Merhaba kızlar.. benim öyküm de şöyle. Nisan ayında bir hamilelik geçirdim haziranda düşüşle sonuçlandı ve ikizlerimi kaybettim. Sonrasında tahliller araştırmalar vs hepsini yaptım rahim filmi çektirdim sonuç hayal kırıklığı rahim de sekim bozukluğu varmış y rahim fal da çıkan harf benim rahmimde çıktı demiştim ilk duyduğum da şok etkisiyle ..neyse histeroskopi gerekti yaptım 3 Ay korunma süresi versin Dr.ona da uyduk . Velhasıl kelam Kasım itibariyle korunma süremiz bitti Dr onayıyla yeniden denemeye başladık. Yumurtlama gunlerimi takip edip değerlendirdik . Yarın adet günüm ve ben yumurtlama dan sonra feci belirtiler yaşıyorum kasik ve bel ağrısı çok şiddetli 2 gündür alt karın ağrısı regl oldum diye habire koşuyorum lavaboya ama bir şey yok . Dün dayanamayıp gebelik testi yaptım evde ilk 10 dk bir şey göremedim sonrasında da çöpe attım amaaaaan yine geliyor dertler çok takmama diyip annemlere kafa dağıtmaya gittim . Gittim gittim de bir uyku bir uyku öğlen ortasi her yerim ağrıyor.kirilacak gibi üstüne kasik bel karın ağrısı aklım testte akşam eve geldim ilk iş çöpü karıştırıp teste baktım sonuç aşağıda görüntü de var 2. Çizgi hayali var net görünüyor görüyorum siz de benim için testi yorumlar mısınız çokk uzattım biliyorum kusura bakmayinn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bata 1 gün var hamile miyimmm???
- Konu Sahibi Defnemege
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik belirtisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.314
- 198
kuruma cızgısı bu . 10 dk dan sonra cıkan cızgı bhcg den degıl testın kendı cızgısıne c den taşmasıyla oluyo.Merhaba kızlar.. benim öyküm de şöyle. Nisan ayında bir hamilelik geçirdim haziranda düşüşle sonuçlandı ve ikizlerimi kaybettim. Sonrasında tahliller araştırmalar vs hepsini yaptım rahim filmi çektirdim sonuç hayal kırıklığı rahim de sekim bozukluğu varmış y rahim fal da çıkan harf benim rahmimde çıktı demiştim ilk duyduğum da şok etkisiyle ..neyse histeroskopi gerekti yaptım 3 Ay korunma süresi versin Dr.ona da uyduk . Velhasıl kelam Kasım itibariyle korunma süremiz bitti Dr onayıyla yeniden denemeye başladık. Yumurtlama gunlerimi takip edip değerlendirdik . Yarın adet günüm ve ben yumurtlama dan sonra feci belirtiler yaşıyorum kasik ve bel ağrısı çok şiddetli 2 gündür alt karın ağrısı regl oldum diye habire koşuyorum lavaboya ama bir şey yok . Dün dayanamayıp gebelik testi yaptım evde ilk 10 dk bir şey göremedim sonrasında da çöpe attım amaaaaan yine geliyor dertler çok takmama diyip annemlere kafa dağıtmaya gittim . Gittim gittim de bir uyku bir uyku öğlen ortasi her yerim ağrıyor.kirilacak gibi üstüne kasik bel karın ağrısı aklım testte akşam eve geldim ilk iş çöpü karıştırıp teste baktım sonuç aşağıda görüntü de var 2. Çizgi hayali var net görünüyor görüyorum siz de benim için testi yorumlar mısınız çokk uzattım biliyorum kusura bakmayinn
Bende öyle düşünmüştüm de belirtilerim de olunca acabaa diye düşündüm. Teşekkür ederimkuruma cızgısı bu . 10 dk dan sonra cıkan cızgı bhcg den degıl testın kendı cızgısıne c den taşmasıyla oluyo.
Hem çok merak ediyorum hem de ikizlerimi kaybettikten sonra sanki hiç hevesim kalmamış gibi hissediyorum kendimi elimi eteğimi çekmiş gibi hissediyorumEvde test varsa yeniden yapsaydınız
- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Alırsanız da yarın sabah yapın testiTeslim kalmadı bugün cikabilirsem alıp yeniden yapacağım
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.630
- 798
Bence yarın sabah ilk idrarla yapın.Teslim kalmadı bugün cikabilirsem alıp yeniden yapacağım
Dimi daha mantıklı olur en azından yarın regl günüm ya hastalanacagim yada bebis varBence yarın sabah ilk idrarla yapın.
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.630
- 798
Şimdi yapsanız zaten çıkması çok mümkün değil, erken dönemlerde konsantre idrar lazım.Dimi daha mantıklı olur en azından yarın regl günüm ya hastalanacagim yada bebis var
Rabbim gönlünüze göre versin.
Amin inşallahh isteyen herkese nasip etsin peki şöyle bir şey daha var beb regljme 4 gün kala da bir test yaptım şuan oda bende atmadım tek çizgi ve net hayali kuruma çizgisi vs hiç bir şey yok kuruma çizgisi olsaydı onda da çıkmaz miydiŞimdi yapsanız zaten çıkması çok mümkün değil, erken dönemlerde konsantre idrar lazım.
Rabbim gönlünüze göre versin.
- 25 Temmuz 2013
- 12.848
- 52.630
- 798
Bazı testlerde çıkar bazılarında çıkmaz. Siz yarın sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın. İlk on dakika içinde çıkan sonucu dikkate alın.Amin inşallahh isteyen herkese nasip etsin peki şöyle bir şey daha var beb regljme 4 gün kala da bir test yaptım şuan oda bende atmadım tek çizgi ve net hayali kuruma çizgisi vs hiç bir şey yok kuruma çizgisi olsaydı onda da çıkmaz miydi
Haklısınız erkenden hayale kapilamamk için en sağlıklı sonuç o şekilde olurBazı testlerde çıkar bazılarında çıkmaz. Siz yarın sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın. İlk on dakika içinde çıkan sonucu dikkate alın.
- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- 103
Erken gebelik testi de yapabilirsiniz. Diğer kaset testlere kıyasla daha net sonuç alırsınız diye düşünüyorum.Bazı testlerde çıkar bazılarında çıkmaz. Siz yarın sabah ilk idrarla testinizi tekrarlayın. İlk on dakika içinde çıkan sonucu dikkate alın.
Çok hassas testler olup yanlış sonuç verebilecegini de duymuştum o nedenle hiç guvenemedim o testlere nedenseErken gebelik testi de yapabilirsiniz. Diğer kaset testlere kıyasla daha net sonuç alırsınız diye düşünüyorum.
- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- 103
Ben comfort erken gebelik olanı kullandım iki kaybımda da hata vermedi ama bilemiyorum tabi.Çok hassas testler olup yanlış sonuç verebilecegini de duymuştum o nedenle hiç guvenemedim o testlere nedense
Bugün çıkınca ikisinden de alıyım o zamanBen comfort erken gebelik olanı kullandım iki kaybımda da hata vermedi ama bilemiyorum tabi.
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Yıllardır erken test comfort marka kullanırım bi kere bile yanıltmadı.Çok hassas testler olup yanlış sonuç verebilecegini de duymuştum o nedenle hiç guvenemedim o testlere nedense
- 21 Ocak 2015
- 1.055
- 1.044
- 133
- 37
Sağlık ocağına kan testi yaptırın benceBugün çıkınca ikisinden de alıyım o zaman