- 6 Şubat 2018
- 88
- 30
- 3
- Konu Sahibi aslannnn0727
2 yıldır bebk bekkiyorum her ay hüsran Bu ayda 14 subat adet günüm inşallah olmam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olmazsın canım rabbim gönlüne göre versin benim de 8 Şubat merakla bekliyorum bende olmam inşallah2 yıldır bebk bekkiyorum her ay hüsran Bu ayda 14 subat adet günüm inşallah olmam
Test yapsan çikardi canim yapmadin miİnşallah olmazsın canım rabbim gönlüne göre versin benim de 8 Şubat merakla bekliyorum bende olmam inşallah
Yok yapmadım canım yapıyorum çıkmayınca üzülüyorum bu ay yapmicam bir iki gün geçince yapicam nasip olursa eğer 3 cu cicugum olucakTest yapsan çikardi canim yapmadin mi
Hayirlisi olsun canim hakkimizda bekleyelim bakalimYok yapmadım canım yapıyorum çıkmayınca üzülüyorum bu ay yapmicam bir iki gün geçince yapicam nasip olursa eğer 3 cu cicugum olucak
Aynen canım hayırlısı mevlam geciktiriyor sa guzellestiriyordurHayirlisi olsun canim hakkimizda bekleyelim bakalim
Kesinlikle canim vardir bundada bir hayir deyip beklemekten baska caremiz yokAynen canım hayırlısı mevlam geciktiriyor sa guzellestiriyordur
insaAllah canım olmazsın benimde 17 şubat bakalım artik 3 gun önce leke lenme gibi birşey oldu .yerleşme kanaması diye umut ediyorum2 yıldır bebk bekkiyorum her ay hüsran Bu ayda 14 subat adet günüm inşallah olmam
Rabbim herşeyin hayırlısını versin isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamandaBat 17 2 senedr bkluorz
Senin neden olmuyor canim yumurta tembelligi mi yoksaBat 17 2 senedr bkluorz
aynı güniz canım. bekleyelim bakalım.rabbim hayırlı sonuçlar versin her ikimizedeBat 17 2 senedr bkluorz
Olabilir canim yerlesme kanamasidir inşallah hayirli haberlerini bekliyoruzinsaAllah canım olmazsın benimde 17 şubat bakalım artik 3 gun önce leke lenme gibi birşey oldu .yerleşme kanaması diye umut ediyorum
insaAllah canım. eğer hamsi kalabilirswm rabbimiz izniyle bilgilendiririmOlabilir canim yerlesme kanamasidir inşallah hayirli haberlerini bekliyoruz
Tamam canimmminsaAllah canım. eğer hamsi kalabilirswm rabbimiz izniyle bilgilendiririm
umarım bu deneme de olmusturBat 17 2 senedr bkluorz
Ins butun bebek bekleyenler icn rabbim yardme tsnumarım bu deneme de olmustur
Aminnn kimsenin kucagini boş koymasin rabbimIns butun bebek bekleyenler icn rabbim yardme tsn
Cnm bi doktora gttik asiro ilgiszdi herseyin guzel esinn sonuclarida iyi dedi e nye opmuyor dedigimzde aciklanamayn inferlite wlla dahada arastrmya gitmedk aslnda sebebni ogrensek en azndan tedavi olrduk esimde oyle diyoeSenin neden olmuyor canim yumurta tembelligi mi yoksa
Baska bir doktora gidin canim sorun neyse biran önce .baslarsiniz tedaviyeCnm bi doktora gttik asiro ilgiszdi herseyin guzel esinn sonuclarida iyi dedi e nye opmuyor dedigimzde aciklanamayn inferlite wlla dahada arastrmya gitmedk aslnda sebebni ogrensek en azndan tedavi olrduk esimde oyle diyoe