- 20 Aralık 2016
- 77
- 61
- 8
- 36
- Konu Sahibi Minik ellerim
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın moral bozmak yok çalışmalara devam olacak inşallahCanım sende mi bnm gibisin benimde 4 gün geçmşti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın moral bozmak yok çalışmalara devam olacak inşallahCanım sende mi bnm gibisin benimde 4 gün geçmşti
Aynen canım inan böyle bekle bekle de bi tuhaf olmş tm oldum rahatladım ilk defa böyle gecktm.ümitlenmştm ama olsun zamanımız da bi hayır var demkkiRabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın moral bozmak yok çalışmalara devam olacak inşallah
Evet aynen katılıyorum oldu olucak derken stres olduk ondan gecikti zamana bırakmak en iyisi Rabbim vereceği zamanı bilir tez zamanda versin mevlam inşallahAynen canım inan böyle bekle bekle de bi tuhaf olmş tm oldum rahatladım ilk defa böyle gecktm.ümitlenmştm ama olsun zamanımız da bi hayır var demkki
günaydın kızlar
ben dün yapmamam gereken bişey yaptım ve çok mutsuzum.
bata daha 3 gün varken idrarda gebelik testi yaptım ve negatif...
çok üzgünüm. bu ay hsg yaptırdığım ve muayene sırasında yumurtan 15 mm olmuş, 23 mart gibi çatlar, bu günleri değerlendirin demişti doktorum.
dediği her şeyi yaptık ama sonuç hüsran.
şimdi de hala azıcık da olsa kendi kendimi umutlandırmaya çalışıyorum, çünkü hala adet belirtilerim yok.
diyorum ki daha 3 gün vardı, yani çok erken, diyorum ki akşam idrarı ile sonuç vermez, diyorum ki kırmızıları görmeden karaları bağlama ....
böyle şeyler işte ama genel olarak durgun ve mutsuzum
Ay canım inşallah ya gene başlayalım çalşmalara :)Evet aynen katılıyorum oldu olucak derken stres olduk ondan gecikti zamana bırakmak en iyisi Rabbim vereceği zamanı bilir tez zamanda versin mevlam inşallah
üzülme cnm önumuzdekı aya ınsallahYeni kayıt istiyorum kızlar malesef yeni vay mayıs 4
benimde 17si bat canım nasıl gidiyo konuşamadık hiç görünce yazıym dedim :)kızlar bat 15 nisan olan var mı ne alemdesiniz
Artık herşeyden bir sonuç çıkartmaya çalışıyoruz ya :) bende öyle belim çok ağrıyo halsizim uykum var diye sızlanıyodum test yapıp negatifi gördükten sonra hepsi geçtiHer an adet olacakmışım gibi sancilar var ama bir haftadır böyle ??
aynen birşeyler çıkartıyoruz benimde 4 gün kaldı midem bulanıyor bugündeKesinlikle onunda etkisi var ama ben bu ay hsg çektirdim çok zor oldu sonrasında normalden farkli ağrım sancım eksik olmadı manyak oldum iyice..2 günüm kaldı diye test de yapmadım..habire bişey cikiyor :)
aynen canım konuşamadık valla nasıl olsun işte artık bata az kaldı zaten umudum yok artık hiç olmayacak gibi geliyorbenimde 17si bat canım nasıl gidiyo konuşamadık hiç görünce yazıym dedim :)