- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- 103
işten izin alma gibi bir problemin yoksa veya ev hanımıysan sağlık ocağında kan ver bence en garantisi masrafsız da. İdrar testimde çıktı emin olamıyorum de.Bugün çıkınca ikisinden de alıyım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işten izin alma gibi bir problemin yoksa veya ev hanımıysan sağlık ocağında kan ver bence en garantisi masrafsız da. İdrar testimde çıktı emin olamıyorum de.Bugün çıkınca ikisinden de alıyım o zaman
Sağlık ocağı evime çok uzak eşim de evde yok araba onda ve belim feci ağrıyor kırılacak gibi kramp girdi test almaya çıkıp geldim ama dayak yemişim gibi belim ağrıyor hareket edemiyorum birazdan denicem bir kaset test daha henüz sıvı alimi yapmadım bakalım ne çıkacak sonucu atarım burayaişten izin alma gibi bir problemin yoksa veya ev hanımıysan sağlık ocağında kan ver bence en garantisi masrafsız da. İdrar testimde çıktı emin olamıyorum de.
Kaset test yaptım şimdi hızlı testmiş 5 dk. Bekledim ama malesef hayali bile bir çizgi yok ilk test kuruma cizgisiydi o zamanişten izin alma gibi bir problemin yoksa veya ev hanımıysan sağlık ocağında kan ver bence en garantisi masrafsız da. İdrar testimde çıktı emin olamıyorum de.
Sonuç ne yaptınız mı testErken gebelik testi de yapabilirsiniz. Diğer kaset testlere kıyasla daha net sonuç alırsınız diye düşünüyorum.
Keşke konuyu böyle bırakmasanız… aradan zaman geçmiş adet oldunuz mu olmadınız mı… sonuç ne oldu? Kaç konu okudum hep böyle yarım bırakılıyor benimde 5 günüm kaldı. 6 gün kala yaptığım testte gölge bir çizgi çıkmıştı. Ama daha önce hamile değilken de ikinci çizgi belirmişti saatler sonra… Kısacası idrarı damlatır damlatmaz o çizginin çıkması lazımKaset test yaptım şimdi hızlı testmiş 5 dk. Bekledim ama malesef hayali bile bir çizgi yok ilk test kuruma cizgisiydi o zaman
Konu yarım kalmadı kimse sohbeti devam ettirmedi güncel bilgi şunmadigi için duraksadi. Benim güncel halim o ay içinde adet oldum qma ilk kez belirtilerim değişmişti beni yanılttı. Bu ay femara ilaç kullandım bugün yumurtlama gördüm denemeye devam ediyorum bat 11 ocak inşallah bu ay tutar .. test konusunda da şunu anladım ki gecikme yaşamadan yapmak hayal kirikligiymisKeşke konuyu böyle bırakmasanız… aradan zaman geçmiş adet oldunuz mu olmadınız mı… sonuç ne oldu? Kaç konu okudum hep böyle yarım bırakılıyor benimde 5 günüm kaldı. 6 gün kala yaptığım testte gölge bir çizgi çıkmıştı. Ama daha önce hamile değilken de ikinci çizgi belirmişti saatler sonra… Kısacası idrarı damlatır damlatmaz o çizginin çıkması lazım
anladım canım. Erken test yapmamak lazım ama insan sabredemiyor işte. İnşallah bu ay tutar ve güzel haber alırsın. Burayada yazmayı unutma lütfenKonu yarım kalmadı kimse sohbeti devam ettirmedi güncel bilgi şunmadigi için duraksadi. Benim güncel halim o ay içinde adet oldum qma ilk kez belirtilerim değişmişti beni yanılttı. Bu ay femara ilaç kullandım bugün yumurtlama gördüm denemeye devam ediyorum bat 11 ocak inşallah bu ay tutar .. test konusunda da şunu anladım ki gecikme yaşamadan yapmak hayal kirikligiymis
Evet çok erken yaptım… bekleyeceğim artıkGecikme yaşadıktan sona test yapın daha erkenmis sizin icin
Amin inşallah canım benim istersen 2023 ocak ayı grubuna gelin orda aktif olarak devam ediyoruz grup oldukça kalabalıkanladım canım. Erken test yapmamak lazım ama insan sabredemiyor işte. İnşallah bu ay tutar ve güzel haber alırsın. Burayada yazmayı unutma lütfen
Geliyorum hemenAmin inşallah canım benim istersen 2023 ocak ayı grubuna gelin orda aktif olarak devam ediyoruz grup oldukça kalabalık