• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat’a 1 gün kala.. Yazayım da rahatlayayım:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Blueangel34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2018
384
647
53
36
Kızlar kızlar:) Yaklaşık 9 aydır bebek istiyoruz fakat henüz zamanı gelmemiş olacak ki nasip olmadı. Ben bütün testlerden geçtim bir problem yok (sadece 2 ay önce ufak bi kist var demişti yumurtalığımda doktor). Geçen ay hsg bile oldum açık tüpler onda da sıkıntı yok. Eğer bu ay da olmazsa test maratonundan sıra eşime geçecek artık:)
ŞİMDİ BENİM BAT GÜNÜM YARIN ve şimdiye kadar olan kafamdaki soru işaretlerini yazacağım size. bu ay diğer aylardan değişik olarak yumurtlamamın 7. ve 8.günlerinde sağ kasığımda ara ara batma tarzı sızılar hissettim ( evet biliyorum belirti arama diyeceksiniz ben de kendime diyorum ama napim batiyo :D) bi de birkaç gündür göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum neredeyse, ama bu genelde adete yakın olur bende zaten. Yine birkaç gündür ateşimi ölçüyorum, 36,8-36,9 falan çıkıyor, normalde 36 larda seyrederdim. Ve çok şişirdim başınızı biliyorum ama 2 gün önce ve bugün ovulasyon testi yaptım. Aşağıya fotoğraf koyucam üstteki 2 gün önce alttaki bugün yaptığım lh testi.
Hadi gözünüzü seveyim bi yorumlayın

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 309
Bence hamilelik testi almalısınız
Ovulasyon testinde çıktığına göre hamilelik testinde de çıkar
Allah gönlünüze göre versin insallah

Ana olmak istiyoruz ya ondandır:) yok ama şartladım kendimi bu sefer adet olsam da üzülmeyeceğim. Zamanı var demek ki
Ah kurban olurum :halay: siz eşittir ben demektir şuram şöyle olmus burama böyle ağrı giriyo a ağzımın tadı başka göbeğimde çizgi mi belirmiş diye diye kafayı yedim ha bide daha ayın 10unu beklıycem :63: delirmezsem tabi :KK70: Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın Allah herkese sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah:dua::KK200::anneadayı:

Ah kurban olurum :halay: siz eşittir ben demektir şuram şöyle olmus burama böyle ağrı giriyo a ağzımın tadı başka göbeğimde çizgi mi belirmiş diye diye kafayı yedim ha bide daha ayın 10unu beklıycem :63: delirmezsem tabi :KK70: Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın Allah herkese sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah:dua::KK200::anneadayı:
Aminnn inşallah:D

Ana olmak istiyoruz ya ondandır:) yok ama şartladım kendimi bu sefer adet olsam da üzülmeyeceğim. Zamanı var demek ki
Ben de öyle diyorum ama her defasında kimseye söyleyemesem de kendi içimde fırtınalar kopuyor
Ki daha çok olmadi benim deneme çalışmalarım
Yıllarca bekleyenlere rabbim sabır versin
Kimsenin elini boş birakmasin

Sizin ayın 10 imis ne güzel benim 16si
Yarın büyük çalışma var evde :rolleyes::rolleyes:

Aslında hanımlar henüz 9 aylık evliyiz bu ne acele diyenler oluyor. Ama elhamdulillah eşimden yana da işimden yana da hiç bir sıkıntım yok. Bi bebemiz olsa tam bir çekirdek aile olsak istiyorum. Eşim zaten benden daha istekli:) her ay rüya görüp duruyo :D geçen rüya görmüş yine ben ona hamileyim kızımız olcak diyormuşum. Yani direkt cinsiyet de belli :D Rabbim bu düşüncelerimizi de dua niyetine kabul eyle inşallah..

Sizin ayın 10 imis ne güzel benim 16si
Yarın büyük çalışma var evde :rolleyes::rolleyes:
Aaaa çalışmalara tam gaz devam o zaman:)) sizi bilmiyorum ama ben hemşireyim nöbetlerim oluyo. Bazı geceler evde olamadığım için çalışmalara ara verip duruyoruz :D geçen sorumluma çattım nöbet yazıp duruyorsun çocuk yapamıyom senin yüzünden diye :D

Back