- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
hürrem sultan hoşgeldiinnasılsın canım
Canimm cokk mersiii :)) simdi iyice havaya girdim :))))) cook iyiyim canim calismalari yaptik sonuclari bekliyoruz:))) sen nasilsin ??
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hürrem sultan hoşgeldiinnasılsın canım
canimm cokk mersiii :)) simdi iyice havaya girdim :))))) cook iyiyim canim calismalari yaptik sonuclari bekliyoruz:))) sen nasilsin ??
Canimm cokk mersiii :)) simdi iyice havaya girdim :))))) cook iyiyim canim calismalari yaptik sonuclari bekliyoruz:))) sen nasilsin ??
2 gün arka arkaya çarptın adamı sonra kenaramı çekildin bir gün ara ver bi daha çarp geç döllenme diye bişey var nihayetinde Saygılar bu arada
bugün büyük gün benim için bakalım bekliyoruz kırmızıları mı görcm yoksa çift çizgiyi mi
biraz kaçıp işleri bitirip gelem byyyyyyyyyyy
Dogru soyluyosun canim ama temel suan icin saglam gorunuyorr:))) cumartesi sabah akinti gelmisti ama dun daha yogundu umarim iyi degerlendirmisizdir. calismalara devamm :))
Idrardaki pul testini yaptin mu canimm?? Senden iyi haberler insallah alicaz oyle hissediyorum
biraz kaçıp işleri bitirip gelem byyyyyyyyyyy
baktım sankı birkaçtane pulcuk gördüm gibi tabı hayalde olabılır
Günaydınnn arkadaşlar !!
:))) ( Türküm doğruym çalışkanım ) sabah sabah andımızı okuyasım geldi
herkeseeee günaydııııııııııııııııııııın
naber kızlarrr ??? anti ya ödüm koptu valla Allah korusun da bişi falan oldu sandım ya kaç gün yoktun dün girdin de ben çıktım
hadi idrar testi yapıver yawww bugüb bat nasılsa
herkeseeee günaydııııııııııııııııııııın
naber kızlarrr ??? anti ya ödüm koptu valla Allah korusun da bişi falan oldu sandım ya kaç gün yoktun dün girdin de ben çıktım
hadi idrar testi yapıver yawww bugüb bat nasılsa
Bu pul testini ne zaman yapmak lazim biliyo musun???
canım net kafayı yemişti kocacuuum kendine getirdidu bakalım daha bugün yenı basladı aksama dogru hersey olabılır kırmızı kartı da görebilrm bir gün beklemeyı düşünuyorm yarın kanda baktrcm eger regl olmazsm
ben dün yaptım cnm:26:
neyse bakalım ısrar etmiyorum o zman
belirtilerin ne alemde? var mı bişiler bendeki gibi bişey yok mu yoksa
neyse bakalım ısrar etmiyorum o zman
belirtilerin ne alemde? var mı bişiler bendeki gibi bişey yok mu yoksa
En erken ne zaman yapmak lazim onu merak etmistim. Pul var demistin demekki bisilerr varr gobuste:)))
Armena canim sen nasilsin basladi mi bulanri vs??