakalim nolcak bi belirtide yokki sadece acikiyorum ve sabahlari falan hic kalkasim gelmio zorla kalkiorum baskada bi belirti yok☺️

Valla canim en son 26siydi stres yaptim 29unda adet oldum bu ay bakalim nolcak bi belirtide yokki sadece acikiyorum ve sabahlari falan hic kalkasim gelmio zorla kalkiorum baskada bi belirti yok☺️
bende öyleyim cnm ya 9da kalkardık 11de zorla kalkıyorum kafam kalkmıyo iştahım yok hiç bazen iştahım olmuyo bazen ne yesem diye deliriyom bugün kasık ağrılarım azaldı belim cok ağrıyodu dün gece kıvrandım bel ağrısından bugün oda hafifledi merakla bekliyorum geçen ay cok emindim hamileyim diyodum daha cok belirti vardı geçen ay çünkü ama zamanında çıktı geldi bu sefer streste yapmadım bakalım heycanlanmayabaşladım ama

bende öyleyim cnm ya 9da kalkardık 11de zorla kalkıyorum kafam kalkmıyo iştahım yok hiç bazen iştahım olmuyo bazen ne yesem diye deliriyom bugün kasık ağrılarım azaldı belim cok ağrıyodu dün gece kıvrandım bel ağrısından bugün oda hafifledi merakla bekliyorum geçen ay cok emindim hamileyim diyodum daha cok belirti vardı geçen ay çünkü ama zamanında çıktı geldi bu sefer streste yapmadım bakalım heycanlanmayabaşladım ama
Aynen canim erkenden kalkiodum simdi 11 oluo daha da yatayim die bakiyorum ama iste dedigim gibi bazi belirtiler psikolojik oluo benim ilk hamilekigimde hic belirti olmadi☺️

Aynen canim erkenden kalkiodum simdi 11 oluo daha da yatayim die bakiyorum ama iste dedigim gibi bazi belirtiler psikolojik oluo benim ilk hamilekigimde hic belirti olmadi☺️
Benimdw ilk hamileliğimde hiç belirti olmadı ikincide erkenden midem buşandı başım döndü cok yorgunluk oldu oyle anlamıştım son zamanlarda adet olmadan bi kaç gun once saç diplerim acırdı dokunamazdım şuanda oyle bi acı da başlamadı umutlanmaya başladım açıkçası

Benimdw ilk hamileliğimde hiç belirti olmadı ikincide erkenden midem buşandı başım döndü cok yorgunluk oldu oyle anlamıştım son zamanlarda adet olmadan bi kaç gun once saç diplerim acırdı dokunamazdım şuanda oyle bi acı da başlamadı umutlanmaya başladım açıkçası
Senin ilk bebismi canim yoksa baska cocugun varmi

Benim hala gelen giden yok ama cok ağrım var ağrıda değilde böyle sol tarafım sanki acıyo içerden her hareketimde acı oluyo dolu dolu ağır geliyo

Back