• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batı yaklaşanlar ve heyecandan ölenler buyrun buraya :)

Agy14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
38
20
88
Bata suan 4 gun var 6 gun varken ovu testi vardi elimde onunla deneyeyim dedim iki cizgide cok net cikti. Kkde ovulasyon testiyle hamile kaldigini ogrenen cok fazla kisi var aksam uzeri gebelik testi yaptim negatif cikti. Daha erkendi zaten ama ovu testi neden oyle cikti bilemiyorum dongum 28 gunu gecmez adetima 6 gun kala yumurtluyo olamam diye dusunuyorum ama yinede belki yumurtluyorumdur diye o gunude degerlendirdim:halay: simdi bekliyorum bakalim hepinizin durumlarini yazmanizi bekliyorum birbirimize destek olalim

Bata suan 4 gun var 6 gun varken ovu testi vardi elimde onunla deneyeyim dedim iki cizgide cok net cikti. Kkde ovulasyon testiyle hamile kaldigini ogrenen cok fazla kisi var aksam uzeri gebelik testi yaptim negatif cikti. Daha erkendi zaten ama ovu testi neden oyle cikti bilemiyorum dongum 28 gunu gecmez adetima 6 gun kala yumurtluyo olamam diye dusunuyorum ama yinede belki yumurtluyorumdur diye o gunude degerlendirdim:halay: simdi bekliyorum bakalim hepinizin durumlarini yazmanizi bekliyorum birbirimize destek olalim
Canım ovu testin varsa tekrar yapsana yine koyu çıkarsa hamilelik olabilir

Yok cnm yanlis yapmissn ztn yazio ovulasyon testinde de sabah ilk idrarla onerilmez diye en uygun saatler bile yazio muhtemelen ondn yanlis cikmistir sabaha kadar idrarinda birikenler fln testi etkilemiştir

Back
X