selam kızlar ben şimdi gebelik tahlili verdim sağlık ocağına 3 günüm geçmişti,gelirken hissettim adet olduğumu ve olmuşum çok üzgünüm yaaaaaaaaaaa normalde hiç geçmezdi günü
kız iremcikk sonucum çıkmış internetten baktım bhcg 0.10 çıktı progesteron da 10.61 ne demek oluyo bunlar yaff
selam kızlar ben şimdi gebelik tahlili verdim sağlık ocağına 3 günüm geçmişti,gelirken hissettim adet olduğumu ve olmuşum çok üzgünüm yaaaaaaaaaaa normalde hiç geçmezdi günü
daha bişi demek değil cnm bnm 7 günün var dimi0,10 beta düşük yani en az 5 ve üstü olmalı hamişlik için progesteron ise 10un üzerinde olması yumurtlamanın gerçekleştiği anlamına geliyor sabırlı ol azcık canım bnm :34
kız iremcikk sonucum çıkmış internetten baktım bhcg 0.10 çıktı progesteron da 10.61 ne demek oluyo bunlar yaff
canım beta 5-100 arasıysa hamişsin senin zaten çok erken değerini kaale bile alma ama progesteron değeri kaç olmalı onu hiç bilmiyorum, hamişler bilir ,inşallah normal sınırlardasındır
canım hakkında hayırlısı olsun , bende 2 aydır resmen 4-6 gün arası normal döngüm dışında adet oluyorum, bir arkadaş yaşlıların adet gecikmesinin yakında hamiş olacağına delalet dediklerini söylemişti vucut olmamaya hazırlıyo kendini demekkiBende inanmak istiyorum açıkçası, inşallah sende yakında alırsın müjdeli haberi
Bu arada stres adeti geciktiriyor test yapıp negatif görmek kötü birşey üzülüyo insan ama , bedende kendine geliyo rahatlıyo galiba :44::44:
teşekkür ederim cnm pek ümidim yok zaten olcağına dair ama 7 gün sonra görcez anyayı konyayı
lili canım ya bugün gecsn yarın hem kan hem idrar testi yapıcm net bir cevap alabılmek için:26:
selam kızlar, kırmızısız bir hafta diliyorum hepinize
polianna çok tebrik edrim canım, çok sevindimAllah sağlıkla doğmasını nasip etsin.. ben idrardan öğrendim hemen ertesi günde gittim kan testiyle kesinleştirdim.. henüz ultrason için çok erken benimki 6. haftaya gireyim gidicem doktora..
armenacım ben sanırım 100. yıl hastanesine başlıcam, doğumuda orada düşünüyorum hatta, bakalım araştırmalarım devam ediyor:))
antidepresif arkadaşım hadi test yap bencede çok merak ettim...
tıpkı yarın benim göreceğim gibii
senın gunun nezamandı
inşallah canım ya Allahım herkese versinnnn,işin acayibi benim 7 tane ablam var bir gece korunmasalar anında hamile kalıyolar :)) bende tık yok
tıpkı yarın benim göreceğim gibii
eveeeeet yaaaa kafam dagılsın acıııktest yoklaması bittiyse azcıkta geyik yapalım yahu
inşallah canım ya allahım herkese versinnnn,işin acayibi benim 7 tane ablam var bir gece korunmasalar anında hamile kalıyolar :)) bende tık yok
Gunaydin kizlarr nasilsiniz bende geldimm.benimde bat 4.deydi gecen ay olmadim daha hos gebelik testi yaptim negatif yine yineee ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?