- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
bu ay 2. ayımız bizimde. ikimizede hayırlısıyla versin rabbim inş.
benimde adetim yarın ama kasıklarım yaklaşık bir haftadır ağrıyor gögüslerim hassas dün test yaptım ama çıkmadı:) beni rahatlatacak bi kaç cümle lütfen saatleri geçiremiyorum((
benim bat tarihim bugün canım ama şuan için hala gelen giden yok bakalım bendede aynı kasıklarımda ağrı ve gögüslerimde hasasiyet vardı düne kadar bügün ağrıda kalmadı hasasiyette bilmiyorum ne olacak hayırlı rabbim umutlarmızı boşa çıkarmasın :)
ben kan tahlili yaptırdım 1.2 yani yok gebelik adetimde henüz gelmedi ama gelecektir kesin sonuç böle çıktığına göreçok üzüldüm çok ağladım ama. yazarken bile ağlıyorum ne kadar zormuş daha 2. ayımız ama genede çok zormuş allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım daha iki ay olmuş çok iyi biliyorum o duyguyu çünkü 1 buçuk yıldır aynı duyguları bende yaşıyorum her ay acaba diyorum ama hep hüsran rabbim doğru zamanda hayırlısıyla inşallah hepimizin kucaklarımızı doldursun inşallah rabbim büyük
kesin kararlıyım bu ay ovulasyan tarihime bile dikkat etmeyeceğim. ağır kaldırmayayım falan hiç demeyeceğim.adet günümü saymayacağım kesin kararlıyım rabbim hayırlısını versin . seninde dediğin gibi rabbim ol der olur bizim yapacak hiçbirşeyimiz yok...
ben kan tahlili yaptırdım 1.2 yani yok gebelik adetimde henüz gelmedi ama gelecektir kesin sonuç böle çıktığına göreçok üzüldüm çok ağladım ama. yazarken bile ağlıyorum ne kadar zormuş daha 2. ayımız ama genede çok zormuş allah hepimizin yardımcısı olsun...
Canımm üzülme biliyorum elinde değil bende senin gibi oluyorum bazen ağlamaktan kendimi kaybediyorum şuan adetime 4 gün var ve ben sürekli lavabodayım oldummu diyeüzülme rabbim inş. Tez zamanda gönlüne göre hayırlısını versin...
canını sıkma lütfen ... dedğin gbi çok zor. benimde 2. ayım beklemek bile yetiyo üzülmeye ... sakın olumsuz düşünme bu ay olmazsa diğer ay olcak inşallah... sen sadece bunu basaracagına inan yeter... Sağlığın iyi olsun gerisi geliverir
Bende hastalandım bu ay kırmızılar yine benimleydi bu son olur inş bi süre kırmızılar benimle olmaz :) yarın temizleniyorum inşallah çalışmalara devam bebiş belki bu ay gelir :)[/QUOTE
çalışmalara devam durmak yılmak yorulmak yok elbet ya olacak, ya olacakk canım.. son kırmızıların olsun 9 ay göreme o kırmızıları emi
Bende hastalandım bu ay kırmızılar yine benimleydi bu son olur inş bi süre kırmızılar benimle olmaz :) yarın temizleniyorum inşallah çalışmalara devam bebiş belki bu ay gelir :)
desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. bende farkındayım korunduk herkes demişti 3. 4. ayda anca hamile kalırsın diye. bende kendimi biraz daha rahat bırakmaya karar verdim kendimi dinlememeye akışına bırakıcam. benim eşim daha rahat bu ay değilse bi sonraki ay diyor haklı aslında ama işte bizzzzz..... neyse hayırlısı artık bir süre buraya yazmamaya karar verdim kusura bakmayın. hepimizin allah yardımcısı olsun...
kızlarr yapmayın Allah aşkına yaa.. ben ne deyim tam 5 ay oldu hala tık yok..ama ben umutluyum.. zaten hap kullanıyordum korunmak için.. vücuttan atsın.. hormonlar toparlasın falan filan anca işte.. ama 1 yılı geçer de hala gebiş olmassam ozaman düşünürüm dr a gitmeyi, tedavi olmayı vs..
biliyorum çok zor beklemek.. heleki ilk aylarda hemen hamiş kalmışım gibi hisediyordum. ağır kaldırmıyordum, canım ne istese aş ermeye yorup alıyordum.. çok fazla eğilmiyordum. psikolojik olarak uyku çok uyuyordum ve inanmıcaksınız karnımda bile şişkinlik oluşmaya başlamıştı ki biliyorsunuz ilk aydan karın şişmez yanitüm bunları ilk 2 ay yaşadım açıkcası karar verir vermez hamiş olcam die düşünüodum bu kadar zor olacağını nerden bileyim?
ama şimdi relaxa bağladım.. nasipse olur.. ne kür nede bişey.. hiçbişey yapmıyorum sadece ovulasyon takibi..
beklicez ve görücez yapcak bişey yok..
Rabbim bizlerin, tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahhh
amin canım benım inş..benımde regl gunum bugun.bakalım artık
inşallahh canım 9 ay gelmezz
güzel haberlerini bekliyoruz ama olmassada morel bozmak yok çalışmalar son gaz devam..
ya olacak ya olacak.. işte okadar:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?