Merhaba bata 3 gün var bugün sabah gebekij testi yaptım 2 saat sonra falan 2. Cizgiyi gördüm ama emib olamıyorum üstünden zaman gecti diye. Ovulasyon testi de sürekli yapmayadevam ettim yumurtlamadan sonra buraya atıyorum sonuçları. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bata 3 gün var yardımm
- Konu Sahibi bsra_35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
2. Cizgi silik olsa bile hamile sayılıyor bu testin icinde de yazıyor.. ay insallah vardır. Bende bekliyorum bu ay ama daha 8 gun var❣
Benimde adetime 8 gün var bende meraktayım
- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
Ayy benim de 9 gün var ne olacak bu halimiz asker gibi şafak sayıyoruz her ayBenimde adetime 8 gün var bende meraktayım
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Ayy benim de 9 gün var ne olacak bu halimiz asker gibi şafak sayıyoruz her ay
Hakkaten ya o 1 günü kaçırmak koca ay'a mal oluyo zor zor işimiz ama erkekler bu konuda bizden kat kat rahatlar onlar strese girmiyolarda biz kendimizi yiyip bitiriyoruz
Keşke onlar gibi kafaya takmasak ama olmuyor bi yerden sonra yine aklımız aynı yerde dönüp dolanıyor kadın olmak çok zor
- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
Valla öyle, birde nazlarını çekiyoruz aman yumurtlama günlerinde aramız bozulmasın çabaları, hep alttan almalar zor işimiz zoooor var mı sende hiç değişiklik cnm. Benim göğüslerim sızlamaya başladı yine korkuyorum ne zaman sızlasa adet oluyorumHakkaten ya o 1 günü kaçırmak koca ay'a mal oluyo zor zor işimiz ama erkekler bu konuda bizden kat kat rahatlar onlar strese girmiyolarda biz kendimizi yiyip bitiriyoruz
Keşke onlar gibi kafaya takmasak ama olmuyor bi yerden sonra yine aklımız aynı yerde dönüp dolanıyor kadın olmak çok zor
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Valla öyle, birde nazlarını çekiyoruz aman yumurtlama günlerinde aramız bozulmasın çabaları, hep alttan almalar zor işimiz zoooor var mı sende hiç değişiklik cnm. Benim göğüslerim sızlamaya başladı yine korkuyorum ne zaman sızlasa adet oluyorum
İnşallah yanılırsın kuzum dur daha adet gelmedi ben hiç adet zamanlarımda göğüs ağrısı çekmem sadece hamile kaldığım zaman çok ağrımıştı o zaman anlamıştım bişey olduğunu..... Benim adet belirtilerim adetten 1 yada 2 gün önce başlar o yüzden şuan bişey yok ama akıntı oluyor ara ara... Sende de varmı? Bu arada ne kadar zamandır deniyosun yaşın kaç? Ateş takibi yapıyomusun?
- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
İnşallah dediğin gibi olur canım benim adet öncesi belirtim kızımdan önce sadece bel ağrım başlardı. Birkaç gün öncesinden, son bikaç aydır göğüslerim ağrıyor. Akıntım yok cnm, aksine kupkuru kasığımda ağrı var, sağda veya solda değil tam ortada. Sanki bişeyler oluyor orada birde şu iki gündür uyku hali. Erken de kalksam geçte kalksam gece 2 den önce uyuyamayan ben dün 8 buçukta kafamı kaldıramadım. Öyle yorucu bir işte yapmadım her zaman ki tempo. Ama uyuyamadım kızımdan tabii yaş 30, ikinciyi bekliyorum inşallah. Rabbim herkese nasip eder inşallah lütfuyla ateş ölçme yönteminide kullanmıyorum canım, benim kız kırdı. O ucuzlardan alayım diyorum, ama onu hatırlayacak hafıza gitmiş bende yaşlanıyorum Allah izin verirse 4 gün kaladan test yapmaya başlayacağim, bir sürü test getirttim netten senin adet günün ne zaman canım?? Akıntıda olurmuş gebeliğin başında, rahim ağzını korumak için. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallahİnşallah yanılırsın kuzum dur daha adet gelmedi ben hiç adet zamanlarımda göğüs ağrısı çekmem sadece hamile kaldığım zaman çok ağrımıştı o zaman anlamıştım bişey olduğunu..... Benim adet belirtilerim adetten 1 yada 2 gün önce başlar o yüzden şuan bişey yok ama akıntı oluyor ara ara... Sende de varmı? Bu arada ne kadar zamandır deniyosun yaşın kaç? Ateş takibi yapıyomusun?
