• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 1 gün var hamile miyimmm???

işten izin alma gibi bir problemin yoksa veya ev hanımıysan sağlık ocağında kan ver bence en garantisi masrafsız da. İdrar testimde çıktı emin olamıyorum de.:KK48:
Sağlık ocağı evime çok uzak eşim de evde yok araba onda ve belim feci ağrıyor kırılacak gibi kramp girdi test almaya çıkıp geldim ama dayak yemişim gibi belim ağrıyor hareket edemiyorum birazdan denicem bir kaset test daha henüz sıvı alimi yapmadım bakalım ne çıkacak sonucu atarım buraya

işten izin alma gibi bir problemin yoksa veya ev hanımıysan sağlık ocağında kan ver bence en garantisi masrafsız da. İdrar testimde çıktı emin olamıyorum de.:KK48:
Kaset test yaptım şimdi hızlı testmiş 5 dk. Bekledim ama malesef hayali bile bir çizgi yok ilk test kuruma cizgisiydi o zaman:(

Eklentiler

• 20221205_120159.jpg
    20221205_120159.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 170
  • 20221205_120144.jpg
    20221205_120144.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 163
Kaset test yaptım şimdi hızlı testmiş 5 dk. Bekledim ama malesef hayali bile bir çizgi yok ilk test kuruma cizgisiydi o zaman:KK43:
Keşke konuyu böyle bırakmasanız… aradan zaman geçmiş adet oldunuz mu olmadınız mı… sonuç ne oldu? Kaç konu okudum hep böyle yarım bırakılıyor 😩😩 benimde 5 günüm kaldı. 6 gün kala yaptığım testte gölge bir çizgi çıkmıştı. Ama daha önce hamile değilken de ikinci çizgi belirmişti saatler sonra… Kısacası idrarı damlatır damlatmaz o çizginin çıkması lazım🫤

Keşke konuyu böyle bırakmasanız… aradan zaman geçmiş adet oldunuz mu olmadınız mı… sonuç ne oldu? Kaç konu okudum hep böyle yarım bırakılıyor 😩😩 benimde 5 günüm kaldı. 6 gün kala yaptığım testte gölge bir çizgi çıkmıştı. Ama daha önce hamile değilken de ikinci çizgi belirmişti saatler sonra… Kısacası idrarı damlatır damlatmaz o çizginin çıkması lazım🫤
Konu yarım kalmadı kimse sohbeti devam ettirmedi güncel bilgi şunmadigi için duraksadi. Benim güncel halim o ay içinde adet oldum qma ilk kez belirtilerim değişmişti beni yanılttı. Bu ay femara ilaç kullandım bugün yumurtlama gördüm denemeye devam ediyorum bat 11 ocak inşallah bu ay tutar .. test konusunda da şunu anladım ki gecikme yaşamadan yapmak hayal kirikligiymis

Konu yarım kalmadı kimse sohbeti devam ettirmedi güncel bilgi şunmadigi için duraksadi. Benim güncel halim o ay içinde adet oldum qma ilk kez belirtilerim değişmişti beni yanılttı. Bu ay femara ilaç kullandım bugün yumurtlama gördüm denemeye devam ediyorum bat 11 ocak inşallah bu ay tutar .. test konusunda da şunu anladım ki gecikme yaşamadan yapmak hayal kirikligiymis
anladım canım. Erken test yapmamak lazım ama insan sabredemiyor işte. İnşallah bu ay tutar ve güzel haber alırsın. Burayada yazmayı unutma lütfen 🌸

Back
X