- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
Amaaaan Allah koylık versin cnm bnm
ben azcık uyuyum mu ?? öpüyorum seni grşrz
iyi uykular rüyanda bebişini gör tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaaan Allah koylık versin cnm bnm
ben azcık uyuyum mu ?? öpüyorum seni grşrz
merhaba kızlar çok karmaşık durumdayım evde 2 ayrı markadan 7 idrar testi yaptım pozitif çıktılar hem de gittikçe koyulaşarak ama dün kan verdim kanda negatif çıktı 1.2 şok olduk hala idrarda pozitif çıkıyor kayınvalidem emekli ebe benim onunla konuştum kan testini yanlış yapmış olabilirler dedi. bakalım canlar bekliyorum ben de merakla sanki birisi dalga geçiyormuş gibi hissediyorum kendimi
kan testini tekrarla bakalım canım ama cok ilginç yaa :44:
tatlım tekrarlıyacağım da adetimin geçmesini bekleyeceğim doktorların ilk sorduğu soru o olluyor...
Merhabaa hetkese. cumartesi buyuk gun. bi kac gundur siddetli sol kasigim agriyo. demin oglun uzanirken karnima oturdu poppsu kasiga geliyodu ve dayanamadim acisina indirdim hemen. Tv seyrederkende sola dogru kivrildim koltukra yine cok fena bi agri hissettim. normalde de agri var ama o bolgeye baski olunca cook fena okuyor. onun disinda hiiic bisey yok belirti olarak. Ogluma hamiskende sag kasigim boyleydi hatta apandist mi diye korkmustum:))
merhaba kızlar çok karmaşık durumdayım evde 2 ayrı markadan 7 idrar testi yaptım pozitif çıktılar hem de gittikçe koyulaşarak ama dün kan verdim kanda negatif çıktı 1.2 şok olduk hala idrarda pozitif çıkıyor kayınvalidem emekli ebe benim onunla konuştum kan testini yanlış yapmış olabilirler dedi. bakalım canlar bekliyorum ben de merakla sanki birisi dalga geçiyormuş gibi hissediyorum kendimi
Yaniiii hamilemisin hissediyormusun?
Insallah canim hissediyorum sanki bisiler. umarim usutme falan gibi bisey degilldir
Insaaalllaahhh bebisdir.bu beklemek cok igrenc bisey offf offfffffff,benimde son 3 gundur gunduzleri uyku halim oluyo cok esniyorum bilmiyorum psikolojikmi?bebismi?baska birseymi?bilmiyorumm(((
bugün çok heyecanlıyım bakalım kırmızı kartı görecekmiyiz görmeyecekmiyiz :) umarım görmem