- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelmez inşallah canım bat ın bat masın inşallahkimsecikleri yok
son 5 gün ama adetim gelecekmiş gibi hissediyorum yaa
tatlım ben ovu testini hala bile yapıyorum ama bariz koyu oluyo adet dönemini bilmiyorum ki:44::44::44:Kızçeler slm kimse yok biliyorum ama az önce ovu testi yaptım ikinci çizgi çıktı kontrol çizgisi ile aynı değil ama bariz var ya adetliyken lh degeri yükselmiş oluyo acaba bileniniz var mı ???? Belim çok agrıyo
ayayyyyy ben de senle aynı şeyi umarım şekerimbugün çok heyecanlıyım bakalım kırmızı kartı görecekmiyiz görmeyecekmiyiz :) umarım görmem
oh ohoohoh ohhhh AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNgünaydınnn kızçelerrrr herkese mutlu bir hafta diliyorummm göz açıp kapayıncaya kadar geçicek bir hafta olsun hemişlerin bebişleri büyüsün batı geleceklerin batı batmasınnn bol hamişli haftalar olsun inşallah
sana d agünaydın arım balım peteğimgünaydın tatlılarıım
gelmez inşallah canım bat ın bat masın inşallah
tatlım ben ovu testini hala bile yapıyorum ama bariz koyu oluyo adet dönemini bilmiyorum ki:44::44::44:
ayayyyyy ben de senle aynı şeyi umarım şekerim
oh ohoohoh ohhhh AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN
sana d agünaydın arım balım peteğim
ahhh yawruuum 7. haftaya girmişsiiin masallaaah
orası azcık karışık teyzesi dr umuza göre 6 ya girmiş oluyoruz çarşamba gidicem tekrar gerçi ama bana göre de yani hesaplamalara göre de 7. hafta gibi bilemedim ki... geçenlerde internnet bişiler okuyodum öylesine karın ultrasonu belli bir zamana kadar 6 gün geriden gelirmiş ama mesela vajinal ultrason tam gösterirmiş yaaaa
Insallah gormezsin canim test yaptin mi hic??? Ben ise gelmeden iki test aldim bekliyorum :))
kızçelerrrr ben hafta sonu bi arkadaştan bir şey duydum tevrübeli olanlarınız varsa sizlerde bilgi verin
progestan ilacı varya gebe kalmaya çalışırken onu kullanmış arkadasımın arkadası şuan da da 2 aylık hamileymiş bu ay bende kullanıcam dedi yanındada folik asit ve vitamin. progestan aynı zamanda rahmi kalınlaştırdığı için iyi geliyomuş bileniniz varmı içimden kullanmak geçiyo ama bilemedim şimdi ilk düşüğümde 1 tane kullanmak nasip olmuştu onuda dr hastanede iğne yapmıştı eve gelincede düşük gerçekleşti bi daha kullanamadım ilacım duruyo denesemmi acaba ?
arkadaşıma sorup aldığım cvp bu (Cnm bir arkadas hamile kalmadan bir ay once basladi
3 cocuktan sonra iki dusuk yasadi ve su an da iki aylik hamile
Tedbir amacli bnde kullanicam herhangi bir zarari yok cnm
9 ay bile kullanan var drlar da tavsiye ediyor bilhassa dusuk yasayanlara
Bide rahim kalinlastirici ozelligi oldugu icin gebelik oncesi kullanmak daha iyidir)
yarından itibaren başlamayı düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
kızçelerrrr ben hafta sonu bi arkadaştan bir şey duydum tevrübeli olanlarınız varsa sizlerde bilgi verin
progestan ilacı varya gebe kalmaya çalışırken onu kullanmış arkadasımın arkadası şuan da da 2 aylık hamileymiş bu ay bende kullanıcam dedi yanındada folik asit ve vitamin. progestan aynı zamanda rahmi kalınlaştırdığı için iyi geliyomuş bileniniz varmı içimden kullanmak geçiyo ama bilemedim şimdi ilk düşüğümde 1 tane kullanmak nasip olmuştu onuda dr hastanede iğne yapmıştı eve gelincede düşük gerçekleşti bi daha kullanamadım ilacım duruyo denesemmi acaba ?
birkaç hafta sonra tam zamanını yakalar bebeğin canım baslarda böyle olabılıomuş:26:
yok canım daha test falan yapmadım bugün geçsin eğer olmazsam salı da bekler gider kan testi yaparım yazarken heyecandan gülüyorum ayyyyy :)
bence dr tavsiyesi olmadan kullanmayın derim
tatlım ben şuan kullanıyorum ama hamiş olunca hemen gittim dr a o da yazdı geçenlerde tahlil yaptırdım değer gayet iyi yani bence hamiş olur olmaz git dr una yazsın sana belki de senin değerin gayet iyidir tam bilmeden hormon ilaçlarını bence kullanma ya o arkadaşının arkadaşı zamanı gelmiş hamiş kalmış Allah nasip etmiş yani değilse progestanla falan olacak şey değil bence ama istersen drunla grş tahlil yaptır gerekli zamanda değerin düşkse başlar zaten sana ilacı şimdiden
buarada bunlar benim şahsi fikrim sen tabiki kendin için ne daha iyi onu bilirsin
İnşallah tatlım bakalım bekleyip görücez
ayyyy ya bitanecik test yapıver yaaa nasıl bekliyosunuz ben anlamıyorum valla biz bile çatlıyoruz burda meraktan
tatlılarım tşkrederim cvpladığınız için ay bilemedim ben ya ne bilim bu gunlerde bi karışığım en olmadı zayıflamaya ne bilim başka bişeylerle kafamı megul etmem lazım istemeden de olsa çok takıyorum :2::2: armenacım sen vitamin kullanmıştın onun a dı neydi???
progestan ilacı varya gebe kalmaya çalışırken onu kullanmış arkadasımın arkadası şuan da da 2 aylık hamileymiş bu ay bende kullanıcam dedi yanındada folik asit ve vitamin. Progestan aynı zamanda rahmi kalınlaştırdığı için iyi geliyomuş bileniniz varmı içimden kullanmak geçiyo ama bilemedim şimdi ilk düşüğümde 1 tane kullanmak nasip olmuştu onuda dr hastanede iğne yapmıştı eve gelincede düşük gerçekleşti bi daha kullanamadım ilacım duruyo denesemmi acaba ?
bi kere zayıflama gibi bi düşüncen varsa zaten hormon ilacına başlama gerekmedikçe
bana dr bemiks in b vitaminini vermişti bir de folbiol içmiştim hamile kaldıktan sonra da corasprin ve progestan verdi
bi kere zayıflama gibi bi düşüncen varsa zaten hormon ilacına başlama gerekmedikçe
bana dr bemiks in b vitaminini vermişti bir de folbiol içmiştim hamile kaldıktan sonra da corasprin ve progestan verdi