- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
testlerden cok bısey yok canım evde ya:) gebelik ovulasyon idrar tükürük:) ne ararsan var.
biri gelsin bulasıklarımı makınaya yerlestrsn pleaseeeoff tembelliğime inanamıyorum
bugün çok sıkılıyorum yaff ne yapsak mı ki acaba?
Gece 3ten beri ayaktayim oglusum uyutmadi bi kac hecedir gecrleri iyumjyir dogru duzgun. esimde ikinciyi yapmaktan vazgecti atistik biraz daha bu buyumemis ikinciyi hangi akilla istiyomusuz offff kizlarr ya napcam ben. pespese olsun istiyorum
hahahahaha benim kocişim de bana kızıyordu başka ne var onları da al aile paketş falan varsa ondan alsaydın ... sonraki 3 çocuğumuza da yeter bunlar diye yalnız değilim yaşasınnnn
ay ben gelirim cnm dur çıktım yola sen evi tarif et
eşin de ilgileniyor sa geceleri uykusuzluktan falan yakınmıştır ama olunca da sevinir sanmıyorum istemiceni
canlarım ya buarada benm su gıcıklanma dıye adlandırdıgım adet belirtisi gibi agrılrm arttı sankı geldı gelıcek gibi bir his yaratıyor:S
Ilgileniyo sagolsun ama ne bilim cok ciddi ve sinirliydi. Darildim bende kizdim
canlarım ya buarada benm su gıcıklanma dıye adlandırdıgım adet belirtisi gibi agrılrm arttı sankı geldı gelıcek gibi bir his yaratıyor:S
Canim hemen kotuye yorma
h,ç belli olmaz cnm gelicek gelicek deme ama sende aaa çağırıyosun resmen
kızlar bişey sormak istiyorum son adetim 6 kasımda bitti gebelik olabilirmi bu sürede
pkoluyum canım ben belli olmuyor yani ama ilk kez geçen ay kendiligimden adet oldumçok sevindim acaba bu ay bebiş gelirmi diye heycanlanıyorum işte bir umut
bir anlıktır onun tavrı sinirlenme kocişine akşam güzel güzel anlat sen beraber büyürler ne güzel falan diye
ya da hiiç bişii çaktırmadan önemli günleri yakalıcan değerlendiricen sonra da süpriiiiz dicen
İnşallah gelir bu ay bebişi cnm ama eğer gelmezse da oulasyon testi kullanmanda fayda var yumurtlamanı takip edebilirsin böylece