Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım, bu bebişler biraz nazlı oluyor ama doğru zamanda geleceğine eminim :)
Sende sıkma canını..her ay yeni bi umutla baslio.bi dahaki inslh
sağlık olsun umarım bir dahaki ay bebişin tutunur :) bizde bol bol dua et
bızde senı takıpteyız ozaman:) o neymıs hıc duymadım
Evetttt gerçekten umut olmasa ne yapardıkk bilmem. Hadi bakalımm inşallah bebek haberlerinizi alırım en kısa zamandaaa
Bende pek ümitli degilim. Bu bel ve kasık ağrısi kırmızılar için sürekli sinyal veriyo sanki..napalim olmazsa bu ay bizde silkeletmeyi deneriz artik:)
silkelenıp belımızı kırmayalımda:)) bana bole yontemler valla sacma gelıyo bılla sacma gelıyor..yastıgı falan anlıyorum acıklanabılırde bu tam sacmalık gıbı bı yerınıze bısı olur ya..
silkelenıp belımızı kırmayalımda:)) bana bole yontemler valla sacma gelıyo bılla sacma gelıyor..yastıgı falan anlıyorum acıklanabılırde bu tam sacmalık gıbı bı yerınıze bısı olur ya..
sımdı bole dedım ama nedenını solıyım deneyen sonuca ulasan arkadaslar zaten bebek denemesınde olanlar:)yanı sureklı falıyet halındeler dolayısıyla batlarını gunlerını hesaplamasalarda ıstemsızce bılıyorlar:) sılkelendıler dıye olmadı ya bebek zaten yolunu buluyo spremler naparsan yap hızlanmazkı dıs etkenlerle ben korkarım hem bu yontemden neme lazım bısı cıkar attırırsınız belınızıfaln aman dıkkat ya.
hehh dogru demıssın ol demeden olmaz:)
Bazen oyle bi duruma geliyorsun ki dilory, belki olur bi umut deyip deniyosun,sacmalik değilde caresizlik desek..Allahim çaresiz bırakmasın bizleri
merhaba arkadaşlar benim de bat 16 martta şu an ovulasyon dönemindeyim. hepimiz için hayırlısı olsun.
sağol canım. evet çalışmalar devam ediyor bu ay soğan suyu içtim bi de şu meşhur silkeletme yapıyorum. bir de ovulasyon testi aldım. eğer bu ay hamile kalırsam soğan suyunun ve silkeletmenin faydası olacakhosgeldın canım sen calısıyosundur bu aralar:) ıns guzel haberler verırsın bıze...
sağol canım. evet çalışmalar devam ediyor bu ay soğan suyu içtim bi de şu meşhur silkeletme yapıyorum. bir de ovulasyon testi aldım. eğer bu ay hamile kalırsam soğan suyunun ve silkeletmenin faydası olacak
su sogan suyu nasıl oluyor ya kokmuyomu?
bu ay bende içtim soğan suyu...İnşallah işe yarar.Tadı başta kötü ama içince alışıyosun
normalde sogan yıyemeyen bırıyım tahamulum hıc yok kokusuna hadı tadıneysede ıctıkten sonra kokmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?