- 22 Mart 2017
- 245
- 65
- 13
- Konu Sahibi Minik ellerim
Yerleşme falan mıkİ canmevet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme falan mıkİ canmevet canım
Bklyrum canımCanım senin bat bugündü son durum ne
ya bilmiyorum ki dün test yaptım negatif çıktı bugün böyle bat yarındı kafam karışık ama hamile değilim galibaYerleşme falan mıkİ canm
Hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum olacakmisim gibi hissediyorum gidiyorum bakıyorum yok bişey göğüslerim çok şişti vucudumda şişti ama adet olacağım zamanda oluyo biraz daha beklim diyorumDurum ne canm
Belirti varmı canım
yok canım daha olmadım iki gün omce kahverengi geldi biraz dünde bi damla şeklinde geldi dahası yok beklemedeyimAdet oldn mu cnm
Benim adete daha çok canim 14 nisan :)Geldmi kırmızılar canım
Hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum olacakmisim gibi hissediyorum gidiyorum bakıyorum yok bişey göğüslerim çok şişti vucudumda şişti ama adet olacağım zamanda oluyo biraz daha beklim diyorumDurum ne canm
Canım olmadım ikinci gün bekliyorum hala daha öncelerden de bi iki gün aksadığı için yine stresten falan gecikti diyorum beklemedeyim inş gelmez hayırlısıylaCanım durm ne
canım senin bat dün değilmiydi ne yaptın merak ettim yazdıysanda göremedimYaptın mı cnm
Beklemedeydi.canım senin bat dün değilmiydi ne yaptın merak ettim yazdıysanda göremedim
hmm e hadi inşallahBeklemedeydi.
İnşallah canımCanım olmadım ikinci gün bekliyorum hala daha öncelerden de bi iki gün aksadığı için yine stresten falan gecikti diyorum beklemedeyim inş gelmez hayırlısıyla
Daha olmadım canımcanım senin bat dün değilmiydi ne yaptın merak ettim yazdıysanda göremedim
İnşallahhmm e hadi inşallah
kızlar benim artık hiç ümidim kalmadı neden bilmiyorum ama yine olmayacak gibi geliyor[/QUOTE
Naptn canm durum ne