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
İnşallah dediğin gibi olur canım benim adet öncesi belirtim kızımdan önce sadece bel ağrım başlardı. Birkaç gün öncesinden, son bikaç aydır göğüslerim ağrıyor. Akıntım yok cnm, aksine kupkuru kasığımda ağrı var, sağda veya solda değil tam ortada. Sanki bişeyler oluyor orada birde şu iki gündür uyku hali. Erken de kalksam geçte kalksam gece 2 den önce uyuyamayan ben dün 8 buçukta kafamı kaldıramadım. Öyle yorucu bir işte yapmadım her zaman ki tempo. Ama uyuyamadım kızımdan tabii yaş 30, ikinciyi bekliyorum inşallah. Rabbim herkese nasip eder inşallah lütfuyla ateş ölçme yönteminide kullanmıyorum canım, benim kız kırdı. O ucuzlardan alayım diyorum, ama onu hatırlayacak hafıza gitmiş bende yaşlanıyorum Allah izin verirse 4 gün kaladan test yapmaya başlayacağim, bir sürü test getirttim netten senin adet günün ne zaman canım?? Akıntıda olurmuş gebeliğin başında, rahim ağzını korumak için. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Amin canım ya amin benimde oğlum var Rabbim esirgesin yavrularımızı kızın kaç aylık? bende 32 yaşındayım inşaallah hayırlısıyla nasip olur tekrar... Dediklerin aynı hamilelik belirtisi inşallah öyledir ay kız çocuğu da bir başka ya herzaman gönlümde olmuştur inşaallah benimde hayırlısıyla bir kızım olur sende oğlan istersin şimdi tabiki önce hayırlı ve sağlıklı olsunlarda gerisi Allah'ın takdiri
Benim adetimde 26'sında 8 gün var
Ya canım bişey sorucam sana başka bir topiğede yazdımda henüz cvp yazan olmadı şu ilişki konusunda afedersin kadın altta olunca ve derin olursa erkek bebek olma ihtimali fazlaymış ama kız bebek için üstte ve yüzeysel olması gerekiyomuş diye duydum
Tabiki Allah'ın dediği olur ama bu varsayımlar ne derece doğru acaba sen hiç duydunmu böyle bişey?
- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
Aminn canım Rabbim esirgesin hepimizin yavrusunu, kız çocuğu Rabbim önce sana sonra isteyen herkese nasip etsin inşallah inan o kadar tatlı oluyorlarki, kıyafetleri ayrı güzel, daha bugün yeni kıyafetler aldım, kızımdan çok ben heyecanlanıyorum seçerken, görsen ben giyeceğim sanki onu süslemek ayrı güzel, ve ilerde hem kızım hem arkadaşım hem dert ortağım olacak o benim. İnşallah olur canım kızın sağlıklı sıhhatli inşallah ben de açık söylemek gerekirse kendim için değilde eşim için bir oğlum olsun isterdim, aslında eşimin asla öyle takıntısı yok. Tapar kızına, her isteğini yerine getirmeye çalışır. Ben bu dutuma bazen kızarım, çünkü nasıl alışırsa öyle devam eder diye, birde çocukların hayalleri olmalı diye düşünüyorum. Her istediğini yapınca hayallerini yok ediyorum diye düşünüyorum Ama her kadının nasıl nir kızım olsa isteği varsa olmayanlar için özellikle, her erkeğinde dünyanın her yerinde farketmiyor bir oğlum olsa hevesi var. O yüzden isterdim. Kendim için Allah biliyor kesinlikle değil. Ama içimde pek his yok bu ay. Bilmiyorum gebe gibi hissetmeye çalışıyorum, olmuyor. Nasip, ömümüzdeki ayı düşünüyorum şimdiden, ölmezsem tabiii 19 aylık kızım bal bal birde akıllı ki oyyy teyzesi görsen yersin. Biraz önce yıkadım gel kızım bıcı bıcı yapalım dedim, kalktı tıpış tıpış banyoya doğru gidiyor. Yıkarken doğdu doğalı ıh demedi hiç çok şükür. Bir kere suyun ısısını ayarlayamamışım o hariç öyle tatlı kızım işte.Amin canım ya amin benimde oğlum var Rabbim esirgesin yavrularımızı kızın kaç aylık? bende 32 yaşındayım inşaallah hayırlısıyla nasip olur tekrar... Dediklerin aynı hamilelik belirtisi inşallah öyledir ay kız çocuğu da bir başka ya herzaman gönlümde olmuştur inşaallah benimde hayırlısıyla bir kızım olur sende oğlan istersin şimdi tabiki önce hayırlı ve sağlıklı olsunlarda gerisi Allah'ın takdiri
Benim adetimde 26'sında 8 gün var
Ya canım bişey sorucam sana başka bir topiğede yazdımda henüz cvp yazan olmadı şu ilişki konusunda afedersin kadın altta olunca ve derin olursa erkek bebek olma ihtimali fazlaymış ama kız bebek için üstte ve yüzeysel olması gerekiyomuş diye duydum
Tabiki Allah'ın dediği olur ama bu varsayımlar ne derece doğru acaba sen hiç duydunmu böyle bişey?
Pozisyona gelince ben hep alttaydım, eşim üstte. Yumurtlama gününde yapmıştım, akıntım başlayıp bitene kadar. 4 gün yaptım, 2 gün üstüste bir ara sonra yine 2 gün üstüste. Yarım saatte kalkmamıştım o zaman. Hani yumurtlama sonrası ilişki erkek öncesi kız diye duydum ama bu dediğini hiç duymadım canım Rabbim gönlündekini verir inşallah canım benim, senle seviniriz
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Aminn canım Rabbim esirgesin hepimizin yavrusunu, kız çocuğu Rabbim önce sana sonra isteyen herkese nasip etsin inşallah inan o kadar tatlı oluyorlarki, kıyafetleri ayrı güzel, daha bugün yeni kıyafetler aldım, kızımdan çok ben heyecanlanıyorum seçerken, görsen ben giyeceğim sanki onu süslemek ayrı güzel, ve ilerde hem kızım hem arkadaşım hem dert ortağım olacak o benim. İnşallah olur canım kızın sağlıklı sıhhatli inşallah ben de açık söylemek gerekirse kendim için değilde eşim için bir oğlum olsun isterdim, aslında eşimin asla öyle takıntısı yok. Tapar kızına, her isteğini yerine getirmeye çalışır. Ben bu dutuma bazen kızarım, çünkü nasıl alışırsa öyle devam eder diye, birde çocukların hayalleri olmalı diye düşünüyorum. Her istediğini yapınca hayallerini yok ediyorum diye düşünüyorum Ama her kadının nasıl nir kızım olsa isteği varsa olmayanlar için özellikle, her erkeğinde dünyanın her yerinde farketmiyor bir oğlum olsa hevesi var. O yüzden isterdim. Kendim için Allah biliyor kesinlikle değil. Ama içimde pek his yok bu ay. Bilmiyorum gebe gibi hissetmeye çalışıyorum, olmuyor. Nasip, ömümüzdeki ayı düşünüyorum şimdiden, ölmezsem tabiii 19 aylık kızım bal bal birde akıllı ki oyyy teyzesi görsen yersin. Biraz önce yıkadım gel kızım bıcı bıcı yapalım dedim, kalktı tıpış tıpış banyoya doğru gidiyor. Yıkarken doğdu doğalı ıh demedi hiç çok şükür. Bir kere suyun ısısını ayarlayamamışım o hariç öyle tatlı kızım işte.
Pozisyona gelince ben hep alttaydım, eşim üstte. Yumurtlama gününde yapmıştım, akıntım başlayıp bitene kadar. 4 gün yaptım, 2 gün üstüste bir ara sonra yine 2 gün üstüste. Yarım saatte kalkmamıştım o zaman. Hani yumurtlama sonrası ilişki erkek öncesi kız diye duydum ama bu dediğini hiç duymadım canım Rabbim gönlündekini verir inşallah canım benim, senle seviniriz
Oy yerim ben onu maaşallah prensese
Benim oğlumda 18 aylık araları çok yakın
Amin Allah razı olsun canım ya Rabbim sanada gönlündekini hayırlısıyla versin
Benim tombalağımda maşallah teyzesi kız güzeli görenler bayılıyor onu yiyorum hergün
Can bunlar can....verene bin şükür Allah bütün isteyenlere nasip etsin
Kızın anne falan diyormu benim sıpa demiyo 3 ay önce ağzından çıkardı baba da derdi ama epey zamandır tık yok sadece mama dede arada
Ay ben zaten o kız kıyafetlerine bayılıyorummm yeminle valla nerde görsem içim gidiyor offf ne kadar güzel oluyolar öyle hevesim varki pembiş pembiş Rabbim banada alıp giydirmeyi nasip etsin
Oğlanlara fazla seçenek yok işte arabalı spider man'li kravat papyonlu şeyler
Bide derlerki yumurtlama günü yapılan ilişkide erkek olur diye aman zaten Allah neyi nasip etmişse o oluyor ... İnşallah beraber kalırızda paylaşırız hamileliğimiz boyuncada ne güzel olur peki hamileliğin nasıl geçti neye aşerdin belirtilerin nasıldı?
Son düzenleme:
- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
Oyyy maşallah prense, senin gibi annesi varsa muhakkak süper bir çocuktur zaten öptüm minicik ellerinden onun anne diyor baba diyor birde son zamanlarda do do diyor sürekli ne demekse başka bişey demiyor şimdilik, ama korkma benim eltimin kızı 6 yaşına kadar hiç konuşamıyordu, konuşsa ne dediğini asla anlamazdın. Şimdi maşallah benden düzgün konuşuyor. Zamanla konuşacaklar hiç panik olma, etrafımda da çok var, 3 yaşını geçmiş daha anne bile demeyen çocuklar, bir sürü. Rabbim sağlık versin elbet konuşacaklar birgün canım dediğim gibi sadece akıntı olan günlerde ilişkiye girmiştim ben. Hatta en son ilişkiye girdiğimde de akıntım vardı. Ertesi gün kesildi. Bende bırakmıştım. Hayırlısı tatlım eğer bu kadar çok istiyorsan, kalbini Rabbim biliyor elbet, eminim nasip edecektir. İnşallah sende pembiş pembiş giydirir rengarenk tokalarla süslersin ben kış girmeden saçını kestirmiştim kızımın şimdi az uzadı, bekliyorum bakalım tatlıya çok aşerdim canım çokkk, baklava, tulumba tatlısı, karpuz, çekirdeksiz taze üzüm ki günde 1 kilo yerdim yumurta haşlaması, hiç unutmam bir seferinde 7 tane haşlayıp yediğimi
İnşallah sağlığıklı sıhhatli güzel geçecek gebeliği Rabbim cümlemize nasip etsin, bu ayda bize. Çok korkuyorum artık, geçen ayki kimyasalımdan sonra pozitifi görsem bile tamamen sevinemeyeceğimi biliyorum. Hayırlısı ile gelsin istiyorum. Pozitifi gördüm, ertesi gün kan vermeyi planlarken yataktan kalktığımda akıntıyı hissettiğimde inşallah kan değildir diye elim ayağıma dolaşarak korkuyla baktığımdaki halimi unutamıyorum hala. O yüzden hayırlısını istiyorum, verecekse hayırlı zamanını Rabbim den hepimiz için diliyorum inşallah Rabbim gönlümüzdekini verir inşallah
