Anlatmak istediğim, adetimiz bi kaçgün geçtiğinde test yapıyoruz, ve sonuç ne olursa olsun yanlış olurmuş.
İlla ki beklenen adet tarihinden sonra 10 gün geçmesi gerekiyomuş, 10 günden önce çıkan sonuçlara güvenme dedi mutlaka yanlıştır dedi. Şimdi benim bat 26 ben 2 kere gebelik testi yaptım hepsinde negatif çıktı. Çıkan sonuç'a güvenme dedi, 10 gün geçmedi ki, dedi.
Anlatmak istediğim, adetimiz bi kaçgün geçtiğinde test yapıyoruz, ve sonuç ne olursa olsun yanlış olurmuş.
İlla ki beklenen adet tarihinden sonra 10 gün geçmesi gerekiyomuş, 10 günden önce çıkan sonuçlara güvenme dedi mutlaka yanlıştır dedi. Şimdi benim bat 26 ben 2 kere gebelik testi yaptım hepsinde negatif çıktı. Çıkan sonuç'a güvenme dedi, 10 gün geçmedi ki, dedi.
benim batım 4 gün geçti dün test yaptım pozitif çıktı kesinlikle yanlış olur diye bişey yoktur canım o idrarına geçen hormonla alakalı senin idrarına geçmemiştir. bugün doktora gidecektim gidemedim yanındaki hemşireyle konuştum normalde erkenden sonuç çıkmaz ama çıkan olur sizin gibi dedi bence sen de bi kan testi yaptır idrarda görünmüyor olabilir adetten çok sonra hamile kalmışsındır belki
Kan verdin mi canim hic
Sağlık ocağındaki ebe bi şey demedi, hastaneye yönlendirdi beni. Burda gebelik testi yaparız ama 10 gün geçmemiş dedi, net sonuç alamayız genede deyince, dicek bi şey bulamadım :26:
sağlık ocağındaki ebe bi şey demedi, hastaneye yönlendirdi beni. Burda gebelik testi yaparız ama 10 gün geçmemiş dedi, net sonuç alamayız genede deyince, dicek bi şey bulamadım :26:
ama bide şu var bizim burası ufak bi ilçe, benim bildiğim kadarıylada burda sağlık ocağı sabahtan kan alıyo sonra hastaneden gelip o kanları alıyolar sonuçlarıda ertesi gün bilgisayardan çıktı olarak veriyolar.
O yüzden bu saatte kan alamazlardı benden.
kızlarr neden kmseler yok neden kımse cevap vermıyor ben ne apayım smdı kullanıyımmı klomenii?
Sağlık ocağındaki ebe bi şey demedi, hastaneye yönlendirdi beni. Burda gebelik testi yaparız ama 10 gün geçmemiş dedi, net sonuç alamayız genede deyince, dicek bi şey bulamadım :26:
Aslında tek ebe var, onuda önceden tanıyorum ama nedense böyle dedi,
Bunda da vardır bi hayır ne diyim. Zaten kalbim güp güp atıyo
BU BELİRSİZLİK, YAŞAMA SEVİNCİMİ ELİMDEN ALDI YAAAA
merve adetin 8 gün geçmiş
idrra testini bugün yapmışmıydın
aayy elinde var mı testt bidaha bidaha bidaha :)
bişey sorucam yaa illaki kendi sağlık ocağımıza mı gitmeliyiz başka sağlık ocağında test yapmazlar mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?