bat ıcın gun sayanlar...

Canım maalesef bendede haberler kötü :( Adet oldum bende bugün :(( çok üzüldüm çok ağladım ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş...

Arkadasım yalnız degilsin bende dün adet oldum cok kötüyüm aglamaktan helak oldum bugün biraz daha iyiyim....Rabbim sabır versin hepimize yarın doktor yolu gözüktü yine :(((

bende senin gibi ağlamaktan şişmiştim ama yapacak bişey yok mantıklı düşününce bir sonraki aylara bakıcaz artıkım... benimde adetim bitmek üzere sonra son surat çalışmalara devam...

kızlar bgn adet olmadım diyerek sevinçle elime testi aldım ve sonuç:
negatif [ I .... ] :14:

Tatlım adet olmadısan bekle bi kaç gün daha sonra bi daha yap.. yumurtan geç döllenmiş olabiliomuş..
umuttunmu morel bozmak yok :20:

Son düzenleme:
Arkadasım yalnız degilsin bende dün adet oldum cok kötüyüm aglamaktan helak oldum bugün biraz daha iyiyim....Rabbim sabır versin hepimize yarın doktor yolu gözüktü yine :(((

Bende kaç aydır her ay 4 5 defa gidiyordum. Testler temiz çıktı çok şükür. artık gitmicem dr. gittikçe daha çok stres oluyorum... Kendi haline bırakıcam hayırlısıysa olur inş. Sende üzülme cnm bende senin gibiydim ama elimden bişey gelmiyor senin içinde hayırlısı olsun. İnş. kavuşuruz en kısa zamanda bebişlerimize...

kızlar bgn adet olmadım diyerek sevinçle elime testi aldım ve sonuç:
negatif [ I .... ] :14:

benimde size bi sorum oalcak kızlar;
bu son 1 haftadır kasık ağrım ve bel ağrım var. bat a daha 10 gün var ama yumurtlama günümden 8 gün geçti. sizce bu ağrılar hamilelik belirtileri olabilirmi ? test yapcam ama hüsrana uğramamak için yapamıorum.. :18:

Bende kaç aydır her ay 4 5 defa gidiyordum. Testler temiz çıktı çok şükür. artık gitmicem dr. gittikçe daha çok stres oluyorum... Kendi haline bırakıcam hayırlısıysa olur inş. Sende üzülme cnm bende senin gibiydim ama elimden bişey gelmiyor senin içinde hayırlısı olsun. İnş. kavuşuruz en kısa zamanda bebişlerimize...

Evet canım elden bisey gelmiyor hersey rabbimin kudretinde......ne zamandır tedavi görüyorsun bilmiyorum ama tedavini bırakma istersen...Ben bugün doktora gittim ama ayaklarım resmen geriye gitti....kendini toparla adetin 5.günüyse eger git derim canım allahtan ümit kesilmez......

benimde size bi sorum oalcak kızlar;
bu son 1 haftadır kasık ağrım ve bel ağrım var. bat a daha 10 gün var ama yumurtlama günümden 8 gün geçti. sizce bu ağrılar hamilelik belirtileri olabilirmi ? test yapcam ama hüsrana uğramamak için yapamıorum.. :18:

canım ben buay catlatma iğnesi oldum yumurtlama döneminden sonra bel agrısı kasık agrısı ve akıntım cok oldu göğüs uçlarında agrı vardı ama sonuc negatifti....bu ay kesin hamileyim bile demiştim ama nasip olmadı...Umarım sen o güzel duyguyu yasarsın insallah hamilesindir.....

