- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt baktım vardı idrarın içinde bişeyler ama çok değildi böle içinde yüzen şeyler vardı ip gibi falan
yrn sabah idrar testini bende burdan canlı canlı yapsam nasıl olur
Hatta vatsa bugun yap
olsa yapcm ama yok kuzum yaa simdi eczanede uzak havada bozuk hiç çıkasım yok aksm kocacuum alck gelırken
kusura bakmayın işyerindeyim başkanım çağırdıı sonuççç pozitifffffffff idrarrrrrım
armena yewwruum listemizi bi ara günceleyiver sana zahmet
sabırsız arkadaşım benim ok hemn güncelliyorum tatlımmmm
gözünaydın canım Allah ım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldırsın tatlımmmm
kusura bakmayın işyerindeyim başkanım çağırdıı sonuççç pozitifffffffff idrarrrrrım
bir daha karışmıcm işine :76:duygu durumum cook karısık cook
teşekkür ederim cümemizin inş . armena sen kan idrarda öğrendin sonra kanamı gittin muayeneye ne zaman gittin yani beni napıcam şimdii:26:
benim kanda çıktı sabah galiba sonra da kan tahlili yaptım 177 çıktı sonraki gün dr a gitti ikinci kanı istedi ertesi gün henüz muayene olmadım ama progestan falan verdi. yrn gidicem tekrar kan vericem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız sen de hemen yaptır istersen ya da yrn git yaptır meselakızlar kan için ne zaman gittiniz doktora hemen mi ?