Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahtan ümit kesilmez inşallah içinizi ferah tutun rabbimin bir zamanı vardır elbette anne olursunuz dua ve sabır etmek gerek böylesi durumlarda.
Bir sorun var mi acaba ondan mı olmuyor?
Allah büyük umutlar tükenmez tabiki ama bi yorgunluk oluşuyo insanda uzun zaman geçince sorunda yok herşey normal ama olmuyo işte 2 aşılama yaptırdım tutmadı, bi kaç ay sonra 1 kez tüp bebek deniycez tutmazsa zorlamanın bi anlamı yok vermiyosa rabbimin bildiği vardır elbet herşeyin hayırlısı olsun

Son düzenleme:
İnşallah canım etmez miyim ? :))
Aslında kanda versen canım varsa artış kontrolü yaparsın zaten 2 gün sonra tekrat

Allah senden razı olsun canım bundan 7-8 ay önce bunun gibi bir çizgi gördüm gibi olmuştum ama bunun kadar belirgin değildi. ben kesin hamileyim demiştim hemen kana gitmiştim sonuç negatifti. Onun için hemen kan vermek istemedim. Sabah testi tekrar edicem inşallah. Haftasonu da kana gitmeyi düşünüyorum. İnşallah vardır da ümitlerim duamlarım boşa çıkmaz. inan 10 aydır bekliyoruz. Rabbim bütün isteyenlere ve sana da nasip etsin inşallah

Hayırlısını isteyin kızlar. RAbbim ol der ve oluverir. Ben aydır hayırlısı olsun diye dua ediyorum. RAbbim hakkınızsa hayırlısını versin..

Amin inşallah canım benim yarını bekleyelim o zaman

canım senin bariz belli maşallah. Hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. BEnde yarını bekliyorum 2.testi yapmak için
allah razı olsun arkadaşım..keseyi ve kalp atışını duyana kadar inanamayacağım sanırım..bu arada birilerine faydalı olur diye anlatacağım 10 ay önce düşük yaptım.adet takvimine göre hareket ediyordum.oradaki olivasyon tahmini en yüksek günü değerlendiriyordum..ertesi gün dinleniyorduk.gitti gidiyrdan aldığım laboguick marka ovi testiyle tahmini günümün ertesi gün olduğunu öğrendim ve bu ay tuttu şükürler olsun..yine aynı markanın gebelik tetsi ile 22 kasımda çoksilik 23 kasımda daha belirgin çıktı..yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..rabbim herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Canım ben de sürekli adet takvimime göre hareket ediyordum ve beni sürekli yanıltıyormuş. Ben de ilk defa bu ay gitti gidiyorsan labquik ov testi aldım vw takip ettim. İkinci çizgiyi net gördüğüm gün sabah akşam denedik. Ertesi günde denedik. Ben şuan hamile miyim bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir . Yarın sabah testi tekrar edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…