- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.041
İnşallah güzel haberler verirsin kuzumDaha çıkmadı canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberler verirsin kuzumDaha çıkmadı canım
Kuzum o kadar attın test ama ben ilk defa sopsoluk bir pembe çizgi gördüm. İnşallah hamilesindir.
İnşallah güzel haberler verirsin kuzum![]()
Çıkmış olması lazım normal deCanım kanamam çok var adet oldum ve yaklaşık 3 4 saattir ağrı çekiyorum baya şiddetliydi şimdi biraz hafifledi kimyasal mı geçirdim onu öğrenmek için kan verdim
Canım kan en önemlisiKızlar bişey deyin bana
Testte çıkmadan gitmem bitanem kanaCanım kan en önemlisi
Çıkmış olması lazım normal de
senin attığın ikinci foto da çizgi var bi de flaşsız gün ışığı ile çek atTestte çıkmadan gitmem bitanem kana
fotolar daki testler aynı gün müTestte çıkmadan gitmem bitanem kana
Evet canımfotolar daki testler aynı gün mü
sat ne zamanEvet canım
20 Ekim disat ne zaman
1 gün geçmiş normal öyle çıkması iki gün sonra tekrar yap20 Ekim di
Hadi inşallah öyledir canım1 gün geçmiş normal öyle çıkması iki gün sonra tekrar yap
bekle iki gün sonra tekrar yap var gibiBu şekilde canım net çıkmıyor attığım resimler
Bigkit mi testin. Bende aynısını yaşadım aldığım yere msj bile attım psikolojimiKızlar son yaptığım test resmen pembikti yaa çok inanmıştım bu testler niye böyle yaptı bana
İl dksınu da koydum altın da kutu olan ilk dakikaları
Bem kendim psikolojik mi gördüm bunları acaba
senin attın orta da ki resim de gözüküyorKızlar son yaptığım test resmen pembikti yaa çok inanmıştım bu testler niye böyle yaptı bana
İl dksınu da koydum altın da kutu olan ilk dakikaları
Bem kendim psikolojik mi gördüm bunları acaba
Bigkit mi testin. Bende aynısını yaşadım aldığım yere msj bile attım psikolojimi
bozdu testleriniz diye. Para iadesi yapmak istediler kabul etmedim hatta