• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat nisan

Aynen canım inan böyle bekle bekle de bi tuhaf olmş tm oldum rahatladım ilk defa böyle gecktm.ümitlenmştm ama olsun zamanımız da bi hayır var demkki
Evet aynen katılıyorum oldu olucak derken stres olduk ondan gecikti zamana bırakmak en iyisi Rabbim vereceği zamanı bilir tez zamanda versin mevlam inşallah:dua::KK200:

bat 11 nisan göğüslerim hassaslaştı hafif sızlıyor hareket ettikçe aynı şekilde kasıklarımda da batma var ama psikolojik olarak böyle hissediyorum gibi geliyo bu ay da yanılmaktan korkuyorum :(
adet belirtilerim de genelde bu şekilde oluyor fark bulamıyorum arada :(

günaydın kızlar
ben dün yapmamam gereken bişey yaptım ve çok mutsuzum.
bata daha 3 gün varken idrarda gebelik testi yaptım ve negatif...
çok üzgünüm. bu ay hsg yaptırdığım ve muayene sırasında yumurtan 15 mm olmuş, 23 mart gibi çatlar, bu günleri değerlendirin demişti doktorum.
dediği her şeyi yaptık ama sonuç hüsran.
şimdi de hala azıcık da olsa kendi kendimi umutlandırmaya çalışıyorum, çünkü hala adet belirtilerim yok.
diyorum ki daha 3 gün vardı, yani çok erken, diyorum ki akşam idrarı ile sonuç vermez, diyorum ki kırmızıları görmeden karaları bağlama ....
böyle şeyler işte ama genel olarak durgun ve mutsuzum

günaydın kızlar
ben dün yapmamam gereken bişey yaptım ve çok mutsuzum.
bata daha 3 gün varken idrarda gebelik testi yaptım ve negatif...
çok üzgünüm. bu ay hsg yaptırdığım ve muayene sırasında yumurtan 15 mm olmuş, 23 mart gibi çatlar, bu günleri değerlendirin demişti doktorum.
dediği her şeyi yaptık ama sonuç hüsran.
şimdi de hala azıcık da olsa kendi kendimi umutlandırmaya çalışıyorum, çünkü hala adet belirtilerim yok.
diyorum ki daha 3 gün vardı, yani çok erken, diyorum ki akşam idrarı ile sonuç vermez, diyorum ki kırmızıları görmeden karaları bağlama ....
böyle şeyler işte ama genel olarak durgun ve mutsuzum

günaydın cnm sakın moralını bozma 4 şubatta bende hsg cekıldım dr sansın yuksek dedı ama tam gunumde adet oldum genelde hsg den 2 ay sonra yanı bır adetten sonra hamıle kalan cok ınsan var umarım sende bende onun ıcındeyızdir benımde 2 gun kaldı bata ve heray normalde adet belıtılerını 1 hafta onceden hıssederdım ancak bu sefer gohus ucu agrısı duısında hıcbır belırtım yok umarım gelmez ve bende sıze hamıle oldugumun müjdesını verırıım.

Merhaba benimde bat 16 Nisan..
24 Mart da hsg cektirmistim şükür tüplerim açık bir hafta sonrası yumurtlama günlerimdi değerlendirdik..tabi anestezi aldım ilaç kullandım yumurta oluştu mu çatladı mi fikrim yok..
İkimizinde testleri hormonları normal gidiyor..
Şimdi bat a 6 gün kala gögüs kasık huzursuzluklarım var adet öncesi bu kadar hissetmezdim hiç fakat hala gebeliğe faln yoramıyorum olsam inanmiycam yani..daha çok bi anormallik ten ağrılar sancılar cekicem korkusu..
Benzer bişey yaşayan var mı ?
dua edin nolur..

benimde 15nisan bat ım ama bu sabah test yaptım negatif halbuki bu ay ilk kez ara ara kasık sancım oluyo mide bulantım oluyodu 10 aydır böyle olmamıştı

Kesinlikle onunda etkisi var ama ben bu ay hsg çektirdim çok zor oldu sonrasında normalden farkli ağrım sancım eksik olmadı manyak oldum iyice..2 günüm kaldı diye test de yapmadım..habire bişey cikiyor :)

Kesinlikle onunda etkisi var ama ben bu ay hsg çektirdim çok zor oldu sonrasında normalden farkli ağrım sancım eksik olmadı manyak oldum iyice..2 günüm kaldı diye test de yapmadım..habire bişey cikiyor :)
:D aynen birşeyler çıkartıyoruz benimde 4 gün kaldı midem bulanıyor bugünde :D

Back