yok tatlım su komik ifadeleri yapamıyorum:)
kullanıcı kontrol panelinden ayarlarını değiştirmen lazım du bi araştırma yapayım senin için bulurum belki o konuyu
yarın sabah test yapmayı düşünüyorum canım kafama takıldı çünkü
ooohhhh missss afiyet olsun cnm daha ne olsun ne güzel iştesüzme mercimek corbası senin önerdiğin karnıbahar kızartması bide çoban salata yapıciiim yeterzaten nedense aksamları kocişte bende pek yiyemıyorz
BU özellikleri kullanabilmeniz için
Kullanıcı paneli - http://www.kadinlarkulubu.com/usercp.php
Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayabilirsiniz)
sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz. (Ben sizin için yaptım)
gamyoncuuuuuuuuuuuuu kankaaaaaaaaaaaaaaa
Arkadaşlar ben en son 20 sinde olmuştum...2-3 aydır 5 er gün erken olmaya başladım ama bu ay hala ses yok...çok düzenli olmuyorum ama en azında 2-3 aydır düzenliydi...geçen hafta içi test yaptım tek çizgi...beklesem mi beklemesem mi test mi yapsam
söyle bacııııııımmmmmmmmmmmmmmm:103::103::103:
oraya girdim canım ne seçmliyim
ordan
aksama ne yemek vaaryemege gelıom sana
süzme mercimek corbası senin önerdiğin karnıbahar kızartması bide çoban salata yapıciiim yeterzaten nedense aksamları kocişte bende pek yiyemıyorz
Arkadaşlar ben en son 20 sinde olmuştum...2-3 aydır 5 er gün erken olmaya başladım ama bu ay hala ses yok...çok düzenli olmuyorum ama en azında 2-3 aydır düzenliydi...geçen hafta içi test yaptım tek çizgi...beklesem mi beklemesem mi test mi yapsam
ha sen adet olmadın mı
patlıcan musakka
arpa şehriye pilavı cacık beğendin mi kanka
yoksa mönüyü değiştiriyimm
oldum ama normalden az oldum canım:44:
patlıcan musakka
arpa şehriye pilavı cacık beğendin mi kanka
yoksa mönüyü değiştiriyimm
ben çok beğendim valla cacık ben de yapsammı ki gerçi karnıbahara da yoğurt yaparım ama bilemedim
armena kıss karnıbahar gaz yapar bu aksam sizin ev ve bizim ev oldukca gazlı olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?