İnşallah sağlığıklı sıhhatli güzel geçecek gebeliği Rabbim cümlemize nasip etsin, bu ayda bize. Çok korkuyorum artık, geçen ayki kimyasalımdan sonra pozitifi görsem bile tamamen sevinemeyeceğimi biliyorum. Hayırlısı ile gelsin istiyorum. Pozitifi gördüm, ertesi gün kan vermeyi planlarken yataktan kalktığımda akıntıyı hissettiğimde inşallah kan değildir diye elim ayağıma dolaşarak korkuyla baktığımdaki halimi unutamıyorum hala. O yüzden hayırlısını istiyorum, verecekse hayırlı zamanını Rabbim den hepimiz için diliyorum inşallah Rabbim gönlümüzdekini verir inşallah
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Oyyy maşallah prense, senin gibi annesi varsa muhakkak süper bir çocuktur zaten öptüm minicik ellerinden onun anne diyor baba diyor birde son zamanlarda do do diyor sürekli ne demekse başka bişey demiyor şimdilik, ama korkma benim eltimin kızı 6 yaşına kadar hiç konuşamıyordu, konuşsa ne dediğini asla anlamazdın. Şimdi maşallah benden düzgün konuşuyor. Zamanla konuşacaklar hiç panik olma, etrafımda da çok var, 3 yaşını geçmiş daha anne bile demeyen çocuklar, bir sürü. Rabbim sağlık versin elbet konuşacaklar birgün canım dediğim gibi sadece akıntı olan günlerde ilişkiye girmiştim ben. Hatta en son ilişkiye girdiğimde de akıntım vardı. Ertesi gün kesildi. Bende bırakmıştım. Hayırlısı tatlım eğer bu kadar çok istiyorsan, kalbini Rabbim biliyor elbet, eminim nasip edecektir. İnşallah sende pembiş pembiş giydirir rengarenk tokalarla süslersin ben kış girmeden saçını kestirmiştim kızımın şimdi az uzadı, bekliyorum bakalım tatlıya çok aşerdim canım çokkk, baklava, tulumba tatlısı, karpuz, çekirdeksiz taze üzüm ki günde 1 kilo yerdim yumurta haşlaması, hiç unutmam bir seferinde 7 tane haşlayıp yediğimi
Aminn canım ya ağzın bal yesin teveccühün teşekkür ederim canım ama illaki benimde hatalarım oluyor mesela bazen beni deli ediyor kızıyorum bende hep kıza hamile olanların tatlıyı çok yediğini duymuştum zaten mesela ben ilk aylarda tatlıdan nefret ederdim daha sonralar yemeye başladım hep tuzlu yerdim....bulantılarım çoktu zaten tuzlular iyi geliyordu. İnşaAllah hakkımızda hayırlısı olur benimde en büyük dileğim o olumsuz düşünme kuzum inşallah daha olmaz kimyasal zaten sağlıksız olduğu için vücuttan atılıyo Allah sağlıklısını nasip etsin
- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
O
Bak aklıma gelmişken bizim binada bir kadın var 2 oğlu var, küçükler. Şimdi yine hamile doğumuna günler var nerdeyse. Onla konuşurken hep kızım olsun isterdim dedi, şimdi kızı olacak. O kadar mutlu ki anlatamam. Neler yaptırmış kızına, pembiş battaniye ördürmüş, yelekler, lifler. Bir tanede ben örmüştüm. Oğullarında mide bulantısı yaşamış ama kızında hiç yaşamamış. Bende toplasan mide bulantısı bile denmez, 1 hafta biraz hassaslaştı midem o kadar. Yaşamadım öyle. Oda tatlıyı çok yemiş. Bunlar garanti midir bilmiyorum ama inşallah gebe kalırsan bu ay hiç bulantın olmax vallahi senin kadar sevinirim müjdeni alırsan. Vee bekliyorumda haberini. Sevinçten haber vermeyi unutma
