- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
inş tatlımmm ya olcak ya olcak.... sendende guzel haberler beklıoruz...senın nezaman regl gunun
uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat ilk defa yazıyorum.. 2 yıla yakındır korunuyorduk.. 3 ay önce doğum kontrol hapını bıraktım... BAT 01/04/2013..3 adet dönemi geçti .. belimde ağrı başladı bugün.. ara ara yumurtalıklarımda ağrı oluyor.. ve o bahsedilen yumurta akı gibi olan akıntı da mevcut.. gerçi daha var ama sizlerin yazdıklarını okurken acaba mı dedim ?? yoksa çok mu erken..
kızlarr yapmayın Allah aşkına yaa.. ben ne deyim tam 5 ay oldu hala tık yok..ama ben umutluyum.. zaten hap kullanıyordum korunmak için.. vücuttan atsın.. hormonlar toparlasın falan filan anca işte.. ama 1 yılı geçer de hala gebiş olmassam ozaman düşünürüm dr a gitmeyi, tedavi olmayı vs..
biliyorum çok zor beklemek.. heleki ilk aylarda hemen hamiş kalmışım gibi hisediyordum. ağır kaldırmıyordum, canım ne istese aş ermeye yorup alıyordum.. çok fazla eğilmiyordum. psikolojik olarak uyku çok uyuyordum ve inanmıcaksınız karnımda bile şişkinlik oluşmaya başlamıştı ki biliyorsunuz ilk aydan karın şişmez yanitüm bunları ilk 2 ay yaşadım açıkcası karar verir vermez hamiş olcam die düşünüodum bu kadar zor olacağını nerden bileyim?
ama şimdi relaxa bağladım.. nasipse olur.. ne kür nede bişey.. hiçbişey yapmıyorum sadece ovulasyon takibi..
beklicez ve görücez yapcak bişey yok..
Rabbim bizlerin, tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahhh
canım merhaba..
Bu gebelik olayı kişiden kişiye değişiyo biliyosundur belki.. herkez senin gbi düşünüyor aslında ben de dahil. her kıpırtıyı hamileliğe yoruyorum sürekli kendimi dinler oldum.. Allahın işi bu OL deyince oluyo haplarla yda hormonlarla hiç bir alakası yok bence bizim yapacağımız tek şey dua etmek...benim 2. denemem yarın belli olcak her şey pek umudum yok ama kötü düşünmemeye çalışıyorum.. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun... Ha bide sakın ümitsizliğe kapılma benim akrabam 13 yıl bebekleri olmadı 4. tüp bebek tedavisiyle evlat sahibi oldular yinede şükrediyorlar biz daha yolun basındayız önümüzde bir çok örnek var aslında bunu unutmamalıyız....:114:
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım
canım merhaba..
Bu gebelik olayı kişiden kişiye değişiyo biliyosundur belki.. herkez senin gbi düşünüyor aslında ben de dahil. her kıpırtıyı hamileliğe yoruyorum sürekli kendimi dinler oldum.. Allahın işi bu OL deyince oluyo haplarla yda hormonlarla hiç bir alakası yok bence bizim yapacağımız tek şey dua etmek...benim 2. denemem yarın belli olcak her şey pek umudum yok ama kötü düşünmemeye çalışıyorum.. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavusursun... Ha bide sakın ümitsizliğe kapılma benim akrabam 13 yıl bebekleri olmadı 4. tüp bebek tedavisiyle evlat sahibi oldular yinede şükrediyorlar biz daha yolun basındayız önümüzde bir çok örnek var aslında bunu unutmamalıyız....:114:
Ahh inşallaaaaaahh tatlımmm
Gunaydınlar hayırlı cumalar arkadaslar.dun regl olmam gerekıodu olmadım sanırım heran olcam ama sancım var(sızler nasılsınız
mera22 canım ne oldu? test yaptınmı iyi haberini bekliyorum..
kızlar bgn adet olmadım diyerek sevinçle elime testi aldım ve sonuç:
negatif [ I .... ]
kızlar hamile kalmak için bir sürü stres yaptım hamile kaldım şimdide bebeğim sağlıklımıdır diye düşünüp duruyoruminsanoğlu nankör sanırım
canım üzülme belki test yanlıştır =( Olmazsada umudunu kaybetma sakın... İnş. bigün olacak....
inş. canım yha ... benim bu ay olmadı senin olur inşallah...sen naptınn güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?