- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 133
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Allah büyük umutlar tükenmez tabiki ama bi yorgunluk oluşuyo insanda uzun zaman geçinceAllahtan ümit kesilmez inşallah içinizi ferah tutun rabbimin bir zamanı vardır elbette anne olursunuz dua ve sabır etmek gerek böylesi durumlarda.
Bir sorun var mi acaba ondan mı olmuyor?
İnşallah canım etmez miyim ? :))
Aslında kanda versen canım varsa artış kontrolü yaparsın zaten 2 gün sonra tekrat
Allah büyük umutlar tükenmez tabiki ama bi yorgunluk oluşuyo insanda uzun zaman geçincesorunda yok herşey normal ama olmuyo işte 2 aşılama yaptırdım tutmadı, bi kaç ay sonra 1 kez tüp bebek deniycez tutmazsa zorlamanın bi anlamı yok vermiyosa rabbimin bildiği vardır elbet herşeyin hayırlısı olsun
Gerek kalmadı hasta oldum bi gün geçmediyap yap güzel haberlerini bekliyoruz
Aaah ahhhKızlar bende yokum bu ay regl oldum bugün
Gerek kalmadı hasta oldum bi gün geçmedi
Yaklaşık bir buçuk sene oldu burnum kanadı stresten şimdiümitsizlik yook. Daha çok yenisin anladığım kadarı ile. Kaç aydır bekliyorsun?
ciddi misin ya. Canım sakin ol bu kadar takılma. Allah ol der ve olur. Bol bol dua edelim. Allah ne zzaman dilerse o zaman olur. Onun için bol bol oku kendiniYaklaşık bir buçuk sene oldu burnum kanadı stresten şimdi Eki Görüntüle 2071078
Sağol teşekkürler akşam evde yazarımciddi misin ya. Canım sakin ol bu kadar takılma. Allah ol der ve olur. Bol bol dua edelim. Allah ne zzaman dilerse o zaman olur. Onun için bol bol oku kendini
Amin inşallah canım benimAllah senden razı olsuncanım bundan 7-8 ay önce bunun gibi bir çizgi gördüm gibi olmuştum ama bunun kadar belirgin değildi. ben kesin hamileyim demiştim hemen kana gitmiştim sonuç negatifti. Onun için hemen kan vermek istemedim. Sabah testi tekrar edicem inşallah. Haftasonu da kana gitmeyi düşünüyorum. İnşallah vardır da ümitlerim duamlarım boşa çıkmaz. inan 10 aydır bekliyoruz. Rabbim bütün isteyenlere ve sana da nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım benimyarını bekleyelim o zaman
İnsallah canimAralık ayını bekleyen baya kişi oluyoruz kızlar inşallah aralıkta da bizler güzel haberler alıcaz :)
Eki Görüntüle 2071083 kızlar çok heycanlıyım testimi atıyorum size..olivasyon 11 kasım.bat 25 kasım..bu sabah kan verdim yarın sabah sonucu alacağım..
Canim gozun aydinEki Görüntüle 2071083 kızlar çok heycanlıyım testimi atıyorum size..olivasyon 11 kasım.bat 25 kasım..bu sabah kan verdim yarın sabah sonucu alacağım..
İnan bende o kdar üzülüyorum ki. İnan yaşadığım için biliyorum hamile kalmak zor o bebeği sonuna kadar tutabilmek zor doğurabilmek zor. Rabbim yüxümüzü güldürsün kucaklrımız boş kalmasınAaah ahhh
İnan bende o kdar üzülüyorum ki. İnan yaşadığım için biliyorum hamile kalmak zor o bebeği sonuna kadar tutabilmek zor doğurabilmek zor. Rabbim yüxümüzü güldürsün kucaklrımız boş kalmasın
allah razı olsun..allah herkeze nasip etsinCanim gozun aydin
allah razı olsun arkadaşım..keseyi ve kalp atışını duyana kadar inanamayacağım sanırım..bu arada birilerine faydalı olur diye anlatacağım 10 ay önce düşük yaptım.adet takvimine göre hareket ediyordum.oradaki olivasyon tahmini en yüksek günü değerlendiriyordum..ertesi gün dinleniyorduk.gitti gidiyrdan aldığım laboguick marka ovi testiyle tahmini günümün ertesi gün olduğunu öğrendim ve bu ay tuttu şükürler olsun..yine aynı markanın gebelik tetsi ile 22 kasımda çoksilik 23 kasımda daha belirgin çıktı..yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..rabbim herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..canım senin bariz belli maşallah. Hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. BEnde yarını bekliyorum 2.testi yapmak için
allah razı olsun arkadaşım..keseyi ve kalp atışını duyana kadar inanamayacağım sanırım..bu arada birilerine faydalı olur diye anlatacağım 10 ay önce düşük yaptım.adet takvimine göre hareket ediyordum.oradaki olivasyon tahmini en yüksek günü değerlendiriyordum..ertesi gün dinleniyorduk.gitti gidiyrdan aldığım laboguick marka ovi testiyle tahmini günümün ertesi gün olduğunu öğrendim ve bu ay tuttu şükürler olsun..yine aynı markanın gebelik tetsi ile 22 kasımda çoksilik 23 kasımda daha belirgin çıktı..yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..rabbim herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?