- Emoji Skoru
- 311
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Platonikbaby
-
Tmm inşallah canım. Gogus ağrısından başka hiç bir belirti yokMerhaba canım gelismeleri burdan paylaşırız ınsallah hamilesindir, test yaparsan da burdan yaz haberimiz olsun
Hosgeldin. Ya bence seninki 10 temmuzsa 5 inde 6 sinda kanda çıkar heralde canım. Adetten bi kac gün önce kanda belli olabiliyorSelam herkese :) bende geldim .
Bat 10 temmuz. Sabirsiz anne adaylari kervanina dahil oldum :) Insallah bekleyen ve gercekten isteyen herkes evlat sahibi olur. Bi dee Kan testi en erken ne zaman belli olur acaba
Canım çok erken yaptırmışsın neredeyse bugunlerde yumurtluyorsun sen, çalışmalara devam et. Heyecanini anlıyorum ilk aylarda bende oyleydim ana araştırıp öğrenince bu kadar erken sonuc alamayacagimi anladım. Sabret bakalim sen devam et bugünleri atlamaMerhaba kizlar benim bat 10 temmuz dun cok rahatsizlandim kusma ishal falan acile gittim doktor gebelik varmi diyince suphem var dedm kan verdim beta sonucum 0.22 cikti 10 gun oncesi cikmazmi acaba ya 4 5 gun daha bekleyip tekrar etsemmi yukselirmi acaba yada gunum gececekmi diye beklemeliyim bu ay tutturdum sandim ya of off
10 gun kala olurmu ki ya yumurtlama bitmemismidir akinti falan yok bu aradaCanım çok erken yaptırmışsın neredeyse bugunlerde yumurtluyorsun sen, çalışmalara devam et. Heyecanini anlıyorum ilk aylarda bende oyleydim ana araştırıp öğrenince bu kadar erken sonuc alamayacagimi anladım. Sabret bakalim sen devam et bugünleri atlama
Canım kafana göre ilac kullanma doktor kontrolunde kullan o ne zaman uygun görürse o zamanklomen alsam mı almasam mı bilemiyorum.klomenle 15mm oluyor.ancak 150mg iğne ile 23 mm ancak oluyor.daha fazla doz içen var mı aranızda kızlar?
10 gun kala olurmu ki ya yumurtlama bitmemismidir akinti falan yok bu arada
tüp bebek negatifim var.dondurulmuşlar için işten izin alamıyorum.kocam 0 dan tüp bebek tedavisine gitmemi istemiyor bu yaz tatil yapacakmış zaman aleyhime işliyor 33 yaşında olacağım az kaldı.elimde tek bu var.CCanım kafana göre ilac kullanma doktor kontrolunde kullan o ne zaman uygun görürse o zaman
Ayy sanki bu ay hamile kalcakmşsın gibi hisettimBat 3 temmuz beklemedeyim
Kocisim gelsnde gene debeyelim gun asiri olmus oluyor zaten boyleCanım 10 gün temmuzdan 3 günde bu aydan 13 gün var daha senin adetine, bi kac gün daha yap belki gec yumurtlama felan yaşarsın, boşa kaçmasın bu ay
Aminnnn canm allah soyletmis olsun nolur o kadar cok istiyorum ki rabbim cumlemize nasip etsin de yuzumuz gulsun artikAyy sanki bu ay hamile kalcakmşsın gibi hisettim
Evet inşallah canım yaAminnnn canm allah soyletmis olsun nolur o kadar cok istiyorum ki rabbim cumlemize nasip etsin de yuzumuz gulsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?