Ben çok endişeliyim ya.Geçen ay kasık batması iğnelenme yaşamıştım hayatımda ilk kez.Hatta konu başlığı açıp bilenlere sormuştum.Sonra zaten çift çzigiyi gördüm ama hcg değerim 13.5 çıkmıştı 1 hafta sonra da kimyasal gebelik olduğunu öğrendim ve düştü.İlk planlamam olmasına rağmen çok üzüldüm.Geçn ay 5 Martta adet oldum.Nisan ayının 8-9 u gibi bat. Ama benim yine kasıklarım iğnelenip batmaya başladı.Yine kimyasal olacak diye ödüm patlıyor... :43: Acaba yine mi öyle yoksa iltihap gibi bişey mi yaşıyorum çok korkuyorum doktordan da bıktım 2 haftada 7 kere gitmek zorunda kalınca.Adetim gecikirse eğer gecikene kadar gitmiycem ama gecikmez de olursam biter bitmez gideceğim çünkü ara ara batma oluyor sızlama gibi iğnelenme gibi 2.kez oldu

nerdeyse 4 gündür kimsede ses seda yok,
dilory sen nerdesin göbüşü doldurdun bizi unuttun, topik sahibi seni göreve davet ediyorum :52:
bi resim eklemeye çalışacağım bi bakıp değerli fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
$130330_0001.jpg
bu ilk idrarla ilk 15 dk içinde çıktı (sat 8 mart)
alttaki de üzerinden saatler geçmiş hali

Eklentiler

• $130330_0006.jpg
    $130330_0006.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
nerdeyse 4 gündür kimsede ses seda yok,
dilory sen nerdesin göbüşü doldurdun bizi unuttun, topik sahibi seni göreve davet ediyorum :52:
bi resim eklemeye çalışacağım bi bakıp değerli fikirlerinizi söylerseniz sevinirim
Eki Görüntüle 672695
bu ilk idrarla ilk 15 dk içinde çıktı (sat 8 mart)
alttaki de üzerinden saatler geçmiş hali

canım bu sonuca göre hamilesin :) tebriklerrr :emir_bebek: hemen kan testi yaptır :nazar:

canım bu sonuca göre hamilesin :) tebriklerrr :emir_bebek: hemen kan testi yaptır :nazar:

tatlım utanıyorum artık hastaneye git kanda baktır 0'ı gör, doktor çalışmalara devam deyip laf soksun, kös kös eve dön.
daha adete de 4-6 gün var.bu kadar erken olması da beni endişelendirdi, çıksa bi dert çıkmasa bi dert anlayacağı.
yani benimki bildiğin öğrenilmiş çaresizlik örneği...
hata vardır diye tırsıyorum, 2 test daha aldım, pazar ve pazartesi de pozitif çıkarsa kan testi vereyim diyorum.

tatlım utanıyorum artık hastaneye git kanda baktır 0'ı gör, doktor çalışmalara devam deyip laf soksun, kös kös eve dön.
daha adete de 4-6 gün var.bu kadar erken olması da beni endişelendirdi, çıksa bi dert çıkmasa bi dert anlayacağı.
hata vardır diye tırsıyorum, 2 test daha aldım, pazar ve pazartesi de pozitif çıkarsa kan testi vereyim diyorum.

Kimseyi unutup gitmedim benn pcm yok mahrumiyet çekiyorum servsten gonderselerde rahatlasam.simdi gordum resmi benimde ilk testim lle silik cikmisti hatta dedim yaniliyorum ama vardi.yarn sabah gene yap tattlim icin rahat etsin.bana gelince keseyi gördüm kalp atisi icin 2nisani bekliyoruz.inanilmaz mide bulantilarim oluyo bi kac kere durusmadan cikmak zorunda kaldim hatta ve inanilmaz uykum geliyor.he su goguslerde hassasiyete gelrsk bir iki gundur sizliyorlar erken belirtilerden ama bnde yeni yeni basladi.

Anladım canım.. tabii o da zor anne olmak isteyen biri için.. sen o zaman o testleri de yap onlarda pozitif çıkarsa öyle kan testi yaptır.. silik çıkması pozitif çünkü.. inşallah kanda da çıkar da doktorunun lafı kendinde kalır.. çok sinir olurum öylesine.. daha uygun bir dille anlatılabilir negatif durum..

