• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 3 gün var yardımm

Hay Allah razı olsun ya amin inşallah kuzum amin🤲❤️ ay sen böyle konuştukça içimdeki istek dahada coşuyor🤣 bende uçarım valla hayal etmesi bile güzel 😍 arkadaşımın kızı olmuştu geçen sene kızının saç bantlarına bakarken birini oğlumun başına takmıştım bide pembe yeleğini giydirdim tam kız gibi oldu 🤭🤣 hevesimi böyle gidermeye çalışıyorum napayım😄 inşallah midem bulanmaz amin😄 zaten çok fena bişey insanın tadı tuzu kalmıyo🙄 ay ne öğürürdüm ya o günler geldi aklıma....inşaallah 2.hamileliklerimiz sıkıntısız geçer❤️😚
Senden de razı olsun canısı🙏💜 inan bütün samimiyetimle söylüyorum Rabbim hevesini kursağında bırakmayacak taaaaa oğluşuna takma istersen😂 yani kerimcan durmazlar, Bülent ersoylar aklıma geldi hemen. Allahh korusun😂😂😂 meleğin sana tutununca inşallah doya doya süslersin, her istediğini yaptırırsın. Gönlün güzel belli, olacak bir gün. Bu ayda olsa Allah'ın izniyle ne güzel olur, kendim değilsem en azından senin adına sevinir önümüzdeki maçlara bakarım bende🤭 😂😂😂😂 olursa çifte mutluluk, süper olur🙏🙏🙏🙏 bugün itibariyle 8 günümüz var, 4 diyorum ben ama😂 4 gün varken başlayacağım teste ben😂😂 hakkımızda hayırlısı 💞😘

Senden de razı olsun canısı🙏💜 inan bütün samimiyetimle söylüyorum Rabbim hevesini kursağında bırakmayacak taaaaa oğluşuna takma istersen😂 yani kerimcan durmazlar, Bülent ersoylar aklıma geldi hemen. Allahh korusun😂😂😂 meleğin sana tutununca inşallah doya doya süslersin, her istediğini yaptırırsın. Gönlün güzel belli, olacak bir gün. Bu ayda olsa Allah'ın izniyle ne güzel olur, kendim değilsem en azından senin adına sevinir önümüzdeki maçlara bakarım bende🤭😂😂😂😂 olursa çifte mutluluk, süper olur🙏🙏🙏🙏 bugün itibariyle 8 günümüz var, 4 diyorum ben ama😂 4 gün varken başlayacağım teste ben😂😂 hakkımızda hayırlısı 💞😘

Yaa şekerim bu mesajını daha yeni okuyorum nasıl görmemişim bildirim herzaman gelmiyo heralde🙄 kerimcanmı hay Allah iyiliğini versin🤣 tövbe de kız😂
Zaten geçen sene sadece bir defa takmıştım o bandı masumane bir niyetle😄
inşallah inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur🤲💜 şafak 5 bakalım yine kırmızıları görürmüyüz 😀 ay ben hiç erkenden test yapmayı düşünmüyorum çünkü adetlerim öne kayabiliyo bazen 3-4 gün ilerliyo o yüzden beklicem 😒 önce haberleri senden alalım😀😘🌹🌹

Ayy bin kere tövbe😂😂 bende test varya, İnternet ten getirtmiştim dayanamadım, dün bile yaptım. NEGATİF elbette. Almasaymışım bende beklicektim, ama tutmaya çalışacağım kendimi. Şafak 6 sayıyoruz bakalım🤭 İkimiz için de en hayırlısı olur innnşallahhh🙏🙏😘💜

Kizlar adet olmama 10 gun vardi 2 gun önce akıntı şeklinde pembemsi bi kanama oldu ve ara ara devam etti. Bu sabah test yaptım ve böyle çıktı sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 5614AD19-CC52-49DA-9A9B-2389B481084C.jpeg
    5614AD19-CC52-49DA-9A9B-2389B481084C.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 148
Back