• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 3 gün kala idrarda gebelik testi

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
Kızlar adetime 3 gün var test yaptım sabah idrariyla negatif çıktı. Yumurtlamadan iki gün önce ilişkide bulundum. Yumurtlamadan sonra geçmeyen kasik ağrım var. Aslında bu ay için belirtilerin birkaçını yaşıyor gibiydim anlamadım. Battan 3 gün önce negatif cikip sonra gebe olduğunu öğrenen var mı ?

Kızlar adetime 3 gün var test yaptım sabah idrariyla negatif çıktı. Yumurtlamadan iki gün önce ilişkide bulundum. Yumurtlamadan sonra geçmeyen kasik ağrım var. Aslında bu ay için belirtilerin birkaçını yaşıyor gibiydim anlamadım. Battan 3 gün önce negatif cikip sonra gebe olduğunu öğrenen var mı ?

Benim bir gün öncesinde kanda 2.30 çıktı yani negatifti. Adetim 4 gün gecikince tekrardan yaptırdığım da hamile olduğumu öğrenmiştim yani olabilir.

Benimde adetten 2 gün önce 5.3 çıktı adeti iki gün geçince 59.3 çıktı şuan kaç haftalık hamilesiniz bir sorun olmadı değil mi değerim 59.3 olduğu halde doktor gebelik yok dedi bana kafayı yemiş resmen

Maalesef 5 aylıkken bebeğin kalbi gelişmediği için sonlandırıldı. 7 ay oldu.

Maalesef 5 aylıkken bebeğin kalbi gelişmediği için sonlandırıldı. 7 ay oldu.
Ay çok geçmiş olsun Allah yeniden nasip etsin inşallah bende çok korkuyorum 4 tane düşüğüm var Buda öyle olacak diye kan pırtılaşması var oğluma hamileyken kan sulandırıcı kullandım

Ay çok geçmiş olsun Allah yeniden nasip etsin inşallah bende çok korkuyorum 4 tane düşüğüm var Buda öyle olacak diye kan pırtılaşması var oğluma hamileyken kan sulandırıcı kullandım

Teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun. İnş sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza

Back