Kimseyi unutup gitmedim benn pcm yok mahrumiyet çekiyorum servsten gonderselerde rahatlasam.simdi gordum resmi benimde ilk testim lle silik cikmisti hatta dedim yaniliyorum ama vardi.yarn sabah gene yap tattlim icin rahat etsin.bana gelince keseyi gördüm kalp atisi icin 2nisani bekliyoruz.inanilmaz mide bulantilarim oluyo bi kac kere durusmadan cikmak zorunda kaldim hatta ve inanilmaz uykum geliyor.he su goguslerde hassasiyete gelrsk bir iki gundur sizliyorlar erken belirtilerden ama bnde yeni yeni basladi.

ooo hamile alınganlığımız da başlamışşş..:)
ne kadar çok belirti o kadar sağlıklı bebek demek..demek ki herşey yolunda...ama mide bulantısı berbattır bilirim ilk hamileliğimde çok çektim..o 3 ay sürer sonra o biter 4. ayda biraz rahatsın o yüzden de acayip kilo alırsın , sonra 5. ayda da mide yanmaya başlar..doğurana kadar.
ama gene de güzel :)
tüm bunlar o bebeğe değer..

kızlar merhaba şuan morelman yerlerdeyim. Batıma daha 4 gün vardı ama sabah bi kalktım kırmızılarrr :37:
nisan 1 şakası gibi oldu walla 4 gün önceden çıktı geldi.. Halbuki bu aydan çoookkk umutluydum :14: kısmet artık ama cidden kocişte bende yıkıldık buay. :14:
anlıcağınız o mide bulantılarım, kasık batmalarım, bel ağrılarım... ya adet belirtisimiş yada psikolojikmiş :111:
o kadar negatifki, okadar hamile olmam imkansızki 4 gün ewwelden geldi kırmızılar.. :14::14::14:
birdaha kendimi dinlersem okadar ümitlenirsem iki olsun.. :20:
neyse sağlık olsun hayırlısı demekten başka çarem yok.. Buay benim olmadı ama inşallah buay Allah sizlere nasip etsin kızçelerim..,:16: iyi haberlerinizi alırımda biraz morelim düzelir ..

kızlar merhaba şuan morelman yerlerdeyim. Batıma daha 4 gün vardı ama sabah bi kalktım kırmızılarrr :37:
Nisan 1 şakası gibi oldu walla 4 gün önceden çıktı geldi.. Halbuki bu aydan çoookkk umutluydum :14: Kısmet artık ama cidden kocişte bende yıkıldık buay. :14:
Anlıcağınız o mide bulantılarım, kasık batmalarım, bel ağrılarım... Ya adet belirtisimiş yada psikolojikmiş :111:
O kadar negatifki, okadar hamile olmam imkansızki 4 gün ewwelden geldi kırmızılar.. :14::14::14:
Birdaha kendimi dinlersem okadar ümitlenirsem iki olsun.. :20:
Neyse sağlık olsun hayırlısı demekten başka çarem yok.. Buay benim olmadı ama inşallah buay allah sizlere nasip etsin kızçelerim..,:16: Iyi haberlerinizi alırımda biraz morelim düzelir ..

sıkma canını ayların sonu değil ya..mayıs müjdesi olur belki sana..aslına bakarsan gecikip negatifi bulmak inan daha kötü, gecikor negatif çıkıyor, gecikiyor negatif çıkıyor umutlansan bi türlü umutlanmasan bi türlü...
4 gün erken geldiysen 4 gün erken yumurtlamışsın demekki, benim bi önceki ay gecikince öyle oluyor genelde.ovulasyon testi denesene en azından adetini hangi gün bekleyeceğini bilirsin hem tutturma şansın artar.

