Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok hafif var markası ne
Prodoctor markası canım bu kuruma çizgisi çıkarıyor mu bilgin var mıçok hafif var markası ne
Göremedim ben
Çok çok silik kıl gibi zaten görememiş olabilirsinizGöremedim ben
Merhaba, kan verdiniz mi sonuç nedir?Çok çok silik kıl gibi zaten görememiş olabilirsiniz
yok canım çıkarmıyor ben hiç rastlamadımProdoctor markası canım bu kuruma çizgisi çıkarıyor mu bilgin var mı
Merhaba , kan vermedim adet günüm Salı günü regl olmasam vereceğimMerhaba, kan verdiniz mi sonuç nedir?
Canımyok canım çıkarmıyor ben hiç rastlamadım
Bu sabah da freely strip test yaptım yine çok çok silik çizgi neden koyulaşmıyor yayok canım çıkarmıyor ben hiç rastlamadım
Ayyy canım ne güzel yazmışsın ya çok teşekkür ederim moral oldu bana o ipince çizginin yalancı pozitif olmadığını bilsem hiç kafama takmam evet var ama çok yeni derim ama bazı yerlerde okudum bundan daha net çizgi olup da adet olanları ondan tedirginimProdoctorun hassaslık oranı daha yüksek canım freely daha geç algılıyor. Prodoctor da ipince çizgini bende gördüm yarın biraz daha koyu olacak bence hamilesin . Gidip kan ver testle hiç kafanı bulandırma derim. Çünkü tükettiğin sıvılar vücudunda ki idrarı etkiliyor o da silik çıkmasına sebep oluyor
Prodoctoru çok kez kullandım ve yalancı pozitifi hiç görmedim. Bebişin seninledir umarım. Güzel düşünelim güzel olsun kan testini yapınca mutlaka haber verAyyy canım ne güzel yazmışsın ya çok teşekkür ederim moral oldu bana o ipince çizginin yalancı pozitif olmadığını bilsem hiç kafama takmam evet var ama çok yeni derim ama bazı yerlerde okudum bundan daha net çizgi olup da adet olanları ondan tedirginim
Amin inşallah çok teşekkür ederim öğrenince direk yazcam size umarım güzel sonuç ile dönerim aslında belirtilerim de var yumurtlamadan itibaren kasık ağrısı ve üç gündür de göğüs hassasiyeti bakalım inşallah vardırProdoctoru çok kez kullandım ve yalancı pozitifi hiç görmedim. Bebişin seninledir umarım. Güzel düşünelim güzel olsun kan testini yapınca mutlaka haber ver
İnşallah sonuç pozitif olurMerhaba , kan vermedim adet günüm Salı günü regl olmasam vereceğim
İnşallah vardırAmin inşallah çok teşekkür ederim öğrenince direk yazcam size umarım güzel sonuç ile dönerim aslında belirtilerim de var yumurtlamadan itibaren kasık ağrısı ve üç gündür de göğüs hassasiyeti bakalım inşallah vardır
Amin inşallah çok teşekkür ederimİnşallah sonuç pozitif olur
Amin inşallah teşekkür ederimmİnşallah vardır
İnşallah vardır
Sonucunuz ne oldu acaba benimde o şekilde testimCanım buna bakabilir misin bu sabah yaptım artımed strip test