iyiymiş ya ama ben evde değilim ki
ama size destek olurum elimden geldiğince
eczaneden aldım cnm galenik diye bir marka sonra internetten de gitti gidiyordan da laboquick diye bir marka vardı onu aldım ama galenik daha içime sindi benim
lopuguick diye bir marka uygun daha önce de kullandım ağustos gibi o zaman yumoş günümü keşfetmiştim ama hamiş olamamıştım yani çift çizgi çıkmıştı, bu ay aldığım mı sorunlu yoksa bir süre tuvalete gitmemek gerekiyo ya onu denk mi getiremedim bilemiyorum ilk yaptığım güne göre ertesi gün koyuluğu daha azdı kafamı karıştırdıama devam ediyorum çünkü yumurtlamadım diye düşünüyorum şuan koyulaşması normal .....
Eczaneden almaya cekinirim ben. laboquick buldum bende netten fiyati baya uygun ise yaradimi sende??
Calisiyo musun??? Ben isyerinde testi saklaya saklaya yapmistim. Cantami masanin ystune koydum altinada testi. renkten renge girmistim ama degmisti:))
hatunlar aksama ne yemek yapcksınzufff aklıma hiç bişey gelmıo bugün ne pişirsem yaa
hatunlar aksama ne yemek yapcksınzufff aklıma hiç bişey gelmıo bugün ne pişirsem yaa
bende alayim o zaman netten siparisle. Insallah ise yarar
benim dünden biraz türlüm var yanına da karnıbahar kızartma ve salata ya da belki makarna bilemedim şimdi
çalışıyorum tatlım ama neredeyse imkansız burada yapmam28 i bir olsun bakalım belki de direk beta hcg değerimi yazarım size inşallah benimleyse bebişim tabiki
Aldığında dandirik geliyo ama bi arkadaş onu kullandığı ay hamile kaldı bende eşitlenmiş halini gördüm işe yarıyo yani anlıyosun yumurtlayacağın zaman , ama işte o sıvı alımını kesme olayıına dikkat etmek gerekiyo ben çalıştığım için akşam 5 ten sonra yapıyorum fakat verimli saatleri falan yazıyo saat 10-11 veya öğleden sonra 3-4 arası daha verimli .....
Insallah canim. bir yolunu bulursan ilk canli testi senden bekliyorim :)
noliii yewwruum hayırdır
5 ten sonra yapmanda sorun yok cnm sabah 10 ile akşam 20:00 yazıyor içinde ama önemli olan 4 saat kadar fazla sıvı tüketmiceksin hatta mümkünse hiç
hiiiiç kalabalıklaştık ya eğlence düzenledim bende bizim için davullar zurnalar teyy teyyeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?