rabbim bozmasın neşeni
aminnn bitanemmm kendimizi eyliyoz işteeee napalımmmm içimizi kemirmektense böylesi daha iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim bozmasın neşeni
aminnn bitanemmm kendimizi eyliyoz işteeee napalımmmm içimizi kemirmektense böylesi daha iyi
slm kızlar. 4 unde bekledığım adet gelmeyınce umutlanmaya başlamıştım ama dunden berı karnım ağrıyo. bugunde kahverengı leke gördum çamaşırımda .adet olcam galıba
dıpttııısssss dııpppptıısssssss teyyy teyyyyyy siz fazla sallamayın gacılar yiğnenlerim olabilirrrr ben sallarım sizin yerinizeee dııppptııısssssssss dıppptıııssssssssss
yapabiliyosan ne mutlu sana ben yaptığımı sansamda vucudum haber salıyo strestesin haberin var mı diye
slm kızlar. 4 unde bekledığım adet gelmeyınce umutlanmaya başlamıştım ama dunden berı karnım ağrıyo. bugunde kahverengı leke gördum çamaşırımda .adet olcam galıba
Canim benimm yerimm seniii :))) ayy bi hamis oldugumuzu garantileseydik iyiydii :))
canparelerimmmm ben bi yakıt ikmali yapıp geliyorummmmm karnım zil çalıyoooo :)))
Afiyet olsun canim
ama adet ağrısı gıbı sancı var karnımda kasıklarımda. yerleşme kanaması olsa gene aynı şekildemı ağrır mı acaba bılmıyorum kı... zaten hep duzensızdıya adetlerım o yuzden test yapmadım daha. bakalım gelmezse yaparım perşembe gıbı.keşkeeee....
ama adet ağrısı gıbı sancı var karnımda kasıklarımda. yerleşme kanaması olsa gene aynı şekildemı ağrır mı acaba bılmıyorum kı... zaten hep duzensızdıya adetlerım o yuzden test yapmadım daha. bakalım gelmezse yaparım perşembe gıbı.keşkeeee....
ya şimdi yapsan???? ya varsa bebişinnn hemen dr gitmen gerekmezmii güzelimmmm
Merhabaa canimm hamis oldugumuzu ogrenmek icin gun sayip duruyoruzz sen nasilsin :)
akşam alayım yarın sabah yapayım barı. ıyıde canlar eğer yerleşme kanamasıysa zaten 3-4 gun sonra test yapılırmış dıye duydum. oyle değil mi.... kan testı yaptramam hemen bu hafta yoğunuz ızın alabıleceğımı snamıyorum anca eczaneden test alırım . ama adet tarıhınden sonra yerleşme kanaması olur muki... birşey bılmıyorum ben:44: