- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi PamukDeniz
-
Bata 8 gün var göğüslerim ağrıyor ve acıyor kasıgımda da ara ara ağrı var miğde bulantısı var ama yemek yedikten sonra ve birde aşırı şişlik var heyecanla bekliyorum kızlar hatta birde gittim adet olurum diye ped aldım bekliyorumAllah herkese nasip etsin içinde bizede versin :)
inş canım aynen öyle bebiş var sanıyor insan gögüs agrım bugün yokBenim de 4 gün var. Göğüs şişkinliği kasık ağrısı aşırı şişkinlik var. Ama adet öncesi de böyle oluyo diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum. İnsan bebiş isteyince vücudundaki her değişikliği ona yormak istiyo. İnşallah en kısa sürede hamiş oluruz
ay sayılı gün zor bitiyor canım dimi inş vardı :)Selam kizlar benim de daha 12 gün var yumurtlama gününü değerlendireli de daha 2 gün oldu 2 gündür göğüs agrım vardı ama o da azaldı sanki ya daha 2 günde belirti aramaya başladımbana bu ay da tutmadı gibi geliyor ama kendimi tutamıyorum hemen ilişkiden sonra yaşanan belirti arıyorum nette falan böyle 12 gün geçer mi
ay sayılı gün zor bitiyor canım dimi inş vardı :)
aynen buradan hepimiz birbirmize haber ederiz :) birde evde sınav kagıdı okuyorum suan gün cabuk gecsin diye yarar yokkSorma canım ya... Bir de daha ilk günden belirti arayınca hiç geçmiyor offinsallah hepimiz birbirimize iyi haberler veririz
inş canım aynen öyle bebiş var sanıyor insan gögüs agrım bugün yokkasık agrım var ay bir degişiğim bilmiyorum ama birsey yedikce miğdem bulanıyor veee sıcak basıyor asırı sislik var iki lokma yesem hemen doymuş gibi oluyırum cok birsey yemiş gibii
Sorma canım ya... Bir de daha ilk günden belirti arayınca hiç geçmiyor offinsallah hepimiz birbirimize iyi haberler veririz
hem işkence ya birde sivilce cıktı bende cenemdeEvet canım yaa adet olduktAn sonra yumurtlama gününe kadar çok çabuk geçiyo ama yumurtlama gününden sonra bekleyiş tam bi işkence
Merhabalar benimde bata 7 gün var. 10 gun kala tomografi için beta testi yaptrdm. 2 cikmisti. Dün de tekrar test yaptrdm 0.100 çıktı. 2 yi görünce heyecanlandm ama dün yine 0 degerini görünce biraz hüsrana uğradım. Test için cok mu erken sizce. Ne kadar beklemeliyim.
Bwn de geldim bata 4 gun var beklemedeyim...Kasık agrim cok fazla ama ben de adet olacam sanırım
hem işkence ya birde sivilce cıktı bende cenemde
Benimde 5 gün var hafif tatlı tatli adet ağrılarım var önceden goguslerim acirdi dokunamazdm şimdi sadece kasiklarim ağrıyor inşallah adet olmamBata 8 gün var göğüslerim ağrıyor ve acıyor kasıgımda da ara ara ağrı var miğde bulantısı var ama yemek yedikten sonra ve birde aşırı şişlik var heyecanla bekliyorum kızlar hatta birde gittim adet olurum diye ped aldım bekliyorumAllah herkese nasip etsin içinde bizede versin :)
Merhaba canım bende bu ay korunmayı bıraktım Bata 4 gün var bende kasıklarımda hafif batmalar hissediyorum Şişkinlik v.s de var ama bakalım heyecandan ölcem sankı rabbım herkese nasıp etsın inşallahBata 8 gün var göğüslerim ağrıyor ve acıyor kasıgımda da ara ara ağrı var miğde bulantısı var ama yemek yedikten sonra ve birde aşırı şişlik var heyecanla bekliyorum kızlar hatta birde gittim adet olurum diye ped aldım bekliyorumAllah herkese nasip etsin içinde bizede versin :)
Amin inşallah benim de 5 gün varMerhaba canım bende bu ay korunmayı bıraktım Bata 4 gün var bende kasıklarımda hafif batmalar hissediyorum Şişkinlik v.s de var ama bakalım heyecandan ölcem sankı rabbım herkese nasıp etsın inşallah
İnş hayırlı haberlerBenimde 5 gün var hafif tatlı tatli adet ağrılarım var önceden goguslerim acirdi dokunamazdm şimdi sadece kasiklarim ağrıyor inşallah adet olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?