- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
İnşallah canım Sende herhangi bir belirti var mı
Benim şimdilik biraz bel ağrım var göğüslerimde de hafif hassasiyet ama işte adet belirtilerim de hep bu şekilde olduğu için endişeliyim
bilmiyorum işte insan bazen umudunu yitiriyor. sende adet olmussun hakkında hayırlısı canım inşallah kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavusursunböyle olumsuz şeyler düşünme canım
önceden de böyle gecikmen oluyor muyduYok canım ya kaç gündür beklyrum
Yok canım hiç şaştığını bilmem hatta saatlik olurdumönceden de böyle gecikmen oluyor muydu
hadi bakalım o zaman inşallah vardır kan testi yaptırsan keşkeYok canım hiç şaştığını bilmem hatta saatlik olurdum
Biraz daha durym baklm canım negatif beni biraz üzdühadi bakalım o zaman inşallah vardır kan testi yaptırsan keşke
anladım canım hakkında hayırlıısı inşallah vardırBiraz daha durym baklm canım negatif beni biraz üzdü
İnşallah canımanladım canım hakkında hayırlıısı inşallah vardır
inşallah canım hayırlısıyla olsunbilmiyorum işte insan bazen umudunu yitiriyor. sende adet olmussun hakkında hayırlısı canım inşallah kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavusursun
Belkide geç döllenme olmuştur hemen ümitsizliğe kapılmaYok canım ya kaç gündür beklyrum
Beklyrum canım inşallah vardır bebeğimBelkide geç döllenme olmuştur hemen ümitsizliğe kapılma
İnşallah canim ya bu ay hepimiz hamiş olalim o kadar çok istiyorum kiBeklyrum canım inşallah vardır bebeğim
çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun ne diyelimGeldi kırmızılar(
inşallah canımBende canım ama daha zamanı var besbelli ki çok ümitlenmştm çünkü hiç böyle olmamıştm inşallah bundan sonra güzel haber veririm size
Canım sende mi bnm gibisin benimde 4 gün geçmştiVe bugün itibari ile bende gördüm kirmizilari 5 gün geçti diye seviniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?