- 6 Haziran 2019
- 300
- 296
- 53
- Konu Sahibi papatyakiz1
-
Ben kiste normal diyen doktor duymamıştım hiç .ama dedigim gibi canım kistler pik çıkmasına sebep oluyorKist var biri 2 cm biri 1.5 cm ama Dr önemli değil her kadında olur bu boyutlarda demisti
Kim demiş onu ben 37 yaşımda korunmasiZ ilişkide 2. ay hamile kaldım bozmayın moralinizi herkezin vücudu farklı iki kere yumurtlamis olabilirsiniz yada yaptığınız test bozuk olabilir tekrar yapın .İlk defa yaptım böyle bir testi yaşım 37 hiç çocuğum yok bu yasta yumurtalar da çok sağlıklı olmaz diyorlar iyice moralim bozuluyor ben bir kere yumurtlamayı bile artık şans olarak gördüğüm için ikincisini hiç hayal edemiyorum İstanbul'dayım devlet hastanesinden sıra almaya alışıyorum ama hep kapalı görünüyor benim bölgemde şu anda randevu veremiyoruz yazıyor
siz bir kan testi verin en iyisiBugün bat günü ve sonuclarim gercekten anlamadım
bende hamileliğimi ovulasyonla öğrendim sürekli pik yaptıgı için yumurtlama olamaz diyip test yaptıgımda çıktı. bu şekilde öğrenenlerde var..Hep yazıyorum yazmaya devam edecem ovulasyon testi ile gebelik öğrenilmez
ama gebelikte pik bu şekilde değil test çizgisi kontrolden daha koyu olur canım benim.Merhaba arkadaşlar foruma uzun zamandır üyeyim sessiz takipcilerdenim ilk defa konu açıyorum beni yalnız birakmazsaniz sevinirim
Basliktan da anlaşıldığı üzere ovu. Test yaptım ve pozitif ama idrar negatif ayrıca hiç hamilelik belirtim yok yerleşme falan da gelmedi bu durum da olan var mı ? Resim yükledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?