O hata hepimizde var canım rahat ol sen sabır taşı değiliz maalesef, ki kızıyorsak bile onlara zarar gelmesin die, mesela prizlere dokununca önce uyarıyorum ama anlamıyor küçük çünkü, bende kızıyorum o zaman bir daha kızarım diye oraya giderken bana bakıyor eee ne yapıyım, onun iyiliği için mecburum hepimiz de mecburen yapıyoruz. Hem bir annenin kızmasından ne olur, kıyamayız.Aminn canım ya ağzın bal yesin teveccühün teşekkür ederim canım ama illaki benimde hatalarım oluyor mesela bazen beni deli ediyor kızıyorum bende hep kıza hamile olanların tatlıyı çok yediğini duymuştum zaten mesela ben ilk aylarda tatlıdan nefret ederdim daha sonralar yemeye başladım hep tuzlu yerdim....bulantılarım çoktu zaten tuzlular iyi geliyordu. İnşaAllah hakkımızda hayırlısı olur benimde en büyük dileğim o❤ olumsuz düşünme kuzum inşallah daha olmaz kimyasal zaten sağlıksız olduğu için vücuttan atılıyo Allah sağlıklısını nasip etsin
Bak aklıma gelmişken bizim binada bir kadın var 2 oğlu var, küçükler. Şimdi yine hamile doğumuna günler var nerdeyse. Onla konuşurken hep kızım olsun isterdim dedi, şimdi kızı olacak. O kadar mutlu ki anlatamam. Neler yaptırmış kızına, pembiş battaniye ördürmüş, yelekler, lifler. Bir tanede ben örmüştüm. Oğullarında mide bulantısı yaşamış ama kızında hiç yaşamamış. Bende toplasan mide bulantısı bile denmez, 1 hafta biraz hassaslaştı midem o kadar. Yaşamadım öyle. Oda tatlıyı çok yemiş. Bunlar garanti midir bilmiyorum ama inşallah gebe kalırsan bu ay hiç bulantın olmax vallahi senin kadar sevinirim müjdeni alırsan. Vee bekliyorumda haberini. Sevinçten haber vermeyi unutma
- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
O
O hata hepimizde var canım rahat ol sen sabır taşı değiliz maalesef, ki kızıyorsak bile onlara zarar gelmesin die, mesela prizlere dokununca önce uyarıyorum ama anlamıyor küçük çünkü, bende kızıyorum o zaman bir daha kızarım diye oraya giderken bana bakıyor eee ne yapıyım, onun iyiliği için mecburum hepimiz de mecburen yapıyoruz. Hem bir annenin kızmasından ne olur, kıyamayız.
Hay Allah razı olsun ya amin inşallah kuzum amin ay sen böyle konuştukça içimdeki istek dahada coşuyor bende uçarım valla hayal etmesi bile güzel arkadaşımın kızı olmuştu geçen sene kızının saç bantlarına bakarken birini oğlumun başına takmıştım bide pembe yeleğini giydirdim tam kız gibi oldu hevesimi böyle gidermeye çalışıyorum napayım inşallah midem bulanmaz amin zaten çok fena bişey insanın tadı tuzu kalmıyo ay ne öğürürdüm ya o günler geldi aklıma....inşaallah 2.hamileliklerimiz sıkıntısız geçer