Oyyy maşallah prense, senin gibi annesi varsa muhakkak süper bir çocuktur zaten

öptüm minicik ellerinden onun

anne diyor baba diyor birde son zamanlarda do do diyor sürekli ne demekse

başka bişey demiyor şimdilik, ama korkma benim eltimin kızı 6 yaşına kadar hiç konuşamıyordu, konuşsa ne dediğini asla anlamazdın. Şimdi maşallah benden düzgün konuşuyor. Zamanla konuşacaklar hiç panik olma, etrafımda da çok var, 3 yaşını geçmiş daha anne bile demeyen çocuklar, bir sürü. Rabbim sağlık versin elbet konuşacaklar birgün canım

dediğim gibi sadece akıntı olan günlerde ilişkiye girmiştim ben. Hatta en son ilişkiye girdiğimde de akıntım vardı. Ertesi gün kesildi. Bende bırakmıştım. Hayırlısı tatlım eğer bu kadar çok istiyorsan, kalbini Rabbim biliyor elbet, eminim nasip edecektir. İnşallah sende pembiş pembiş giydirir rengarenk tokalarla süslersin

ben kış girmeden saçını kestirmiştim kızımın şimdi az uzadı, bekliyorum bakalım

tatlıya çok aşerdim canım çokkk, baklava, tulumba tatlısı, karpuz, çekirdeksiz taze üzüm ki günde 1 kilo yerdim

yumurta haşlaması, hiç unutmam bir seferinde 7 tane haşlayıp yediğimi

İnşallah sağlığıklı sıhhatli güzel geçecek gebeliği Rabbim cümlemize nasip etsin, bu ayda bize. Çok korkuyorum artık, geçen ayki kimyasalımdan sonra pozitifi görsem bile tamamen sevinemeyeceğimi biliyorum. Hayırlısı ile gelsin istiyorum. Pozitifi gördüm, ertesi gün kan vermeyi planlarken yataktan kalktığımda akıntıyı hissettiğimde inşallah kan değildir diye elim ayağıma dolaşarak korkuyla baktığımdaki halimi unutamıyorum hala. O yüzden hayırlısını istiyorum, verecekse hayırlı zamanını Rabbim den hepimiz için diliyorum

inşallah Rabbim gönlümüzdekini verir inşallah