• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'a 2 gün kala ovulasyon testi pozitif, idrar testi negatif

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
296
53
Merhaba arkadaşlar foruma uzun zamandır üyeyim sessiz takipcilerdenim ilk defa konu açıyorum beni yalnız birakmazsaniz sevinirim :(
Basliktan da anlaşıldığı üzere ovu. Test yaptım ve pozitif ama idrar negatif ayrıca hiç hamilelik belirtim yok yerleşme falan da gelmedi bu durum da olan var mı ? Resim yükledim

Eklentiler

• IMG_20210220_172957.webp
    IMG_20210220_172957.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 132
İlk defa yaptım böyle bir testi yaşım 37 hiç çocuğum yok bu yasta yumurtalar da çok sağlıklı olmaz diyorlar iyice moralim bozuluyor ben bir kere yumurtlamayı bile artık şans olarak gördüğüm için ikincisini hiç hayal edemiyorum İstanbul'dayım devlet hastanesinden sıra almaya alışıyorum ama hep kapalı görünüyor benim bölgemde şu anda randevu veremiyoruz yazıyor :(

Kist var biri 2 cm biri 1.5 cm ama Dr önemli değil her kadında olur bu boyutlarda demisti

6 ay sonra gel bakalim tekrar dedi ilaç falan vermedi ben 1 yıl sonra başka doktora gittim o da normal dedi bişey vermedi çok küçük dedi yani

Bugün bat günü ve sonuclarim gercekten anlamadım

Eklentiler

• IMG_20210222_183903.webp
    IMG_20210222_183903.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 171
İlk defa yaptım böyle bir testi yaşım 37 hiç çocuğum yok bu yasta yumurtalar da çok sağlıklı olmaz diyorlar iyice moralim bozuluyor ben bir kere yumurtlamayı bile artık şans olarak gördüğüm için ikincisini hiç hayal edemiyorum İstanbul'dayım devlet hastanesinden sıra almaya alışıyorum ama hep kapalı görünüyor benim bölgemde şu anda randevu veremiyoruz yazıyor :KK43:
Kim demiş onu ben 37 yaşımda korunmasiZ ilişkide 2. ay hamile kaldım bozmayın moralinizi herkezin vücudu farklı iki kere yumurtlamis olabilirsiniz yada yaptığınız test bozuk olabilir tekrar yapın .

Sanırım adet oluyorum kizlar başım çok ağrıyor ve halsizim adet öncesi belirtilerim bu ayi çok iyi değerlendirmiştik halbuki, niye hamiş değilim anlamadım :KK43: çok üzgünüm coook

Hep yazıyorum yazmaya devam edecem ovulasyon testi ile gebelik öğrenilmez

Hep yazıyorum yazmaya devam edecem ovulasyon testi ile gebelik öğrenilmez
bende hamileliğimi ovulasyonla öğrendim sürekli pik yaptıgı için yumurtlama olamaz diyip test yaptıgımda çıktı. bu şekilde öğrenenlerde var..

Eklentiler

• IMG_20210223_144554.webp
    IMG_20210223_144554.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba arkadaşlar foruma uzun zamandır üyeyim sessiz takipcilerdenim ilk defa konu açıyorum beni yalnız birakmazsaniz sevinirim :KK43:
Basliktan da anlaşıldığı üzere ovu. Test yaptım ve pozitif ama idrar negatif ayrıca hiç hamilelik belirtim yok yerleşme falan da gelmedi bu durum da olan var mı ? Resim yükledim
ama gebelikte pik bu şekilde değil test çizgisi kontrolden daha koyu olur canım benim.

Arkadaşlar malesef adet oldum bugun erken gebelik de yaptım belki yerlesmedir umuduyla ama sonuç degismedi

Eklentiler

• IMG_20210223_172431.webp
    IMG_20210223_172431.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 70
Back