bat ıcın gun sayanlar...

daha var senın ozaman.hadı bakalım inş olmassın.ben pek umutlanmak ıstemıyorum ama ALLAHım buyuk.O istedıkten sonra.

uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat ilk defa yazıyorum.. 2 yıla yakındır korunuyorduk.. 3 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım... BAT 01/04/2013..3 adet dönemi geçti .. belimde ağrı başladı bugün.. ara ara yumurtalıklarımda ağrı oluyor.. ve o bahsedilen yumurta akı gibi olan akıntı da mevcut.. gerçi daha var ama sizlerin yazdıklarını okurken acaba mı dedim ?? yoksa çok mu erken..

Benim de bat nisan 3 canım adetten bir hafta önce kanda çıkar diyorlar burdaki yazılanlara göre ben de çok heyecanliyim çok umutluyum ins bu su olur

biraz daha bekleyelim bakalım.. hayırlısı olsun hakkımızda

canım merhaba..
Bu gebelik olayı kişiden kişiye değişiyo biliyosundur belki.. herkez senin gbi düşünüyor aslında ben de dahil. her kıpırtıyı hamileliğe yoruyorum sürekli kendimi dinler oldum.. Allahın işi bu OL deyince oluyo haplarla yda hormonlarla hiç bir alakası yok bence bizim yapacağımız tek şey dua etmek...benim 2. denemem yarın belli olcak her şey pek umudum yok ama kötü düşünmemeye çalışıyorum.. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun... Ha bide sakın ümitsizliğe kapılma benim akrabam 13 yıl bebekleri olmadı 4. tüp bebek tedavisiyle evlat sahibi oldular yinede şükrediyorlar biz daha yolun basındayız önümüzde bir çok örnek var aslında bunu unutmamalıyız....
:114:

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım

inşallah canım müjdeli haber verirsin bize.. sabırsızlıkla beklicem...
buarada doğru söylüyosun canım..belkide çok üstüne düşmemek gerekir.. ben hcg değerleriydi keseydi şuydu buydu bişi bilmiyordum hamilelik testi kan testinde pozitifse tmm hamişlik die biliyordum ama burda okadar çok şey öğrendimki.. iyide oldu kötüde.. ne bileyim ben test yapıpta pozitif çıkarsa dr a da gidip kan testi yaptırırım oda pozitifse müthiş süpriz bi şekilde eşime şöyle süper bi şekilde müjde veririm die hayaller kurmuştum ama şimdi acaba keseyi görmeden vermeyim die düşünüyorum.. ya gebiş olursamda kese görmezsem die..
sanki hamile kaldımda nelerin derdindeyim :18: allahım yaa ne kadar zormuş bu işler...

mera22 canım ne oldu? test yaptınmı iyi haberini bekliyorum..

Gunaydınlar hayırlı cumalar arkadaslar.dun regl olmam gerekıodu olmadım sanırım heran olcam ama sancım var (sızler nasılsınız

Gunaydınlar hayırlı cumalar arkadaslar.dun regl olmam gerekıodu olmadım sanırım heran olcam ama sancım var (sızler nasılsınız

Benimde pazar günü ama anlayamıyorum hangisi belirti hangisi değil =( yarın sabah evde test yapmak istiyorum ama adet geçmeden çıkarmı acaba?? =(

kızlar hamile kalmak için bir sürü stres yaptım hamile kaldım şimdide bebeğim sağlıklımıdır diye düşünüp duruyorum insanoğlu nankör sanırım

kızlar hamile kalmak için bir sürü stres yaptım hamile kaldım şimdide bebeğim sağlıklımıdır diye düşünüp duruyorum insanoğlu nankör sanırım

merhaba... ben yeni üye oldum...

nankörlük değil... annelik... stres yapmamak mümkün değil... ve o stres hiç bitmiyor... hamilelik dönemi en rahat günleri annenin... anne için çocuğu büyüse de hep çocuk kalıyor ama dertleri stresi gün geçtikçe büyüyor.

kısacası bizler için hayat anne olmadan önce ve anne olduktan sonra şeklinde iki parça... onların hayatlarına dair her detaya hakim olmak hep korumak istiyoruz... bu da kendi hayatımızı bitiriyor... ama her şeye değer her şeyden güzel...

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder, inşaallah...

inş. canım yha ... benim bu ay olmadı senin olur inşallah... sen naptınn güzel haberlerini bekliyorum

Canım maalesef bendede haberler kötü Adet oldum bende bugün ( çok üzüldüm çok ağladım ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…