bat ıcın gun sayanlar...

neden kimse bişey yazmıyo yoksa kimse uyanmadımı ben işteyim ve hiç bir şey yapmak istemiyorum artık galiba kendime meşgale bulmam lazım günü bitirmek için ...

gunaydın canım benım...bence pek stres yapma.belırtılerın varmı

canım çok sevindim adına hayırlı olsun inş. kayra_bebek bence sende bi test yap için rahatlar en azından inş. sende hamilesindir ve darısı benim başıma inş.

canım çok sevindim adına hayırlı olsun inş. kayra_bebek bence sende bi test yap için rahatlar en azından inş. sende hamilesindir ve darısı benim başıma inş.

Kızlarrr bir daha test yaptım yine çift çizgi Allahım sana şükürler olsun, şimdi işten çıkıp kan testine gitmek istiyorum ama daha bugün adetim gecikmiş bile olmuyor. Çok mu erken sizce daha sonra mı gideyim?

Çok teşekkür ederim darısı başına ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ve erken yumurtladığımı fark ettim. Başarıya ulaşabildik böylece :) İnşallah sen de hamilesindir canım

ben işteyim canım sabah ilk idrarınla mı yaptın bide hangi marka testle yaptın yazar mısın lütfen. bu arada hayırlı olsun diyelim...

Çok teşekkür ederim darısı başına ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ve erken yumurtladığımı fark ettim. Başarıya ulaşabildik böylece :) İnşallah sen de hamilesindir canım

ayy canım benım adına gercekten cok sevındım..bence doktora gıt derım bugun...inş darısıda bızlere..ya bu ovulasyon testı ne oluyorkı

belirti hissetmiyorum adet belirtisi ama sağ ayağım kalçamdan itibaren çok ağrıyo inş adet olmam... iş bitiminde hemen gidip test alıcam ve yapıcam o zamana kadar adet olmazsam tabi(((

offff ya valla cok mutlu oldum arkadasa..inş bızde boyle sevinç yaşarız..canım benım ınş sende olmassın adet

Kizlar gunaydinn pcim calismadigindan giremedim bi kac gundur kimlerde ne gelismeler var meraktayimmm...goremiorumda eski msjlari telefon hata veriyor umarim keyfler yerindedir.

Kizlar gunaydinn pcim calismadigindan giremedim bi kac gundur kimlerde ne gelismeler var meraktayimmm...goremiorumda eski msjlari telefon hata veriyor umarim keyfler yerindedir.

ben senin yorum yazmanı çok beklemiştim bu arada:))) benim bugün adet günüm belimin sağ tarafı ağrıyo ve ayağıma vuruyo ama adet olacakmışım gibi hissetmiyorum bilmiyorum kafam ve duygularım karışık biraz. birde erken gebelik testi marka önerebilir misin işten sonra alıp yapmak istiyorum adet olmazsam tabi:))ayrıca sağ kasığım batıyo...

Son düzenleme:

gunydın canım hoşgelsın..valla bende bışı yokta tedors tu sanırım.o arkadas hamıle :)))

Giremedigim icin goremedimki:) gorsem atlamazdim:) erken gebelik testine gerek yok bence ya ona vericegin parayla kan testi yaptirirsin 20 25 tl falanlar.normal bi gebelik testindede cikar muhtemelen cok silikte olsa ben adetimden 2 gun once yapmistim ilk idrar falan degildi ama cikmisti.bosuna para vermeye gerek yok:)

ama ben adete 2 gün kala yaptım çıkmamıştı... o zaman yok mu bende özele gidip kan tahlili mi yaptırayım o zaman ben....

Canim tebrik ederom.adet tarihin bugunmuydu? kan testini yaptr bence kesinlessin.birde hemen doktora gitme derim ben beklemistim cunku kese hemen gozukmuyor iki hafta kadar sabretsen yada 10 gun en azindan gorursun bebegini.

ama ben adete 2 gün kala yaptım çıkmamıştı... o zaman yok mu bende özele gidip kan tahlili mi yaptırayım o zaman ben....

Hemen yukselicek dgilki bende hemen yukseldi sende daha gec yukselebilir.degisiyor cunku kisiden kisiye:) hemen sikma kendini.git bide bugun yap yarinda kan testi yaparsin rahatlarsin.yokmu yni die hemen nieye saliyosun kendini?

Dilorycim bugun kan testnı yaptrdım sonuc yarın dedıler ama netten baktım azönce hcg 1,20 negatıf.neden hastalanmıyorm sımdı buna kafa yormaya basladım bıdahada asla 11 gun felan beklemem.

Canim simdi gordum msjini anca grdim gittinmi doktara? Baska bisi cikmasib ihmal etme ama bence sikintidan olammissindr cok bebege endekslendik ya.sokturucu igne fala n yapiyo doktorlar ihmal etmemissindr umarim???

aaaaaaaaaa çoook sevindiiiimmmmm .. bebeğin haklkında inşallah güzel haberler alırsınnn.... hayırlısı olsunn darısı hamiş olmak isteyenlerin basına inşalllaaaaaaaahh

Son düzenleme:
Hemen yukselicek dgilki bende hemen yukseldi sende daha gec yukselebilir.degisiyor cunku kisiden kisiye:) hemen sikma kendini.git bide bugun yap yarinda kan testi yaparsin rahatlarsin.yokmu yni die hemen nieye saliyosun kendini?

inşallah dediğin gibidir canım.sağ kasığım hala batıyo ama bilmiyorum yaptırmadan öğrenmek imkansız demekki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…