öncelikle Allah hepinizin hepimizin ve isteyen herkesin bebeğini tez zamanda kucağına sağlıkla ve sıhhatle verir umarım..
Ben eylül sonlarında kimyasal gebelik geçirdim...ve o zamandan beride korunmasız bir şekilde devam ediyoruz çalışmalara..:) sat :01 mart bat:29 Mart (genelde 27-28 gün arayla gelir ve düzenlidir..)
Bugün test yaptım işyerinde... ve çift çizgiyi gördüm... ama sevinemiyorum bir türlü... korkuyorum endişeliyim.. kimyasal gebelikte de testte çift çizgiyi görmüştüm ama sonra kanamam başladı.. beta hcg değerlerim düşmeye başladı ve kimyasal gebelikle sonuçlandı..allahım inşallah yine aynısı olmaz eşimle ve annemle ve az önce yazarken kayınvalidemle paylaştım ... ilkinde kardeşlerim görümcem vs hepsi çok üzüldü bu sefer demek istemedim.. kalp atışlarını duymadan..ama çok endişeliyim..

nisan 1 şakası gibi oldu walla 4 gün önceden çıktı geldi.. Halbuki bu aydan çoookkk umutluydum :14: kısmet artık ama cidden kocişte bende yıkıldık buay. :14:
anlıcağınız o mide bulantılarım, kasık batmalarım, bel ağrılarım... ya adet belirtisimiş yada psikolojikmiş :111:
o kadar negatifki, okadar hamile olmam imkansızki 4 gün ewwelden geldi kırmızılar.. :14::14::14:
birdaha kendimi dinlersem okadar ümitlenirsem iki olsun.. :20:
neyse sağlık olsun hayırlısı demekten başka çarem yok.. Buay benim olmadı ama inşallah buay Allah sizlere nasip etsin kızçelerim..,:16: iyi haberlerinizi alırımda biraz morelim düzelir ..

benimde durumum geçen ay seninkiyle aynıydı .. hatta kan testine bile gittim o kadar emindim ama negatifti sonuç.. erken gelmesi umutlanma açısından biraz yıkıyor tabii ama sonradan geç gelip negatifle sonuçlanmasından da iyidir tabii.. inşallah mayısa diyelim sıkma canını :16:

öncelikle Allah hepinizin hepimizin ve isteyen herkesin bebeğini tez zamanda kucağına sağlıkla ve sıhhatle verir umarım..
Ben eylül sonlarında kimyasal gebelik geçirdim...ve o zamandan beride korunmasız bir şekilde devam ediyoruz çalışmalara..:) sat :01 mart bat:29 Mart (genelde 27-28 gün arayla gelir ve düzenlidir..)
Bugün test yaptım işyerinde... ve çift çizgiyi gördüm... ama sevinemiyorum bir türlü... korkuyorum endişeliyim.. kimyasal gebelikte de testte çift çizgiyi görmüştüm ama sonra kanamam başladı.. beta hcg değerlerim düşmeye başladı ve kimyasal gebelikle sonuçlandı..allahım inşallah yine aynısı olmaz eşimle ve annemle ve az önce yazarken kayınvalidemle paylaştım ... ilkinde kardeşlerim görümcem vs hepsi çok üzüldü bu sefer demek istemedim.. kalp atışlarını duymadan..ama çok endişeliyim..

inşallah gerçek çizgidir bence kan testinden önce direk doktoruna git usg ile baksın zaten o kan testi de isteyecektir önce usg ile görsün ne olduğu anlaşılır..

kızlar sizlere bişey soracağım. adetten sonra bu ikinci ilişkimiz ama her ikisinde de ilişkiden sonraki gün kasıklarım batıyo özellikle sağ kasığım. kist falanda yok bende. böle bir durumu kendinde yaşayan var mı acaba?

Ben de batima gun sayiyorum 5inde ya da 6sinda olacagim. Iki gundur goguslerim sizliyo ve sol kasigimda karincalanma uyusma hissediyorum. Ama dun test yaptigimda cikmadi. Belki erkendir diye umutlsniyorum sonra belkide bunlar regl belirtileridir deyip umutsuzluga dusuyorum. Hayirlisiyla gelsin insallahh.

Back