- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
Senden de razı olsun canısı inan bütün samimiyetimle söylüyorum Rabbim hevesini kursağında bırakmayacak taaaaa oğluşuna takma istersen yani kerimcan durmazlar, Bülent ersoylar aklıma geldi hemen. Allahh korusun meleğin sana tutununca inşallah doya doya süslersin, her istediğini yaptırırsın. Gönlün güzel belli, olacak bir gün. Bu ayda olsa Allah'ın izniyle ne güzel olur, kendim değilsem en azından senin adına sevinir önümüzdeki maçlara bakarım bende olursa çifte mutluluk, süper olur bugün itibariyle 8 günümüz var, 4 diyorum ben ama 4 gün varken başlayacağım teste ben hakkımızda hayırlısıHay Allah razı olsun ya amin inşallah kuzum amin ay sen böyle konuştukça içimdeki istek dahada coşuyor bende uçarım valla hayal etmesi bile güzel arkadaşımın kızı olmuştu geçen sene kızının saç bantlarına bakarken birini oğlumun başına takmıştım bide pembe yeleğini giydirdim tam kız gibi oldu hevesimi böyle gidermeye çalışıyorum napayım inşallah midem bulanmaz amin zaten çok fena bişey insanın tadı tuzu kalmıyo ay ne öğürürdüm ya o günler geldi aklıma....inşaallah 2.hamileliklerimiz sıkıntısız geçer