- 3 Aralık 2009
- 1.562
- 3
İnşallah canım inşallah sağol tatlım Amin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım
amiiinn.. hepimiz için hayırlısı olsunn canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallah sağol tatlım Amin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım
Bende 25 yaşındayım
2 senelik evliyim
öZel şirkette muhasebe departmanındayım
Boş gebelik yaşadım
deli gibi bebek istiyoruzzzz
maşallah ya sizlerdemi benim gibi düşünüyorsunuz ikisi birlikte büyüsün gibisinden
peki eşleriniz ne düşünüyo bu konuda benimki dünden razı ama ben azcık rahat bi uyku yuymak istiyorum kızım hala emiyo bişide yemiyo
peki eşleriniz ne düşünüyo bu konuda benimki dünden razı ama ben azcık rahat bi uyku yuymak istiyorum kızım hala emiyo bişide yemiyo
demekki erkelerin genetiğinde var çok çocuk sahibi olmakeşlere göre ne var sıkıntıyı çeken biziz.. ben vazgeçsem de o beni bi şekilde kandırıyo..
Biz hala sabaha kadar ayaktayiz. rahata slusmadan ikinci olsun istiyorum. oglusun 3 gecedir hic uyumuyo bu yuzden esin vazgecti bakalim ikna edebilecek niyimm
yarın bir gün büyüdüğünde kardeşten çok akran, arkadaş, sırdaş gibi yakın olsunlar istiyorum. en önemli sebep bu benim için. ayrıca bi de biz kalabalık bir aile olalım istiyoruz da eli çabuk tutmak lazım
evet canım bu düşüncende isabetli kalabalık derken kaç bebiş
canım benim ilki sezeryan. doktor kaça kadar izin verir bilmiyorum ama yaşım izin verirse 4 olsun diyorum bakalım..
oo maşallh bizde üç düşünüyoz beimde ilkim sezeryan ama çok zorlanmadım
ben de çok rahattım şükürler olsun. inş. sonrakilerde öyle olur.. aslında bi cesaret normal denemek isterim ama :44:
ben de çok rahattım şükürler olsun. inş. sonrakilerde öyle olur.. aslında bi cesaret normal denemek isterim ama :44:
ben istemem korkarım
haydin kızlar ben kaça r iyi akşamlar benim evde net yok iş saatlerin de gelebirim artık kendinize iyi bakın bebek için bol çalışmalar diliyorum
ayrıca hepinizle tanıştığıma memnun oldum
tatlım armena benim bat 3-4 aralık .bilemiyorum dünden beri yanıyorum suratım ve ellerim normalde çok soğuk olur ellerim yüzüm ama iki gündür anlamadım gitti sendede varmı oldumu bunlar acaba