- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
neden kimse bişey yazmıyo yoksa kimse uyanmadımı ben işteyim ve hiç bir şey yapmak istemiyorum artık galiba kendime meşgale bulmam lazım günü bitirmek için ...
Günaydın ben sabah test yaptım sanırım hamileyimmmm :))) elimde erken gebelik testi vardı çift çizgiyi gördüm, bugün adet günüm.Sabah da bir tane normal gebelik testi aldım heyecandan yapamıyorum tuvaletim gelmiyor :) Sen de test yapsana
canım çok sevindim adına hayırlı olsun inş. kayra_bebek bence sende bi test yap için rahatlar en azından inş. sende hamilesindir ve darısı benim başıma inş.
gunaydın herkese...ay canım cok sevındım adına.inş hamılesındır....hadı testı yap ve bıze soyle..benımde yarın gunum .bakalım bendede kasıklarımda belımde agrı var ama her regl oncesı oan bı agrı.
Günaydın ben sabah test yaptım sanırım hamileyimmmm :))) elimde erken gebelik testi vardı çift çizgiyi gördüm, bugün adet günüm.Sabah da bir tane normal gebelik testi aldım heyecandan yapamıyorum tuvaletim gelmiyor :) Sen de test yapsana
gunaydın canım benım...bence pek stres yapma.belırtılerın varmı
Çok teşekkür ederim darısı başına ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ve erken yumurtladığımı fark ettim. Başarıya ulaşabildik böylece :) İnşallah sen de hamilesindir canım
belirti hissetmiyorum adet belirtisi ama sağ ayağım kalçamdan itibaren çok ağrıyo inş adet olmam... iş bitiminde hemen gidip test alıcam ve yapıcam o zamana kadar adet olmazsam tabi(((
Kizlar gunaydinn pcim calismadigindan giremedim bi kac gundur kimlerde ne gelismeler var meraktayimmm...goremiorumda eski msjlari telefon hata veriyor umarim keyfler yerindedir.
Kizlar gunaydinn pcim calismadigindan giremedim bi kac gundur kimlerde ne gelismeler var meraktayimmm...goremiorumda eski msjlari telefon hata veriyor umarim keyfler yerindedir.
ben senin yorum yazmanı çok beklemiştim bu arada:))) benim bugün adet günüm belimin sağ tarafı ağrıyo ve ayağıma vuruyo ama adet olacakmışım gibi hissetmiyorum bilmiyorum kafam ve duygularım karışık biraz. birde erken gebelik testi marka önerebilir misin işten sonra alıp yapmak istiyorum adet olmazsam tabi:))ayrıca sağ kasığım batıyo...
gunydın canım hoşgelsın..valla bende bışı yokta tedors tu sanırım.o arkadas hamıle :)))
Giremedigim icin goremedimki:) gorsem atlamazdim:) erken gebelik testine gerek yok bence ya ona vericegin parayla kan testi yaptirirsin 20 25 tl falanlar.normal bi gebelik testindede cikar muhtemelen cok silikte olsa ben adetimden 2 gun once yapmistim ilk idrar falan degildi ama cikmisti.bosuna para vermeye gerek yok:)
Çok teşekkür ederim darısı başına ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ve erken yumurtladığımı fark ettim. Başarıya ulaşabildik böylece :) İnşallah sen de hamilesindir canım
ama ben adete 2 gün kala yaptım çıkmamıştı... o zaman yok mu bendeözele gidip kan tahlili mi yaptırayım o zaman ben....
Dilorycim bugun kan testnı yaptrdım sonuc yarın dedıler ama netten baktım azönce hcg 1,20 negatıf.neden hastalanmıyorm sımdı buna kafa yormaya basladım bıdahada asla 11 gun felan beklemem.
Hemen yukselicek dgilki bende hemen yukseldi sende daha gec yukselebilir.degisiyor cunku kisiden kisiye:) hemen sikma kendini.git bide bugun yap yarinda kan testi yaparsin rahatlarsin.yokmu yni die hemen nieye saliyosun kendini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?