bat ıcın gun sayanlar...

Hemen yukselicek dgilki bende hemen yukseldi sende daha gec yukselebilir.degisiyor cunku kisiden kisiye:) hemen sikma kendini.git bide bugun yap yarinda kan testi yaparsin rahatlarsin.yokmu yni die hemen nieye saliyosun kendini?

dilory güvendiğin bi marka gebelik testi var mı peki... çok evhamlıyım ben birazda ondan galiba çok okuyodum burda yazılanları yeni üye oldum bi kaç gündür aktif üyeyim.ama şöle bişey var günü bitiremiyorum...kendimi işe veremiyorum(( seninde dediğin gibi stresten daha çok sigara içiyorum:))))

Son düzenleme:

Ya ben hangi marka geldiyse onume onu aldim:) en dandiklerinden hatta hepsi ayni isi yapiyor canim ama sen iki tane al.:) bozuk fsln cikarsa elunde olsun yedek

Ben almayacağım bir daha idrar testi falan 2.5 yıllık evliyim geçtiğimiz ay ilk kez çocuk planladık1 ay önce doğum kontrol hapını bırakmıştım 2 .5 yıl kullandım herkes hemn olmaz falan dedi. adetim gecikti idrar testi yaptım 2 tane pozitif çıktı kan verdim o da pozitif çıktı 3 haftalık dedi doktor 1 hafta içinde de kimyasal gebelikmiş düşecek dediler ve 10 gün sonra regl oldum yani ilk denemem tam bir hüsran oldu ama en azından hamile kalabildiğimi öğrendim hiç tahlil yapmasaydım öğrenmeyecektim sadece adetim gecikti sanacaktım çünkü doktor bir çok kadın kimyasal gebelik geçirdiğini anlamaz bile dedi.O yüzden bu ay tahlil falan yok adetim 10 gün geçmeden kan da vermeyeceğim

geçmiş olsun canım çok üzüldüm senin adına... ama insan dayanamıyo en azından ben bugün adet günüm ama patlayacak gibiyim meraktan stresten bilemiyorum ne diyeceğimi....

Canim tebrik ederom.adet tarihin bugunmuydu? kan testini yaptr bence kesinlessin.birde hemen doktora gitme derim ben beklemistim cunku kese hemen gozukmuyor iki hafta kadar sabretsen yada 10 gun en azindan gorursun bebegini.

Çok teşekkür ederim adet günüm bugün. Evde ovulasyon testi ile hediye gelen erken gebelik testi vardı. Sabah onunla yaptım çift çizgiyi gördüm :) sonra bi de normal bir gebelik testi aldım onda da çift çizgi var. iş şimdi kan vermeye geldi. Etrafımdakilere belli etmeden yaptırmam lazım ama izin almadan da çıkamıyorum. Kan testi olmadan eşime söylemek istemiyorum, en azından hatalı bir durum varsa birimiz üzülsün sadece İnanamıyorum hala, tek çizgiye alışmışım aylardır hala bir hata olabilir falan diye düşünüyorum :)

inş guzel haberını alırız senınde

hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim senin adına darısı benim başıma inş. hala adet olmadım ama bakalım bende iş çıkışı erken gebelik testi alıcam yapıcam inş vardır bendede. seninde belin ağrıyo mu hala...

Son düzenleme:
valla cok guzel ya.inş bızlerde en kısa zamanda ıkı cızgıyı goruruz

valla cok guzel ya.inş bızlerde en kısa zamanda ıkı cızgıyı goruruz

senzalide33 kaçıncı ayınız bu ay sizin. adetin yarındı galiba senin belirtilerin neler senin bende adet belirtisi olarak sadece belim ağrıyo fakat sağ kasığımda arada batıyo. benimde günüm bugün hala kırmızılar gelmedi inş gelmezler.

canım ben 1yıl 10aydır beklıyorum hamıleleıgı.bebegımı kaybedelı işte 10mayısta ıkı yıl olcak.ozamandan berı beklıyorum.hadı buzaman ıçınde 7 ay eşim yurt dışındaydı 1 yıl 3 ay oluo :))belım sancılanıyor.kasıklarım agrıyor.goguslerım agrıyor.bıde dun eşimle akşam yuruyus yaptık baktım kasıgım battı.ama ben regl donemınde bu agrıları yaşıorum hemen hemen.sen nezamandır beklıordun

Hala karnım sancıyor yani normal adet ağrısı gibi değil ama belim çok ağrımıyor. Bazen sol bacağımdan yukarıya doğru bir kasılma hissediyorum. Bi de sersem gibiyim heyecandan mı bebekten mi onu bilemiyorum :))

Umudunu kaybetme canım, daha dün gece yatarken seninle aynı belirtileri hissediyordum,tamam gene adet oluyorum diye düşünüp uyudum hatta. Ama bak sabah olduğunda güneş açtı bahar geldi bana birden... İnşallah senden de bu ay güzel haberleri alacağız.

bu ay 2. ayımız bizimde. ikimizede hayırlısıyla versin rabbim inş.

benimde hala kasığım batıyo ve sağ bacağım çekiliyo gibi ağrıyo yani inş vardır canım inş.:))

inş tatlımm..hanı bı surun oldugunu bılsen ıkı yıldır ona gore hareket ederım ama kaçkere doktora gıttım hersey ıyı normal dıyor.bende anlamadım.aceba eşimınmı spermlerınde sorun var bılmıyorum.baktım bı kaç ay daha olmuyor.eşimle beraber dr a gıtcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…